23 Nisan 2016, Cumartesi 19:29:09

THY'nin uçan şefi intihar etti

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-JFK seferinde görev yapan DO&CO çalışanı flying şef, New York'ta kendini asarak intihar etti.
  • Arkadaşın intiharı birçok kişi için isyan sebebi olmuş,bazıları için kıyaslama sebebi olmuş,bazıları içinse eleştri sebebi olmuş,bilseydi acaba böyle olacağını intihar edermiydi yda bunun için mi intihar etti bilinmez,zaten sebebinin bilinmesi de imkansız çünkü bunu cevaplıyacak tek kişi kendisi ama o da mümkün değil tabii,ama benim tahminim intiharının burda yazılanlarla hiç ilgisi yoktur...
  • Kardeşim benim seni hep güler yüzünle hatırlayacağım. Hava alanın önünde ki köpekle sandiviçini paylaşırken görmüştüm bir keresinde seni gözümün önüne hep aynı sahne geliyor. Keşke diyorum kaderin farklı olsaydı biraz. Keşke ben de senin kadar insan olabilseydim. Sen şimdi cennetten bize bakacaksın ve bir gün öbür dünyada karşılaştığımızda senden özür dileyeceğim. Mekanın cennet olsun. Ailen biz Fsc lere ve fc lere emanet yolum her Bartın a düştüğünde gidip senin adına öpeceğim ellerini. Sen rahat uyu . Her duamın başında sen olacaksın. Daha çok dinleyeceğim insanları artık, ön yargılarımı daha çok dizginleyeceğim. İnsanlıktan sınıfta kaldık biz bugun. Çok üzgünüm. Başımız sağolsun.
  • Vefat edenlerin ardından hayır konusalim varsa bilen tanıyan güzel anılarını anlatsın rahmet dileyelim.Inna lillahi ve inna ileyhi raciun(Allah'tan geldik ve ona döneceğiz.)
  • Allah aşkına kendinize gelin. Bir can gitti siz nelerin peşindesiniz. Bırakın şirketleri, prosedürleri, aranızda ki çatışmaları vs. Kardeşimizin ruhuna fatiha okuyun...!!!
  • İstanbul gibi koca bir metropolin içinde çok genç arkadaşımız para kazanmak ve karyer yapmak için yaşıyorlar.Ayrıca yoğun mesai şartlarından dolayı da sosyalleşme imkanını zor buluyorlar. Ayrıca yarılarda iki muhabbet edelim desen çoğu zaman insanlar interneti ve digital dünyayı tercih ediyorlar.Hal böyleyken bir de kişisel sorunlar ve çelişkiler..... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin Önce ailesine sabır versin Kardeşimize de Allah rahmet eylesin
  • Ey uçan personel ! Bu kadar yazacağınız sey vardı madem, bu çocuğun ölmesinimi beklediniz ? Daha önce nerelerdeydiniz
  • Do&co ah ah çok güzel bir kardeşini kaybetti allah rahmet eylesin. Eğer do&co'da şeflere iyileştirme yapılmazsa daha çok şey olur ezilen şef çalışan şef bence şeflerinde thy çalışanları gibi eşit haklara sahip olması lazım sendika,ikramiye,pas bilet gibi ve en önemlisi sivil havaciliga dahil olmaları şart..!! Allah rahmet eylesin guzel insan başımız sagolsun
  • Burda yazan o kadar çok şeyden midem bulandı ki, daha da üzüldüm , insanlıktan daha da umudum kesildi ... Onun dışında şunu söylemek istiyorum, kimse "derdini bilseydik , bizimle paylassaydi yardimci olurduk " v.s. demesin. Do Co personelinin yanında olan bir sirket kesinlikle değil kendi başıma geldiği için söylüyorum ve hakkımı asla helal etmiyorum , o yüzden çocuk derdini söylese de kimsenin yardimci olmayacagini biliyordu ve kendini kimbilir ne kadar çaresiz hissetti , ve kesinlikle yanlis olan bu yolu secti , hiç birimiz onu anlayamayiz o yüzden yorum yapmayı keserim, kendisine Allah'tan rahmet dilemekten , ailesine sabır dilemekten başka yapabilecegimiz bir şey yok.
  • Insanların mutsuz olmasında, Hakkının yenmesinde Hele ki bu çocuğun intiharında kimlerin sebebi ve vesilesi olmuşsa . Rabbim en kısa sürede cezasını versin. Milletçe artık bozulduk. Değerler bitti. Sevgi SAYGI yok. Menfaatler ön planda. Allah korkusu aynen bitmiş . Inanan bile işine geldiğinde inanıyor . Varsa yoksa menfaat. Kulu kulluk ederek, günü kurtarıyor herkes. Herkes yalancı, Hırsız ve sahtekar Uzun Söze gerek yok. Artık herkes ama herkes bitmiş
  • sosyal medya-da okumustum, Finans sikintisi varmis, bu intihara sebeb olmus. ne guzel THY gibi gurur verici sirkete calisiyordu, aylik borcunu kapatabilirdi. mekani cennet olsun.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-JFK seferinde görev yapan DO&CO çalışanı flying şef, New York'ta kendini asarak intihar etti.

