20 Nisan 2018, Cuma 14:00:00

THY'nin 'Troya' uçağı göklerde

Türk Hava Yolları, Troya boyamasıyla giydirdiği TC-JTP kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağını basına tanıttı.
  • Bereket tanrili ucak da olsun
  • gercegi varken keko gibi filmdeki ati kullanmislar herseyiniz ithal
  • Sirket icindeki Truvalilari temsil ediyor olmali..
  • 321e niye yaptınız avrupalı zaten biliyor. yapsana 77ye 330a. dunyaya tanıt baska baska meydanlarda gorsunler. dusseldorf git gel yapsa nolur zaten ucagın yarısından fazlası bizimkiler. mantıklı degil.
  • Göz nuru THY.Allah sana zeval vermesin...Her nekadar yöneticiler çalışanlardan uzak olsa da..
  • ay birden cok heycanlandim. thy yine parliyor. begendim !!
  • Canakkale baglantili bir iki Gokceada seferi koyamadiniz THY. Oradaki millette ucsun agiz tadiyla. En azindan yaz donemi bari.
  • Hazır başlamışken bütün uçaklara benzer uygulama yapın.
  • Biraz daha fakirlesmek icin oylar akpye
  • Amadeus isteruk

Türk Hava Yolları, Troya boyamasıyla giydirdiği TC-JTP kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağını basına tanıttı.

Türk Hava Yolları Teknik Hangarında düzenlediği lansmana Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi; ‘Türk Hava Yolları olarak sadece ticari olarak değil, aynı zamanda topraklarının değerlerini dünyayla buluşturmayı görev edinmiş bir şirketiz. Biliyorsunuz UNESCO 1998 yılında Troya Antik Kenti’ni  Dünya Kültür Miras Listesi’ne kabul etti. Bu yıl 20. Yılı olması nedeniyle de Kültür Bakanlığı 2018 yılını Troya yılı ilan etti. Biz de bir uçağımıza Troya giydirmesi yaparak katkıda bulunduk ve bu katkıdan dolayı gurur duyuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.

BİR UÇAK DAHA GİYDİRİLECEK

Ekşi’nin ardından konuşan İlker Aycı ise, bir Airbus A330 uçağının daha Troya görseli giydireceğini ve böylece uzun uçuşlarda da Troya tanıtımı yapılacağını duyurdu.

Aycı: ‘Biz bu yıla nasıl katkımız olur diye oturduk ve düşündük. Sonunda bir uçağımızı Troya görseliyle giydirmeye karar verdik. Bu uçağımızla bu kültürün birikimlerini dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Her vesileyle ülkemizi dünyaya tanıtmak gibi bir görevimiz var. Burada Genel Müdürümüz Bilal Bey’e de Yeşilköy olan uçağımızın adını Çanakkale olarak değiştirelim diyorum. Böylece tantım daha güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca Çanakkale uçuşlarımızı da artıracağımızın müjdesini vereyim’ dedi.

Törenin son konuşmasını gerçekleştiren Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise; ‘THY’nin tüm yönetimin mensuplarına verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Skylife dergisinde Troya işlenerek yayınlar yapıldı. Bu yıl bize büyük katkılar sağlayacak. Emekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.








 

THY'nin 'Troya' uçağı göklerde

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Bereket ~ 6 yıl önce
Bereket tanrili ucak da olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 6 yıl önce
gercegi varken keko gibi filmdeki ati kullanmislar herseyiniz ithal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serhat ~ 6 yıl önce
Sirket icindeki Truvalilari temsil ediyor olmali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmud ~ 6 yıl önce
321e niye yaptınız avrupalı zaten biliyor. yapsana 77ye 330a. dunyaya tanıt baska baska meydanlarda gorsunler. dusseldorf git gel yapsa nolur zaten ucagın yarısından fazlası bizimkiler. mantıklı degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 6 yıl önce
330a da yapılacak demiş ya
op ~ 6 yıl önce
321 yapılması planlı olsa gerek ki mantıklıda 330 ve 77 ye yapılsa haftada 3 5 ülke veya 1 2 ülke gezdirirsin 321 dediğiniz uçak haftada en az 10 ülke gezer :)) reklam için de gayet mantıklı bir uygulama ki o uçağın seferini özellikle git gel yaparlar avrupaya iç hat çekmezler çok çok izmir antalya git gel yapar Türkiyenin merkezi konumda olması mantıklı adam 330 a giydirip vietnam atıya mı kullanıcaktı veya 77 ye giydirip amerika çin yapıp ne kadar kitleye ulaşıcaktı ki biraz mantık he 37 er lardan birine de giydirilebilinir ki bir tane daha giydiricekler oda 330 olur zanımca :)
Erin ~ 6 yıl önce
Göz nuru THY.Allah sana zeval vermesin...Her nekadar yöneticiler çalışanlardan uzak olsa da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Tk’daki mudur ve kabin memuru maaslari 2500 tl’ye dusurulse herkes mutlu olacak
p ~ 6 yıl önce
ay birden cok heycanlandim. thy yine parliyor. begendim !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GKD ~ 6 yıl önce
Canakkale baglantili bir iki Gokceada seferi koyamadiniz THY. Oradaki millette ucsun agiz tadiyla. En azindan yaz donemi bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
op ~ 6 yıl önce
Bir Gökçeadalı olarak ve şu an şirket bünyesinde olduğum için adaya iniş için uçak tipi uygun değil karlılık ise daha önce bora jet denedi biliyorsunuz doluluk oranı aşırı düşüktü ve riskli bir alan kaleköy üzerinden sorti ile iniş gerçekleştiriliyor pistin ise ne bir dvr si ne bir ikazı mevcut gece görüşü sıfır gündüz de malesef çok kısa bir pist jet inmesi uygun bunun içinde belki jest amaçlı kiralanıp reklam yapılabilinir çanakkale gökçeada arası turizme katkı amacıyla :S aslında güzel olurdu ama ada turizmi buna şu an ayak uydurabilirmi oda aramızdaki bir soru olmalı malesef ada da yerli kaynaklarımız turist çekmeye yeterli değil turizm alanlarımızın bakir kalmasında hem fikiriz bu sebeple karavanla gelen bulgarlara bile zaman zaman tahammülü olmayan esnaf ve ada sakinlerinin diğer dünya vatandaşlarına ilgisinin nasıl olucagı bir sorunsal tesis eksikliği mevcut hali hazırda olan tesislerin de fiyat politikaları butik modeli uçuk bir bozcada olamadık ne yazık ki bu konuda
Tüm uçaklar ~ 6 yıl önce
Hazır başlamışken bütün uçaklara benzer uygulama yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Way bee ~ 6 yıl önce
Biraz daha fakirlesmek icin oylar akpye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troya mi ~ 6 yıl önce
Amadeus isteruk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000