14 Aralık 2012, Cuma 13:35:04

THY'NİN TIRMANIŞI DEVAM EDİYOR

Türk Hava Yolları (THY), bu yılın 11 aylık dönemini kapsayan rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre THY her alanda patlama yaşadı...
  • Konu ilealakası yok ama,yakında THY de büyük çaplı bir ROTASYON(tasfiye) yaşanacak. Türkiyenin en büyük cemaati ile başbakancılar arasında hesaplaşmalar yaşanacak,cemaatciler,başbakancıları ROTASYON adı altında tasfiye edecekler.
  • Ben Fransızca bilen bir Kabin amiriyim agıtasyon Fransızca kökenli bir kelimedir ve Agıtatıon diye yazılır yani sen cevap verirken cehaletinden komik duruma düşmüsün ! ilk yazan doğru yazmış sende boşyere ahkam kesmişsin ! dostum :)
  • *2 yıl önce pilot adaylığı için mulakata girdiğimde , şirketin 159 uçağı vardı. Şimdi 200. uçağı kutluyoruz. *Dünyada en çok meydana uçan şirket olmuşuz. *Personel sayısı artmış, karlılık artmış. *Aydın'da koca meydan kiralanmış, taksi yolları , hangar vb tesisler ihale edilmiş inşaa edilmekte. KAP'a rakam açıklanmasına gerek yok, bu şirket kar ediyor. Sizler hiç birşeye inanmazsınız, bildiğiniz ettiğiniz herşeyin yalan olduğu. Bende rizeliyim, torpilliyim, utilizasyondan anlamam etmem, motor meslekten çıktım ameleyim, siz biliyorsunuz , tüm dünya yalan. Hey allam ya :)
  • bu işi sadece sizin bildiğiniz belli.o yüzden biz burada gece gündüz birbirimize yorum yetiştirirken yabancı bankalar thy hisselerinden kazandıkları milyonları saymakla meşgul.2011'de çıkan parayı boşver de sene başında 2,00 lira olan senet fiyatının şimdi neden 5,88 olduğunu düşün.bütün borsaya alıcı geldiği doğru ama senelik bazda en fazla yükselen 3 hisseden biri neden thy bir de bunu düşün.ortadaki rakamlar açık.siz kabul etmiyorsunuz diye birşey değişmez.yabancılar bütün planlarını önümüzdeki yıllarda thy'nin milyar lira seviyesinde gelecek karlarına göre yapıyorlar.
  • kesin sende torpillisindir ve işin i sinden anlamıyorsundur :))
  • sallama kuntaa...ufak at birazz
  • rakamlar kesinlikle doğrudur. eskiden kış aylarında uçaklar bu kadar dolu olmazdı, şimdi yazımız kışımız hemen hemen aynı neredeyse tüm uçaklar dolu gidip dolu geliyor... gece gündüz çalışıyoruz, bu şirket daha güzel yerlere gelecek hayırlısıyla...
  • hadi bu rakamlar yalan,thy şişirip şişirip öyle açıklıyor.peki bunu bizim ileri görüşlü arkadaşlarımız anlıyor da yabancı bankalar niye anlamıyor.amerikan ve alman bankaları piyasada thy hissesi bırakmadı.daha da almaya devam ediyorlar.vay enayiler diyelim o zaman.biz burda şirkete çamur atmaya devam edelim elin yabancısı gelip bizim şirketimizi sahiplensin ve kaymağını yesin.biz de her zamanki gibi arkasından bakalım.
  • BUNLAR SIMDI YOUTUBE DEKI TIKLANMA RAKAMLARINADA YALAN DERLER.AKP YOUTUBE YI SATIN ALMIS FALAN FILAN.:)GERCEKTEN YORUMLARI OKURKEN GULUYORUM.GERCEKTEN EĞLENCELI OLUYOR.IYIKI VARSINIZ
  • MEYVE VEREN AĞACI TAŞLAMAK BUNLARIN İŞİ.BUNLAR ESKIDEN BERI VARDI OLACAKTA.AMA BIZ İŞİMİZE BAKMAYA DEVAM EDICEZ.THY İLE GURUR DUYUYORUM.TURKIYEYI COK GUZEL TEMSİL EDIYOR.

Türk Hava Yolları'nın , yolcu sayısı Ocak-Kasım döneminde yüzde 19.5 artışla 35.9 milyona yükseldi.

THY'nin KAP'a açıkladığı trafik verilerine göre:

Dış hatlarda business/comfort class ve dıştan dışa transfer yolcu sayılarında da sırasıyla yüzde 36.4 ve yüzde 43.3 artış gerçekleşti.

Yolcu doluluk oranı ise 5.2 puan artışla yüzde 77.9 oldu.

Arz edilen koltuk kilometre (AKK) yüzde 18.2 artarak 87.9 milyara, ücretli yolcu kilometre(ÜYK) yüzde 26.6 artarak 68.4 milyara yükseldi.

Konma sayısı, yüzde 13.6 artışla 277,066'ya, kargo-posta, yüzde 24.6 artışla 418,419 tona ulaştı.