21 Nisan'daki TK 11 sefer sayısıyla yapılan İstanbul-JFK seferinde görev yapan ve adının C.Ö. olduğu öğrenilen uçan şef, New York'ta THY ekibinin konakladığı otelde kendini astı.

Edinilen bilgiye göre; New York'a inen THY ekibi konaklamak üzere otele geçti. Odalarına çekilen ekip sabah arkadaşları C'yi göremedi. Kahvaltıya inmeyen C.Ö'yü odayı temizlemek için giren görevlilerin bulduğu öğrenildi. Banyoda iple kendini asana C.Ö'nün hayatını kaybettiği belirlendi.

Arkadaşları C.Ö'nün kendini astığını öğrenen arkadaşları şok geçirdi.

İntihar eden C.Ö'nün 'hakkınızı helal edin' notu bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan New York polisinin THY ekibinin ifadesine başvurduğu için dönüş seferinin gecikmeye uğrayacağı ve THY'nin de yeni uçucu ekip planlayacağı kaydediliyor.

©AirportHaber

THY'nin uçan şefi intihar etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (227)

bitsin artık ~ 8 yıl önce
Arkadaşın intiharı birçok kişi için isyan sebebi olmuş,bazıları için kıyaslama sebebi olmuş,bazıları içinse eleştri sebebi olmuş,bilseydi acaba böyle olacağını intihar edermiydi yda bunun için mi intihar etti bilinmez,zaten sebebinin bilinmesi de imkansız çünkü bunu cevaplıyacak tek kişi kendisi ama o da mümkün değil tabii,ama benim tahminim intiharının burda yazılanlarla hiç ilgisi yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc girl ~ 8 yıl önce
Kardeşim benim seni hep güler yüzünle hatırlayacağım. Hava alanın önünde ki köpekle sandiviçini paylaşırken görmüştüm bir keresinde seni gözümün önüne hep aynı sahne geliyor. Keşke diyorum kaderin farklı olsaydı biraz. Keşke ben de senin kadar insan olabilseydim. Sen şimdi cennetten bize bakacaksın ve bir gün öbür dünyada karşılaştığımızda senden özür dileyeceğim. Mekanın cennet olsun. Ailen biz Fsc lere ve fc lere emanet yolum her Bartın a düştüğünde gidip senin adına öpeceğim ellerini. Sen rahat uyu . Her duamın başında sen olacaksın. Daha çok dinleyeceğim insanları artık, ön yargılarımı daha çok dizginleyeceğim. İnsanlıktan sınıfta kaldık biz bugun. Çok üzgünüm. Başımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mka ~ 8 yıl önce
Vefat edenlerin ardından hayır konusalim varsa bilen tanıyan güzel anılarını anlatsın rahmet dileyelim.Inna lillahi ve inna ileyhi raciun(Allah'tan geldik ve ona döneceğiz.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrah ~ 8 yıl önce
Allah aşkına kendinize gelin. Bir can gitti siz nelerin peşindesiniz. Bırakın şirketleri, prosedürleri, aranızda ki çatışmaları vs. Kardeşimizin ruhuna fatiha okuyun...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derin Yalnızlık ~ 8 yıl önce
İstanbul gibi koca bir metropolin içinde çok genç arkadaşımız para kazanmak ve karyer yapmak için yaşıyorlar.Ayrıca yoğun mesai şartlarından dolayı da sosyalleşme imkanını zor buluyorlar. Ayrıca yarılarda iki muhabbet edelim desen çoğu zaman insanlar interneti ve digital dünyayı tercih ediyorlar.Hal böyleyken bir de kişisel sorunlar ve çelişkiler..... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin Önce ailesine sabır versin Kardeşimize de Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dış kapının mandalı ~ 8 yıl önce
