01 Haziran 2012, Cuma 13:56:18

THY'NİN TAKSİM OFİSİNDE OLAY

Taksim'e bulunan Türk Hava Yolları'nın (THY) ofisine giren yaklaşık 20 kişilik grup eylem yapıyor.
  • bunun sadece 305 kabin memuru ve teknik persnelinin sorunu olmadığını bunun tüm işçi sınıfının sorunu olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba. ileri demokrasi diyerek. sunni gündemler yaratarak yaptıkları işleri ne kadar daha görmezden geleceksiniz. artık kendinize gelin ancak birlikte kazanacağımızı bilin. nedir sizin bu deve kuşluğunuz. SDP bugün işçi sınıfına destek vermiş ve arkadaşlarımıza sahip çıkmıştır. aman siz kafanızı sakın çıkarmayın. rahminize yatak odanıza ekmeğinize onurunuza çocuklarınıza dokunsunlar aman sakın dur demeyin. DURMAK YOK YOLA DEVAM....
  • Destek için teşekkürler SDP
  • bu arada sendıkanın eylemden sonra tgs ye gucumuzu gordunuz gelın uye olun sızde dıye bır mesaj atma lafı dolasıyor ortada,konu hakkında bılgısı olan varsa paylasabılırse sevınırım.cunkı buda kabıncıler kendı canlarıyla ugrasırken bu elım olayın ustundn sendıkanın hala rant ve reklam pesınde kostugunun ıspatıdırki bu kabul edilemez.hos ters tepti gerci basiretsizlikleri ortaya cıktı.acilen bir secim sendıka yonetımının degısmesi icin harakete gecmeliyiz bence.
  • Rezilliğin boyutunu saptırmaya çalışan sendika, işinden olanlara ne yapacak? Üyelerden topladığı paraları yeni yılda pahallı hakiki deri cüzdan eşantiyonuna çevirip eriten sendika, işsizlere ve onların yakınlarına ne kadar yakın olacak? Önümüzdeki haftadan itibaren Ayçin ortadan kaybolur, olanlar unutulur... Gaza gelen bir avuç insan, artık yalnızsınız... Ama isterseniz sendika size parasını ödemeniz kaydıyla, bir ahbap-çavuş avukat adresi verir.
  • Dindar nesil yetistirmek icin egitime karisan, savcisina polisine memuruna korku salan, kardesi kardese dusman eden, sezeryandn tutup kurtaja kadar her seyi cok bilen buyuk sultan Erdogan sen cok yasaaa!!! Seni bu halk secti kimse sikayet etmesin!! Herkese mustehaktir!! Padisahim cok yasa!!
  • Ustte yazıyo 20 sdp lı mıs okumayı bılen varsa dıkkat ederse bu thy yı astı bence butum emekcılerın olayı hak arayısı
  • THY rezil ettiler diye başlık atan arkadaş bir gün seninde işinde haksızlık olurda sen de hakkını aradığın zaman işinden atılırsan bu dedıklerını tekrar hatırlarsın.Bilip bilmeden yorum yazmayın!!
  • Bak arkadasım hak böyle aranmaz!!! Bunun yasası hukuku var !!! Sen eller havada yuhhhh larla uçuşa gidmeyip THY haber vermeden eylem yap!!! Şirket seferleri iptal etsin hak mağdur kalsın o kadar zarar ziyan da cabası!!!! Sonra sendika ;))) biz i ise alın biz sendikaya uyduk yok biz sukadar maas aldık maaşlarımızda gözünüz var cokk ayıp bizene sizin maaşınızdan !!! Önemli olan sonuc sen o gün eylemdeysen bügünde isten çıkman normallllll!!!
  • Sendikaya, çalışanlara saldıran, İşyerinden kovmaya, nerdeyse ülkeden kovmaya çalışan Metin Külün abilerinin Facebook yorumcusu, faşizan avantacıların yorumlarını ibretle okuyoruz. THY den mamalanmaya çalışanların, Çalışanların haklı ve onurlu direnişlerine laf atanlar. THY yönetimi yararına yasa çıkartmaya sonrada atılan kabin memurları yerine CV toplamaya çalışan MAMA cılardır. THY den nasıl mamalanırsa mamalansınlar ama THY emekçilerinden uzak dursunlar. Kahrolsun emek düşmanları...
  • Kim başlatı bu saçma ligi THY zarara sokan kim kabın memurları değilmi geri yazan!!! THY zararını biliyormusun sen kaç sefer iptal oldu insanları mağdur etti bilmiyorsun sanırım tv izle internetten bak!!!

Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi bir grup, Türk Hava Yolları’nın (THY) Taksim’de bulunan bilet satış ofisini işgal etti. Göstericilere müdahale eden polis, 14 kişiyi gözaltına aldı.

SDP üyesi yaklaşık 20 kişilik bir grup, THY’nin bilet satış ofisine gelerek içeri girdi. Binanın üst katına da çıkan göstericiler, “Grev hakkı engellenemez. Havayolu işçisi yalnız değildir” pankartı açtı. ‘Direne direne kazanacağız’ şeklinde slogan atan grup, ofisin kapısının önünde de pankart açarak içeriğe girişleri engelledi.

