13 Kasım 2017, Pazartesi 14:42:25

THY'nin stajyer kabin memurları Trabzon uçuşuyla başladı

Türk Hava Yolları (THY) ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu'nun ortak projesi "Uçuşta Mesleki Beceri Eğitimi" kapsamında 20 kişi THY uçaklarında görev yapmaya başladı.
  • Tamamen ucuz isci pesindeler. Yok kapi sorumlulu vermiyoruz da vs. ya arkadasim veren sanki kapisini cok ii biliyor. Bu isin %99u servis cay kahve bitti. Su an ki hevesleriyle cok enerjikte calisirlar 2-3 sene. Baslatin hepsini %80 ama yemez.
  • Lütfen bu çocukları kandırmayın, Thy kendi akademin ihtiyar heyeti ve sayfiye yeri gibi. Bu nasıl ülke oldu Allahım, yazıklar olsun/tüü yüzüne sahte dünyanıza ve kendinizi avuttuğunuz/ inandırmaya çalıştığınız düzene Necip Fazıl Kısakürek Genclige Hitabe’den bugün, komik üniversitesi, hokkabaz profesörü, yalancı ders kitabı, çıkartma kağıdı şehri, muzahrafat kanalı sokağı, fuhş albümü gazetesi,
  • Türkler süper arkadaş arap vardı son uçuşumda ne dandik ! Yahu şart mı bunları almaya ? Acaba kaç türk var onların şirketlerinde en azından Türkçe bilsinler
  • Amiyim tuvaletler Okeyyy
  • bir kere uçtum. Canavar gibi çalışıyorlar. Maşallah diyelim.
  • Bu adamlar kac aydir ucuyor bizimle zaten gunaydin
  • İlk uçuş Trabzona vuuuuu en zorlu uçuş bölgelerinden iş bırakan kaç kişi varmış bu uçuştan sonra onuda yazın
  • İlki bu arkadaşlarımız mezun değil, halen okumaktalar. (2. sınıftalar diye hatırlıyorum) İkincisi ise bugün başlamışlar gibi saçma haber yapıyorsunuz ama ikram konusunda uzmanlaştılar bile. Denk geldiklerim pırıl pırıl hevesli arkadaşlardı, keşke dış hatlarda da olsalar.
  • Mini mini birler çalışkan ikiler tembel üçler
  • Stajyer demeyelim de ucuz memur diyelim. Yarın da bu arkadaşlar %35'le işe başlatılırlarsa hiç şaşırmam.. :@

Türk Hava Yolları (THY) ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu "Uçuşta Mesleki Beceri Eğitimi" projesi kapsamında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü öğrencileri THY'de uçmaya başladı.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Kabin Hizmetleri Bölümü'nden mezun olan 20 kabin memuru adayı THY uçaklarında görev yapmaya başladı. Uçuşta mesleki eğitim öğrenci projesi kapsamındaki adaylar, uçakta yetkisiz olarak görev yapacak ve küçük yardımlar dışında uçuş emniyetinine etki edebilecek herhangi bir sorumluluk üstlenmeyecek.

Meslekik tecrübeyi artırmayı amaçlayan uygulama kapsamında İstanbul-Trabzon seferinde uçan öğrenciler, üniversitede öğrendikleri bilgileri uçuşta uygulama fırsatı yakaladı.

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak, "Böyle bir deneyim kazanmanın kabin memuru adayı arkadaşlarımız için büyük bir fırsat olduğu kanaatindeyiz. Öğrenciler edindikleri bu deneyimlerle sınıf arkadaşlarına rehberlik edecek. Bu projeye katılarak ortaklığımızda eğitim gören genç arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Projeye katkı sağlayan ve emeği geçen herkese de gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

AirportHaber uçaklarda stajyer kabin memurlarının görev almaya başladığını Eylül ayında duyurmuştu. İlgili habere ulaşmak içn tıklayın



THY'nin stajyer kabin memurları Trabzon uçuşuyla başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

EskiKM ~ 6 yıl önce
Tamamen ucuz isci pesindeler. Yok kapi sorumlulu vermiyoruz da vs. ya arkadasim veren sanki kapisini cok ii biliyor. Bu isin %99u servis cay kahve bitti. Su an ki hevesleriyle cok enerjikte calisirlar 2-3 sene. Baslatin hepsini %80 ama yemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu gençleri aldatmayın ~ 6 yıl önce
Lütfen bu çocukları kandırmayın, Thy kendi akademin ihtiyar heyeti ve sayfiye yeri gibi. Bu nasıl ülke oldu Allahım, yazıklar olsun/tüü yüzüne sahte dünyanıza ve kendinizi avuttuğunuz/ inandırmaya çalıştığınız düzene Necip Fazıl Kısakürek Genclige Hitabe’den bugün, komik üniversitesi, hokkabaz profesörü, yalancı ders kitabı, çıkartma kağıdı şehri, muzahrafat kanalı sokağı, fuhş albümü gazetesi,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 6 yıl önce
Türkler süper arkadaş arap vardı son uçuşumda ne dandik ! Yahu şart mı bunları almaya ? Acaba kaç türk var onların şirketlerinde en azından Türkçe bilsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Amiyim tuvaletler Okeyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Mhahahah
bir kere ~ 6 yıl önce
bir kere uçtum. Canavar gibi çalışıyorlar. Maşallah diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oha ~ 6 yıl önce
Bu adamlar kac aydir ucuyor bizimle zaten gunaydin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
İlk uçuş Trabzona vuuuuu en zorlu uçuş bölgelerinden iş bırakan kaç kişi varmış bu uçuştan sonra onuda yazın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk asıllı Türk ~ 6 yıl önce
rus asıllı kaz, işi bırakan yok ama senin beynini bi yerde bıraktığın kesin
—- ~ 6 yıl önce
Bende diyordum nerde stalinin torunu diye. Artık her yorumun altında seni göremesem yapamıyorum
--e cvp ~ 6 yıl önce
Beyin bedava kulanan yok--
Xoxo ~ 6 yıl önce
İlki bu arkadaşlarımız mezun değil, halen okumaktalar. (2. sınıftalar diye hatırlıyorum) İkincisi ise bugün başlamışlar gibi saçma haber yapıyorsunuz ama ikram konusunda uzmanlaştılar bile. Denk geldiklerim pırıl pırıl hevesli arkadaşlardı, keşke dış hatlarda da olsalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mini ~ 6 yıl önce
Mini mini birler çalışkan ikiler tembel üçler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Martian ~ 6 yıl önce
Stajyer demeyelim de ucuz memur diyelim. Yarın da bu arkadaşlar %35'le işe başlatılırlarsa hiç şaşırmam.. :@

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 kere be ~ 6 yıl önce
Ulan 1 kere sukretseniz disimi kiricam elinize yuzunuze dursun. Aldiginiz maasin 10da 1ine calismak isteyen ama is bulamayanlar var gavurlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000