Ey uçan personel ! Bu kadar yazacağınız sey vardı madem, bu çocuğun ölmesinimi beklediniz ? Daha önce nerelerdeydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eşit haklar eşit şartlar..!! ~ 8 yıl önce
Do&co ah ah çok güzel bir kardeşini kaybetti allah rahmet eylesin. Eğer do&co'da şeflere iyileştirme yapılmazsa daha çok şey olur ezilen şef çalışan şef bence şeflerinde thy çalışanları gibi eşit haklara sahip olması lazım sendika,ikramiye,pas bilet gibi ve en önemlisi sivil havaciliga dahil olmaları şart..!! Allah rahmet eylesin guzel insan başımız sagolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
ne sacma bir yorum.evet adamda o an bunlari dusunerek intihar etmisti.neden pas biletim yok.niye ikramiyem yok diye.bir can gitmis siz kendinize belki bir fayda cikmazmi diye pas bilet para ikramiye deyip durmussunuz.canina kiyan kisi emin ol bunlari dusunmemistir sen kadar maddiden cok manevi derdi vardir.kendinize maddi pay beklenti icine girmeyin bir ölünün arkasindan.ayip yazik.
Tuğba ~ 8 yıl önce
Burda yazan o kadar çok şeyden midem bulandı ki, daha da üzüldüm , insanlıktan daha da umudum kesildi ... Onun dışında şunu söylemek istiyorum, kimse "derdini bilseydik , bizimle paylassaydi yardimci olurduk " v.s. demesin. Do Co personelinin yanında olan bir sirket kesinlikle değil kendi başıma geldiği için söylüyorum ve hakkımı asla helal etmiyorum , o yüzden çocuk derdini söylese de kimsenin yardimci olmayacagini biliyordu ve kendini kimbilir ne kadar çaresiz hissetti , ve kesinlikle yanlis olan bu yolu secti , hiç birimiz onu anlayamayiz o yüzden yorum yapmayı keserim, kendisine Allah'tan rahmet dilemekten , ailesine sabır dilemekten başka yapabilecegimiz bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiçe say ~ 8 yıl önce
Sen şirketten gideli 3 sene olmuş neyden haberin varda bol keseden sallıyorsun
Tugba ~ 8 yıl önce
Nerden biliyorsun neyden haberim olup olmadığını acaba ? Burası bunları tartışacağımız yer değil, beni tanıyorsun belli, söyleyecek bir şeyin varsa ulaşırsın bana.
Uzun sözün kısası ~ 8 yıl önce
Insanların mutsuz olmasında, Hakkının yenmesinde Hele ki bu çocuğun intiharında kimlerin sebebi ve vesilesi olmuşsa . Rabbim en kısa sürede cezasını versin. Milletçe artık bozulduk. Değerler bitti. Sevgi SAYGI yok. Menfaatler ön planda. Allah korkusu aynen bitmiş . Inanan bile işine geldiğinde inanıyor . Varsa yoksa menfaat. Kulu kulluk ederek, günü kurtarıyor herkes. Herkes yalancı, Hırsız ve sahtekar Uzun Söze gerek yok. Artık herkes ama herkes bitmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 8 yıl önce
sosyal medya-da okumustum, Finans sikintisi varmis, bu intihara sebeb olmus. ne guzel THY gibi gurur verici sirkete calisiyordu, aylik borcunu kapatabilirdi. mekani cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000