05 Şubat 2014, Çarşamba 14:34:02

THY'NİN TERCİHİ THALES OLDU

Türk Hava Yolları, yeni satın alınan tek koridorlu uçak filosunun uçak içi eğlendirici sistemlerinde Thales’in 'TopSeries AVANT’ ürününü tercih etti.
  • tüm thy uçakları acilen bu konuda yenilenmeye gitmeli.geçen hafta buenos airesden istanbula uçtum fakat o filmler o kanallar o kadar basit ve kalitesizdiki beklediğim thy kabin içi eğlence sistemi bu değildi..thy'ye yakıştıramadım..bir kanalda yarım kalmış ev emlak tanıtımı,komedi kanalında arapça alt yazılı türkçe dublajlı eski bir komedi filmi..v.s..bir kere dizüstü bilgisayarınız şarjı bitiyorsa takabileceğiniz yer bile yok! thy bu değil quatar,ba,emirates,aa,united 777 ler ile uçarken,thy nin a 340 ile uçması hiç iyi değildi
  • Merhaba görevim icabı Dünyanın hemen heryerine gidiyorum ancak bizim insanımız kadar Problemli ,anlayışsız,kavgacı,kompleksli insanlar görmedim. bakınız yorumlara anlarsınız.ne kadar ukalasınız yaaaaa
  • Gecen hafta A321 Business ile Frankfurt a uctum ve ucaktaki film secenekleri cok azdi. Acaba ekonomi yapmak icin mi filmleri azalttilar??
  • Thales once CN-235 Meltem II programini adam gibi bitirebilsin; Sonra ucak ici eglence sistemlerine el atsin bence...
  • Yabancılar bile o dolap kapaklarını pat Küt diye kapatıyorsa bizimkilerin ekrana dokununca çalışmıyor demesi gayet normal...ekran boyutu büyüdükçe dokunma piksel ağırlığı yükselir beyler...bilmiyorsanız öğrenin...örnek navigasyon ve atm ler...basınca hemen geliyor mu? Gelmez...sistemi böyle çünkü...ekran küçüldükçe daha kolay basılır örnek dokunmatik telefonlar.tabi Java yüklü olanlar...yurtdışı uçuşlarına ekranlı uçak verirsin yolcu memnun kalır...gittiğin ülkeye göre yabancı memur alırsın daha da güzel olur ikram zaten tamam...böyle böyle 5 yıldız gelir...artık görselliğe önem vermemiz lazım...rakipler böyle çünkü...
  • İkram kadar bu da önemli bence. En yeni film ve müzikler olmalı daima. İnternet olmalı tüm uçaklarda. Reklama harcanan paraların yanında çom düşük kalır bu harcama.
  • THALES Firmasının Türkiye temsicisi bakmak lazım.
  • patlayan trax'tan sonra thy, yazılım konusunda ucuza kaçılamayacağını anladı galiba...
  • Arkadaş ekranı bulmuş uçakta da beğenmiyo. Evinde de her gün cıkan en yeni dokunmatik cihazlar vardır eminim. sen sabır yarabbim
  • thy uçak içi eğlencede emirates,ettihad ve qatar gibi rakiplerinden çok çok aşağıda...filmlerin çoğu eski şarkıların çoğu daha önce hiç duyulmamış...sanırım senede bir kere güncelleme yapılıyor onlar da yeterli değil ve film ve şarkı kalitesi oldukça düşük...ya pahalı diye yeterli yatırım yapılmıyor ya da telif ücretleri çok yukarda...ne olursa olsun thy uçak içi eğlencesi en iyi kalitede olmalı...

Türk Hava Yolları, yeni satın alınan tek koridorlu uçak filosunun uçak içi eğlendirici sistemlerinde Thales’in 'TopSeries AVANT’ ürününü tercih etti.

Star Alliance havayolu ittifakı üyesi, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, filosundaki 25 adet Airbus A321 ve 20 adet Boeing B737 uçaklarının uçak içi eğlence sistemleri için tercihini uçak içi eğlence ve bağlantı sistemi Thales’in'TopSeries AVANT’ından yana gerçekleştirdi.

