26 Ocak 2011, Çarşamba 15:59:26

THY'NİN ÜÇ JULIET'Lİ UÇAĞI GELDİ

Türk Hava Yolları, 12 adet Boeing 777-300ER tipi uçağından 6’ncısını da filosuna kattı. THY yeni kuşuna ‘Erzurum’ adını verdi.
  • TURK HAVA YOLLARINI, AMERIKA'NIN EN KALABALIK EYALETI (37 MILYON ) OLAN CALIFORNIA'DA , SAN FRANCISCO' YA DA BEKLIYORUZ. LOS ANGELES 'TAN SONRA , IKINCI HAT ACMASINI VE SAN FRANCISCO (SFO )' DA EN KISA ZAMANDA GORMEK ISTIYORUZ. IST - SFO - IST (NON STOP ). TESEKKURLER THY. SAYGILAR.
  • tek katlı ve cift koridorlu ucakların ıcınde bircok krıtere gore degerlendirme yapılırsa uzun menzıllı en ıyı ucak 777-300er olarak cıkıyor.a330 diyenler ucus menzillerini de dıkkate alsınlar ltf.
  • arkadasim sehitlerinin isimleri bitince baska seylerin isimlerini koyarsin bu kadar duz mantik inanamiyorum.o zaman sehit isimleri bitince ucak almayalim oldu olacak.birde sen yasadigin topraklari ne saniyorsun burada sehit ismi bitermi ecdadimizin kaniyla sulanmis bu topraklar
  • bu uçaklar gerçekten çok güzel boşken bindik inşallah seyahat etme imkanımızda olur bir gün allah kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin binenler rahatlığını anlayacaktır 380 ide görmek ümidi ile :)
  • ;)
  • Süper uçak özellikle kuyruk ismi süper. İnşallah binmek nasip olur. :)
  • yeni B/777-300 uçağımızın THY camiasına ve bizlere hayırlı uğurlu olması dileğiyle..
  • bu ucaklar süper ve cok güclü motorlari var.
  • UZUN YILLAR GURBETTE KALIPTA,VATANINA DÖNERKEN BİNDİĞİN UÇAK THY İSE İNANIN SANKİ KENDİ EVİNE GELMİŞSSİN GİBİ.KOKUSU BİLE BİR BAŞKA,TEK KELİME ANLATILMAZ YAŞANIR.
  • Sirkeci ve Eminönüye git Sehirhatlari vapurlarinin ismi hep "SEHIT Karaoglan, SEHIT Cengiz Topel falan !!!!!! Sehit isimleri görmek istiyorsaniz Sirkeciye gidin. Hem o kadar sehit var ki THY uçaklari 2040 a kadar yetmez 2 ayda bir ya helikopter yada bir uçak düsüyor. Ocak ayinda 1 UH1H Helikopter ve Bir SF260D uçak düstü.!!! ve daha Ocak ayi bitmedi.

2010 yılının son aylarından itibaren yeni sipariş ettiği geniş gövdeli Airbus 330 ve Boeing 777 tipi uçaklarını filosuna katmaya başlayan Türk Hava Yolları, siparişlerini teslim almaya devam ediyor.

Bugüne kadar Topkapı, Konak, Kapadokya ve Şanlıurfa adlı 4 adet Airbus 330-300 tipi uçağını Fransa’dan İstanbul’a getiren Türk Hava Yolları, 6 adet Boeing uçağını da teslim aldı.

TC-JJE tescilli Dolmabahçe, TC-JJF tescilli Beylerbeyi, TC-JJG tescilli Yıldız, TC-JJH tescilli Rumeli ve TC-JJI Ege adlı uçaklardan sonra TC-JJJ tescilli Erzurum adı verilen uçak da Türk Hava Yolları filosundaki yerini aldı.

TC-JJJ ile ‘üç juliet’ çağrı kodunu alan uçak, Amerika’daki Boeing tesislerinden işte bu uçuşu yaparak İstanbul’a ulaştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY'NİN ÜÇ JULIET'Lİ UÇAĞI GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
TURK HAVA YOLLARINI, AMERIKA'NIN EN KALABALIK EYALETI (37 MILYON ) OLAN CALIFORNIA'DA , SAN FRANCISCO' YA DA BEKLIYORUZ. LOS ANGELES 'TAN SONRA , IKINCI HAT ACMASINI VE SAN FRANCISCO (SFO )' DA EN KISA ZAMANDA GORMEK ISTIYORUZ. IST - SFO - IST (NON STOP ). TESEKKURLER THY. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tek katlı ve cift koridorlu ucakların ıcınde bircok krıtere gore degerlendirme yapılırsa uzun menzıllı en ıyı ucak 777-300er olarak cıkıyor.a330 diyenler ucus menzillerini de dıkkate alsınlar ltf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasim sehitlerinin isimleri bitince baska seylerin isimlerini koyarsin bu kadar duz mantik inanamiyorum.o zaman sehit isimleri bitince ucak almayalim oldu olacak.birde sen yasadigin topraklari ne saniyorsun burada sehit ismi bitermi ecdadimizin kaniyla sulanmis bu topraklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu uçaklar gerçekten çok güzel boşken bindik inşallah seyahat etme imkanımızda olur bir gün allah kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin binenler rahatlığını anlayacaktır 380 ide görmek ümidi ile :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Süper uçak özellikle kuyruk ismi süper. İnşallah binmek nasip olur. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni B/777-300 uçağımızın THY camiasına ve bizlere hayırlı uğurlu olması dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ucaklar süper ve cok güclü motorlari var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UZUN YILLAR GURBETTE KALIPTA,VATANINA DÖNERKEN BİNDİĞİN UÇAK THY İSE İNANIN SANKİ KENDİ EVİNE GELMİŞSSİN GİBİ.KOKUSU BİLE BİR BAŞKA,TEK KELİME ANLATILMAZ YAŞANIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sirkeci ve Eminönüye git Sehirhatlari vapurlarinin ismi hep "SEHIT Karaoglan, SEHIT Cengiz Topel falan !!!!!! Sehit isimleri görmek istiyorsaniz Sirkeciye gidin. Hem o kadar sehit var ki THY uçaklari 2040 a kadar yetmez 2 ayda bir ya helikopter yada bir uçak düsüyor. Ocak ayinda 1 UH1H Helikopter ve Bir SF260D uçak düstü.!!! ve daha Ocak ayi bitmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000