İçeride bulunan THY çalışanları ise eylem üzerine dışarı çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, çatıya çıkarak göstericileri etkisiz hale getirdi.

Göstericileri gözaltına alan polis, açtıkları pankartı da keserek indirdi. Polis daha sonra bina içindeki eylemcilere yöneldi.

Ancak grup kapıyı kapatarak polisin içeri girmesini engelledi. Ardından içeri girmeyi başaran göstericilere müdahale etti. Polis göstericileri gözaltına aldı. Gözaltına alınan 14 gösterici emniyete götürüldü.

THY'NİN TAKSİM OFİSİNDE OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

sosyal medya ~ 12 yıl önce
bunun sadece 305 kabin memuru ve teknik persnelinin sorunu olmadığını bunun tüm işçi sınıfının sorunu olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba. ileri demokrasi diyerek. sunni gündemler yaratarak yaptıkları işleri ne kadar daha görmezden geleceksiniz. artık kendinize gelin ancak birlikte kazanacağımızı bilin. nedir sizin bu deve kuşluğunuz. SDP bugün işçi sınıfına destek vermiş ve arkadaşlarımıza sahip çıkmıştır. aman siz kafanızı sakın çıkarmayın. rahminize yatak odanıza ekmeğinize onurunuza çocuklarınıza dokunsunlar aman sakın dur demeyin. DURMAK YOK YOLA DEVAM....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler SDP ~ 12 yıl önce
Destek için teşekkürler SDP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir2 ~ 12 yıl önce
bu arada sendıkanın eylemden sonra tgs ye gucumuzu gordunuz gelın uye olun sızde dıye bır mesaj atma lafı dolasıyor ortada,konu hakkında bılgısı olan varsa paylasabılırse sevınırım.cunkı buda kabıncıler kendı canlarıyla ugrasırken bu elım olayın ustundn sendıkanın hala rant ve reklam pesınde kostugunun ıspatıdırki bu kabul edilemez.hos ters tepti gerci basiretsizlikleri ortaya cıktı.acilen bir secim sendıka yonetımının degısmesi icin harakete gecmeliyiz bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava-İş Yeter ~ 12 yıl önce
Rezilliğin boyutunu saptırmaya çalışan sendika, işinden olanlara ne yapacak? Üyelerden topladığı paraları yeni yılda pahallı hakiki deri cüzdan eşantiyonuna çevirip eriten sendika, işsizlere ve onların yakınlarına ne kadar yakın olacak? Önümüzdeki haftadan itibaren Ayçin ortadan kaybolur, olanlar unutulur... Gaza gelen bir avuç insan, artık yalnızsınız... Ama isterseniz sendika size parasını ödemeniz kaydıyla, bir ahbap-çavuş avukat adresi verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp ~ 12 yıl önce
Dindar nesil yetistirmek icin egitime karisan, savcisina polisine memuruna korku salan, kardesi kardese dusman eden, sezeryandn tutup kurtaja kadar her seyi cok bilen buyuk sultan Erdogan sen cok yasaaa!!! Seni bu halk secti kimse sikayet etmesin!! Herkese mustehaktir!! Padisahim cok yasa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:(( ~ 12 yıl önce
Ustte yazıyo 20 sdp lı mıs okumayı bılen varsa dıkkat ederse bu thy yı astı bence butum emekcılerın olayı hak arayısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAKALARRR ~ 12 yıl önce
THY rezil ettiler diye başlık atan arkadaş bir gün seninde işinde haksızlık olurda sen de hakkını aradığın zaman işinden atılırsan bu dedıklerını tekrar hatırlarsın.Bilip bilmeden yorum yazmayın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl anlayış diyorum sen sendika diyosun ~ 12 yıl önce
Bak arkadasım hak böyle aranmaz!!! Bunun yasası hukuku var !!! Sen eller havada yuhhhh larla uçuşa gidmeyip THY haber vermeden eylem yap!!! Şirket seferleri iptal etsin hak mağdur kalsın o kadar zarar ziyan da cabası!!!! Sonra sendika ;))) biz i ise alın biz sendikaya uyduk yok biz sukadar maas aldık maaşlarımızda gözünüz var cokk ayıp bizene sizin maaşınızdan !!! Önemli olan sonuc sen o gün eylemdeysen bügünde isten çıkman normallllll!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak karşıtları ~ 12 yıl önce
Sendikaya, çalışanlara saldıran, İşyerinden kovmaya, nerdeyse ülkeden kovmaya çalışan Metin Külün abilerinin Facebook yorumcusu, faşizan avantacıların yorumlarını ibretle okuyoruz. THY den mamalanmaya çalışanların, Çalışanların haklı ve onurlu direnişlerine laf atanlar. THY yönetimi yararına yasa çıkartmaya sonrada atılan kabin memurları yerine CV toplamaya çalışan MAMA cılardır. THY den nasıl mamalanırsa mamalansınlar ama THY emekçilerinden uzak dursunlar. Kahrolsun emek düşmanları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri yazan!!!! ~ 12 yıl önce
Kim başlatı bu saçma ligi THY zarara sokan kim kabın memurları değilmi geri yazan!!! THY zararını biliyormusun sen kaç sefer iptal oldu insanları mağdur etti bilmiyorsun sanırım tv izle internetten bak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000