Uçuş sağladığı destinasyonlarla dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi unvanına ve aynı zamanda yaklaşık 6 yaşındaki filosu ile filo yaşı açısından Avrupalı diğer rakiplerinin altında bir potansiyele sahip Türk Hava Yolları’nın 2013 yılında taşıdığı yolcu sayısı bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında %23,6 oranındaki büyük bir büyüme performansı ile yaklaşık 50 milyon yolcuyu işaret ediyor. Havayolu şirketi atılımcı ve kazançlı stratejisini geliştirmede bu başarıyı ve genç filosunu kullanarak yolcu konforu alanında kendisini en iyi havayolu şirketlerinden biri olarak konumlandırdı. Ve bunun bir sonucu olarak da, dünyanın önde gelen havayolu inceleme komitesi Skytrax, Türk Hava Yolları’nı son üç yıldır üst üste Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi ilân etti.

Türk Hava Yolları’nın yolcu deneyimine yönelik sergilediği bu bağlılık, Thales’nin son teknoloji ürünü, ödüllü TopSeries AVANT IFE sistemini kullanma tercihinde de görülmekte. Tüm gelişmiş tek ve çift koridorlu Airbus ve Boeing uçakları üzerinde uygulanabilen bu sistemin tasarımı, kabin koltuklarının altında yer alan elektronik kutuyu ortadan kaldırması ile tek koridorlu segmentin temel etkenlerinden olan yolcu konforunun artırımına olanak sağlamakta. Sistemin ölçeklendirilebilir tasarımı havayolu şirketinin ekonomi sınıfındaki tekli dokunmatik ekran ve business sınıftaki çoklu interaktif ekran örneklerinde olduğu gibi kabinler arasındaki farklılıkların sunulmasına olanak sağlıyor. AVANT sistemi, Thales’in Yazılım Geliştirici Materyalinin kullanılması suretiyle kolaylıkla entegre olan, kullanıma hazır, geniş yelpazeli spesifik havayolu uygulamalarını barındıran bir Android İşletim Sistemi içermekte. Bu tercihteki bir diğer önemli unsur ise, Türk Hava Yolları'nın özellikle maksimum yolcu memnuniyeti ve konforunu harekete geçiren hızlı geri dönüş durumlarında en ideal sistem performansını sağlamak adına Thales’nin çok deneyimli küresel servis ve destek ağını kullanmadaki kapasitesi oldu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, “Türk Hava Yolları'nı rakiplerinden ayıran en belirgin alamet-i farikası hiç şüphesiz üstün hizmet kalitesi. Yolcularımıza uçuş deneyimleri süresince Türk misafirperverliğinin en iyi örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Uçak içi hizmetlerin yolcu memnuniyetinin önemli bileşenlerinden biri olduğunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz. Süreklilikle hayata geçirdiğimiz yeniliklerle yolcularımıza hoş sürprizler sunarak beklentilerini karşılama odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yeni uçak içi eğlence sisteminin de yolcularımızın konforu için farklı bir katma değer oluşturacağından eminiz. Tüm bu yenilikçi girişimler, Türk Hava Yolları'nın yolucularına eşsiz bir seyahat deneyimi sağlama iştiyâkinin birer göstergesi.”dedi.

Anlaşmayı değerlendiren, Thales Uçak içi eğlendirici ve Bağlantı sistemleri (IFEC) CEO’su Dominique Giannoni, "Tek koridorlu uçak içerisinde yolcu deneyimi açısından "etkileyici bir özellik” temin ederken sağlam bir IFE platformu oluşturma çabası, Türk Hava Yolları’nın yolcularına olağanüstü bir uçak içi deneyimi sunma odaklı olduğunun belirgin bir göstergesi. Bu platform ile tüm kabinler son tüketici teknolojisi ile paralel olarak tasarlanmış tam kapasiteli geniş dokunmatik ekranların keyfini çıkarabilecekler. Premium sınıf yolcular da ödüllü dokunmatik medya birimi tarafından sağlanan çoklu ekran ortamının keyfine varabilecekler.” dedi.

Türk Hava Yolları, Thales ile aynı zamanda dinamik ve ilgi çekici bir yolcu deneyimi temin etmeye yönelik yazılım ve medya servisleri içeren 10 yıllık hizmet sözleşmesi üzerinde anlaşma gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları,  2015 yılının Mart ayında A321 filosunu, 2016 yılının Ocak ayında ise B737  filosunu teslim almaya başlayacak.
 

