04 Kasım 2010, Perşembe 10:21:27

THY'NİN UÇUŞ KRİZİ ÇÖZÜME KAVUŞTU

Aeroflot'a İstanbul'a 3. uçuş izni çıktı, THY'nin Rusya krizinde düğüm çözüldü.
  • size ne oluyor a-330 gidiyorsa izmir'e ne olmuş.Talep fazlaysa tabi uçucak uçak, hem zaten ara uçuşlar bunlar, uçak yerde yatcağına 2-3 saat gitsin gelsin. Çok güzel para kazanıyor thy iç hattan siz merak etmeyin.
  • lufthansa ic hatlarda 747-400 kullaniyor.senden baska ohha varmi??
  • Bu THY ancak bir yıldız alır diyen arkadaş yıldızı neye göre veriyorsun. THY havacılığın başlangıcından beri uçuyor ve uçak bakımı ,motor ve komponent revizyonu yapıyor. Asla tek yıldıza düşmedi.Daima dünya ortalamasından iyi oldu.Bilançoda gerçeği biliyorsan rakkamlarla yaz . Bildiğini delillerle yazman gerekir. Aksi halde yazdıkların inandırıcı olmaz gerçek dışı olur.
  • Acaba????
  • su an tknin tk2335 izmir-istanbul seferini tc-jnc a-330 yapiyor. sacmaliyor bu adamlar.. 330 ile iç hat sefermi yaplir ? tamamen dolu olsa bile ekonomik değil..
  • Ruslar olmasi gerekeni yapmislar... thy'ye slot var aeroflot'a yok olmaz. madem aeroflot slot alamiyor, thy de gelmesin o zaman demisler. anlasilan shgm ve thy ruslar'a dis gecirememis. eh, thy adamlarin cok da umurunda degil...
  • THY BU KADAR KORUMAYLA BU NOKTALARA GELDI SERBEST REKABET OLSA NE DORT YILDIZ ALABILIR NEDE KARA GECEBILIR.MALI TABLOLARI CILALAYIP KARDAYMIS GIBI GOZUKMEK GUZEL.KORLER SAGIRLAR BIRBIRINI AGIRLAR.
  • thy ye var slot.. aeroflot a var. azerilere.. turkmenlere var. british e var. iberia ya var. pegasusa tyok. atlasa yok..super , çok guzel kurmuşssunuz tezgahi beyler. sonra thy rekorlar kiriyor. thy kirmasinda ben mi kryim rekorlari. yolcu hazir havaalni tekel ucaklar leasing sonra ben bişr numarayim.. bunun adi hakszi rekabet. shgm de thy nin ticaret mudurlugu gibi gorev yapiyor. butun anlaşmalarda thy tekel olacak şekilde yapliyor.bu nasil bir serbest ticaret anlamiş değilim..
  • KISASA KISAS kurali Ruslarca cok iyi uygulanmis burada. THY yeni ucak aldiginda ve yeni hatlar actiginda Istanbul Ataturk'te slot problemi yok ancak baska ulkelerin bayrak tasiyicilari slot istediklerinde yer yok diyor bizimkiler. Iste elin adami boyle cevap verir senin oyununa! Olan bizim Turk sirketlerine oluyor. THY'yi korumaya devam.
  • bu site nihayet bu habere kayıtsız kalamadı ve yayınladı. Kaç gündür THY yolcuları mağdur idi, ama havacılık portalında en ufak bir haber yoktu. Bu site THY ile işbirliği mi yapıyor şüphelerini uyandırıyordu... Kriz çözüldükten sonra ancak habere yer verildi. Bu yoruma da sansür koyacaklar eminim...

THY'nin Moskova-İstanbul hattında yaptığı bazı seferlerin iptaline neden olan krizde "mutlu sona" gelindi.

TürkRus'un haberine göre; krizin en önemli nedeni olarak görülen "Aeroflot'a İstanbul'a üçüncün tarifeli uçuş izni" çıktı. İstanbul Devlet Havacılık Meydanları İşletmesi'nden bu konuda kararın Moskova'ya resmi kanaldan bildirildiği, bu durumda THY'nin Moskova çıkışlı seferlerinin de bugünden itibaren yine "normale" döneceği belirtiliyor. Sadece bu sabah 08.25 uçuşunda aksama bekleniyor.

Yalnız Rusya değil Ukrayna ve Azerbaycan dahil diğer bazı ülkelerin de İstanbul'a ek sefer talebinin karşılandığı öğrenildi. THY dün uçakları büyüterek Moskova-İstanbul yolcularını gecikmeli de olsa taşıdı, mağduriyet yaşanmadı.

