30 Ekim 2017, Pazartesi 19:06:10

THY'nin Toronto uçağı Viyana'ya indi

Türk Hava Yolları'nın (THY) Toronto-İstanbul seferini yapan uçağı Viyana'ya acil iniş yaptı.
  • Ne olacak sayın yolcumuz yine rahatsızlanmıştır
  • Thynin 4 A340 geri ucsun uzak dogu veya amerika ...
  • Kanada rotası cunup galiba Montreal uçağı havada yakıt boşaltım sistemi yok diye döner Toronto tayyaresi Avusturya ya iner
  • m.hurriyet.com.tr/trajedisi-oldukten-sonra-bile-bitmedi-40628098 Thy şangaydan bu kızın cenazesini ücretsiz getirip, rusyadaki ailesine ücretsiz ulaştırabilir. Ücretsiz bc bilet dağıttığınız insanlardan daha çok reklam olacağı gibi birde hayır işlemiş olursunuz. Rusya pazarında yapamayacağınız reklamı yapmış, dış ilişkilerde daha samimi bir hava estirmiş olursunuz. Meydan müdürlerinin biraz daha girişken olmaları gerekir. İki telefon görüşmesi yaparak yekaterinburg müdürü gider kızın ailesini alır gönderir çine yada izin alır cenazenin nakli için şangay müdürüde orda karşılar ve işlemleri halleder. Ararsınız rus dış işlerini seve seve ücretsiz taşıyabileceğimizi her dost ülke gibi yardımcı olmak istediğinizi belirtirsiniz. Sessiz sedasız alır getirirsiniz. Ruslar dostlarını ve düşmanlarını unutmayan bir halktır. Böyle trajik olaylar dostluğun pekişmesinde vesile olur.
  • Hem Avusturyalilari sevmezler hemde cikar cikar gelirler. Gelmeyin yawww...

Türk Hava Yolları'nın (THY) Toronto-İstanbul seferini yapan uçağı Viyana'ya acil iniş yaptı.

Kanada'nın Toronto şehrinden İstanbul'a gelmek üzere hareket eden TC-JJK kuyruk tescilli Boeing B777-300ER tipi uçağı, Avustrya'nın başkenti Viyana'ya acil iniş yaptı. 

Viyana'ya inişin sebebi henüz bilinmezken, uçak İstanbul için yeniden havalandı.

THY'nin Toronto uçağı Viyana'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Hayra alamet ~ 6 yıl önce
Ne olacak sayın yolcumuz yine rahatsızlanmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 ~ 6 yıl önce
Thynin 4 A340 geri ucsun uzak dogu veya amerika ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Kanada rotası cunup galiba Montreal uçağı havada yakıt boşaltım sistemi yok diye döner Toronto tayyaresi Avusturya ya iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alakasız ama alın size fikir ~ 6 yıl önce
m.hurriyet.com.tr/trajedisi-oldukten-sonra-bile-bitmedi-40628098 Thy şangaydan bu kızın cenazesini ücretsiz getirip, rusyadaki ailesine ücretsiz ulaştırabilir. Ücretsiz bc bilet dağıttığınız insanlardan daha çok reklam olacağı gibi birde hayır işlemiş olursunuz. Rusya pazarında yapamayacağınız reklamı yapmış, dış ilişkilerde daha samimi bir hava estirmiş olursunuz. Meydan müdürlerinin biraz daha girişken olmaları gerekir. İki telefon görüşmesi yaparak yekaterinburg müdürü gider kızın ailesini alır gönderir çine yada izin alır cenazenin nakli için şangay müdürüde orda karşılar ve işlemleri halleder. Ararsınız rus dış işlerini seve seve ücretsiz taşıyabileceğimizi her dost ülke gibi yardımcı olmak istediğinizi belirtirsiniz. Sessiz sedasız alır getirirsiniz. Ruslar dostlarını ve düşmanlarını unutmayan bir halktır. Böyle trajik olaylar dostluğun pekişmesinde vesile olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Viayanali ~ 6 yıl önce
Hem Avusturyalilari sevmezler hemde cikar cikar gelirler. Gelmeyin yawww...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik ~ 6 yıl önce
Adam uçışta fenalaşıyor sanamı sorcaz nereye geleceğimizi
Batuhan ~ 6 yıl önce
Acil inişten ne anlayabiliyorsun ona göre yorum yapsan yoksa türkçenmi yetersiz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000