THY'NİN TERCİHİ THALES OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

haburg/tolga ~ 10 yıl önce
tüm thy uçakları acilen bu konuda yenilenmeye gitmeli.geçen hafta buenos airesden istanbula uçtum fakat o filmler o kanallar o kadar basit ve kalitesizdiki beklediğim thy kabin içi eğlence sistemi bu değildi..thy'ye yakıştıramadım..bir kanalda yarım kalmış ev emlak tanıtımı,komedi kanalında arapça alt yazılı türkçe dublajlı eski bir komedi filmi..v.s..bir kere dizüstü bilgisayarınız şarjı bitiyorsa takabileceğiniz yer bile yok! thy bu değil quatar,ba,emirates,aa,united 777 ler ile uçarken,thy nin a 340 ile uçması hiç iyi değildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Merhaba görevim icabı Dünyanın hemen heryerine gidiyorum ancak bizim insanımız kadar Problemli ,anlayışsız,kavgacı,kompleksli insanlar görmedim. bakınız yorumlara anlarsınız.ne kadar ukalasınız yaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
James Bond ~ 10 yıl önce
Siz madem göreviniz icabı dünyanın hemen her yerine gidiyorsunuz niye AVRUPA insanından anlayışı ve nezaketi öğrenemediniz.. Bakınız yorumunuza anlarsınız;)
Az Film!! ~ 10 yıl önce
Gecen hafta A321 Business ile Frankfurt a uctum ve ucaktaki film secenekleri cok azdi. Acaba ekonomi yapmak icin mi filmleri azalttilar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thales once CN-235 Meltem II programini adam gibi bitirebilsin; Sonra ucak ici eglence sistemlerine el atsin bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee yani ~ 10 yıl önce
Yabancılar bile o dolap kapaklarını pat Küt diye kapatıyorsa bizimkilerin ekrana dokununca çalışmıyor demesi gayet normal...ekran boyutu büyüdükçe dokunma piksel ağırlığı yükselir beyler...bilmiyorsanız öğrenin...örnek navigasyon ve atm ler...basınca hemen geliyor mu? Gelmez...sistemi böyle çünkü...ekran küçüldükçe daha kolay basılır örnek dokunmatik telefonlar.tabi Java yüklü olanlar...yurtdışı uçuşlarına ekranlı uçak verirsin yolcu memnun kalır...gittiğin ülkeye göre yabancı memur alırsın daha da güzel olur ikram zaten tamam...böyle böyle 5 yıldız gelir...artık görselliğe önem vermemiz lazım...rakipler böyle çünkü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPAD ~ 10 yıl önce
seni IPAD'le tanışmaya davet ediyorum Mr. Ukala :)
Yasas ~ 10 yıl önce
İkram kadar bu da önemli bence. En yeni film ve müzikler olmalı daima. İnternet olmalı tüm uçaklarda. Reklama harcanan paraların yanında çom düşük kalır bu harcama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
THALES Firmasının Türkiye temsicisi bakmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazılım uzmanı ~ 10 yıl önce
patlayan trax'tan sonra thy, yazılım konusunda ucuza kaçılamayacağını anladı galiba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaş ekranı bulmuş uçakta da beğenmiyo. Evinde de her gün cıkan en yeni dokunmatik cihazlar vardır eminim. sen sabır yarabbim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantık nanay ~ 10 yıl önce
Lafa bak, evde autopilot veya autothrottle da yok ama uçakta olmasını tercih ederiz dimi yani :)
06 ~ 10 yıl önce
evinde dokunmatik telefon olup olmaması bişey değiştirmez , her halükarda hak ettiği hizmeti ister vatandaşımız ve haklı da.
saçmalama!!!! ~ 10 yıl önce
saçma sapan yorum yapma!!! rakiplerinle mücadele etmek istiyorsan en iyi sistemleri kullanmak zorundasın!!! evdeki cihazlarla vs bu konunun ne alakası var???
yahu iphone ~ 10 yıl önce
adamın ne bulması gerekiyor uçakta, adam az bile yazmış, ekranlar dokunmatik değil,bastırmatikte değil,RESMEN VURMATİK olmuş ve artı adam c-160 ile muharebe atlayışına gitmiyorki,reklamı belli hizmet alıyor parasını veripte ve standartlaşmış birşeyin daha kaliteli olması isteği o kadar, bende katılıyorum
dikkat ~ 10 yıl önce
thy uçak içi eğlencede emirates,ettihad ve qatar gibi rakiplerinden çok çok aşağıda...filmlerin çoğu eski şarkıların çoğu daha önce hiç duyulmamış...sanırım senede bir kere güncelleme yapılıyor onlar da yeterli değil ve film ve şarkı kalitesi oldukça düşük...ya pahalı diye yeterli yatırım yapılmıyor ya da telif ücretleri çok yukarda...ne olursa olsun thy uçak içi eğlencesi en iyi kalitede olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000