THY Rusya Müdürü Mefail Deribaş, "Karşılıklı anlayış çerçevesinde sorun çözüme kavuşuyor.  Geçici bir sıkıntıyı aşmış olduk. Yüzde 100 demek için yarını (bugünü) bekliyoruz ama zorlukları aştığımızı söyleyebilirim. Aeroflot'un da daha sık uçması sevindirici bir olay, bu Türkiye'ye Rus halkının ilgisinin, sevgisinin, talebinin daha da arttığının işareti. Umarız tüm uçaklar dolu gidip gelir" dedi.

THY Moskova-İstanbul uçuşlarında 31 Ekim'den itibaren sorunlar yaşanmaya başlamıştı. MSİ ile sabah 08:25'de Şeremetyevo havalimanından İstanbul Atatürk havalimanına uçuşu iptal olunan THY, İstanbul'dan akşam TSİ 18:50 Moskova seferini de yapamıyordu.

THY'nın haftada dört kez uçuş gerçekleştirdiği Moskova Domededova-İstanbul Sabiha Gökçen seferleri de iptal edilmişti. THY'nin günlük Moskova-İstanbul arasındaki toplam dört uçuşu böylece ikiye indirilmişti. Krizin çözülmesinin ardından günlük Moskova-İstanbul arası seferler yeniden dörde çıktı.

THY'NİN UÇUŞ KRİZİ ÇÖZÜME KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
size ne oluyor a-330 gidiyorsa izmir'e ne olmuş.Talep fazlaysa tabi uçucak uçak, hem zaten ara uçuşlar bunlar, uçak yerde yatcağına 2-3 saat gitsin gelsin. Çok güzel para kazanıyor thy iç hattan siz merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lufthansa ic hatlarda 747-400 kullaniyor.senden baska ohha varmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu THY ancak bir yıldız alır diyen arkadaş yıldızı neye göre veriyorsun. THY havacılığın başlangıcından beri uçuyor ve uçak bakımı ,motor ve komponent revizyonu yapıyor. Asla tek yıldıza düşmedi.Daima dünya ortalamasından iyi oldu.Bilançoda gerçeği biliyorsan rakkamlarla yaz . Bildiğini delillerle yazman gerekir. Aksi halde yazdıkların inandırıcı olmaz gerçek dışı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
su an tknin tk2335 izmir-istanbul seferini tc-jnc a-330 yapiyor. sacmaliyor bu adamlar.. 330 ile iç hat sefermi yaplir ? tamamen dolu olsa bile ekonomik değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ruslar olmasi gerekeni yapmislar... thy'ye slot var aeroflot'a yok olmaz. madem aeroflot slot alamiyor, thy de gelmesin o zaman demisler. anlasilan shgm ve thy ruslar'a dis gecirememis. eh, thy adamlarin cok da umurunda degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY BU KADAR KORUMAYLA BU NOKTALARA GELDI SERBEST REKABET OLSA NE DORT YILDIZ ALABILIR NEDE KARA GECEBILIR.MALI TABLOLARI CILALAYIP KARDAYMIS GIBI GOZUKMEK GUZEL.KORLER SAGIRLAR BIRBIRINI AGIRLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy ye var slot.. aeroflot a var. azerilere.. turkmenlere var. british e var. iberia ya var. pegasusa tyok. atlasa yok..super , çok guzel kurmuşssunuz tezgahi beyler. sonra thy rekorlar kiriyor. thy kirmasinda ben mi kryim rekorlari. yolcu hazir havaalni tekel ucaklar leasing sonra ben bişr numarayim.. bunun adi hakszi rekabet. shgm de thy nin ticaret mudurlugu gibi gorev yapiyor. butun anlaşmalarda thy tekel olacak şekilde yapliyor.bu nasil bir serbest ticaret anlamiş değilim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KISASA KISAS kurali Ruslarca cok iyi uygulanmis burada. THY yeni ucak aldiginda ve yeni hatlar actiginda Istanbul Ataturk'te slot problemi yok ancak baska ulkelerin bayrak tasiyicilari slot istediklerinde yer yok diyor bizimkiler. Iste elin adami boyle cevap verir senin oyununa! Olan bizim Turk sirketlerine oluyor. THY'yi korumaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu site nihayet bu habere kayıtsız kalamadı ve yayınladı. Kaç gündür THY yolcuları mağdur idi, ama havacılık portalında en ufak bir haber yoktu. Bu site THY ile işbirliği mi yapıyor şüphelerini uyandırıyordu... Kriz çözüldükten sonra ancak habere yer verildi. Bu yoruma da sansür koyacaklar eminim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000