THY'NİN TIRMANIŞI DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

TASFİYE ~ 11 yıl önce
Konu ilealakası yok ama,yakında THY de büyük çaplı bir ROTASYON(tasfiye) yaşanacak. Türkiyenin en büyük cemaati ile başbakancılar arasında hesaplaşmalar yaşanacak,cemaatciler,başbakancıları ROTASYON adı altında tasfiye edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İnşallah olur da THY kurtulur..... Başbakancılar sanırım olsa gerek (Hamdi Topçu ve Sülalesi ile Başbakan müsteşar ve Müşavirlerin akrabaları) memleketi sadece Rizeliler ve Trabzonlulardan ibaret sanıyorlar.. Diğer illerden olanlara hayat hakkı bile tanımıyorlar.. Hiç tecrübesi olmayan bir karadenizli (ilkokul mezunu olsa bile) 10 tecrübeli ve iyi olan personele (üniversite mezunu olsa bile) bedel muamele görmekte THY ve iştiraklerinde.. özellikle TGS de..
trusta cevaba cevap ~ 11 yıl önce
Ben Fransızca bilen bir Kabin amiriyim agıtasyon Fransızca kökenli bir kelimedir ve Agıtatıon diye yazılır yani sen cevap verirken cehaletinden komik duruma düşmüsün ! ilk yazan doğru yazmış sende boşyere ahkam kesmişsin ! dostum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir siz... ~ 11 yıl önce
*2 yıl önce pilot adaylığı için mulakata girdiğimde , şirketin 159 uçağı vardı. Şimdi 200. uçağı kutluyoruz. *Dünyada en çok meydana uçan şirket olmuşuz. *Personel sayısı artmış, karlılık artmış. *Aydın'da koca meydan kiralanmış, taksi yolları , hangar vb tesisler ihale edilmiş inşaa edilmekte. KAP'a rakam açıklanmasına gerek yok, bu şirket kar ediyor. Sizler hiç birşeye inanmazsınız, bildiğiniz ettiğiniz herşeyin yalan olduğu. Bende rizeliyim, torpilliyim, utilizasyondan anlamam etmem, motor meslekten çıktım ameleyim, siz biliyorsunuz , tüm dünya yalan. Hey allam ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borsacı ~ 11 yıl önce
bu işi sadece sizin bildiğiniz belli.o yüzden biz burada gece gündüz birbirimize yorum yetiştirirken yabancı bankalar thy hisselerinden kazandıkları milyonları saymakla meşgul.2011'de çıkan parayı boşver de sene başında 2,00 lira olan senet fiyatının şimdi neden 5,88 olduğunu düşün.bütün borsaya alıcı geldiği doğru ama senelik bazda en fazla yükselen 3 hisseden biri neden thy bir de bunu düşün.ortadaki rakamlar açık.siz kabul etmiyorsunuz diye birşey değişmez.yabancılar bütün planlarını önümüzdeki yıllarda thy'nin milyar lira seviyesinde gelecek karlarına göre yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy hatbakım.yazana ~ 11 yıl önce
kesin sende torpillisindir ve işin i sinden anlamıyorsundur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy hatbakım. diyene ~ 11 yıl önce
sallama kuntaa...ufak at birazz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy hatbakım. ~ 11 yıl önce
rakamlar kesinlikle doğrudur. eskiden kış aylarında uçaklar bu kadar dolu olmazdı, şimdi yazımız kışımız hemen hemen aynı neredeyse tüm uçaklar dolu gidip dolu geliyor... gece gündüz çalışıyoruz, bu şirket daha güzel yerlere gelecek hayırlısıyla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Finansçı teknisyen ! ~ 11 yıl önce
Aslan parçası, anlaşoldığı kadarı ile motor meslek lisesinden sonra lisans eğitimini ekonomi, lisansüstü eğitimini de finans alanında yapmışsın..Kaç senedir TK'dasın bilmem ama, bir şirketin karlılığını gösteren parametrelerden sadece biri olan ütilizasyonun tek başına bir anlamı olmadığını bilmediğin kesin...Durmak yok okumaya, düşünmeye, değerlendirmeye devam !
borsacı ~ 11 yıl önce
hadi bu rakamlar yalan,thy şişirip şişirip öyle açıklıyor.peki bunu bizim ileri görüşlü arkadaşlarımız anlıyor da yabancı bankalar niye anlamıyor.amerikan ve alman bankaları piyasada thy hissesi bırakmadı.daha da almaya devam ediyorlar.vay enayiler diyelim o zaman.biz burda şirkete çamur atmaya devam edelim elin yabancısı gelip bizim şirketimizi sahiplensin ve kaymağını yesin.biz de her zamanki gibi arkasından bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meydan boş sallayın ! ~ 11 yıl önce
Rusya Borsası ile birlikte en oynak en fazla kazandıran Borsa İMKB'dir.Sadece THY değil birçok hisseyi alıyorlar..Böyle avanta kazanç hiçbir yerde yok..ABD'de yıllık faiz % 3..Burada adamlar ayda kazanıyor bu parayı..Niye gelmesinler? Ayrıca Bu işleri bilmediğin anlaşılıyor.Biraz bilgin olsa, 2011'de Borsada TK'dan net çıkışın 469 milyon TL olduğunu da bilirdin...
777 ~ 11 yıl önce
BUNLAR SIMDI YOUTUBE DEKI TIKLANMA RAKAMLARINADA YALAN DERLER.AKP YOUTUBE YI SATIN ALMIS FALAN FILAN.:)GERCEKTEN YORUMLARI OKURKEN GULUYORUM.GERCEKTEN EĞLENCELI OLUYOR.IYIKI VARSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAD ~ 11 yıl önce
MEYVE VEREN AĞACI TAŞLAMAK BUNLARIN İŞİ.BUNLAR ESKIDEN BERI VARDI OLACAKTA.AMA BIZ İŞİMİZE BAKMAYA DEVAM EDICEZ.THY İLE GURUR DUYUYORUM.TURKIYEYI COK GUZEL TEMSİL EDIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000