20 Ocak 2016, Çarşamba 09:31:51

THY'nin Sivas uçağında isyan!

Türk Hava Yolları'nın Sivas-İstanbul seferini yapan uçağı 11 saatlik rötarla gece saat 00.55'de Atatürk Havalimanı'na indi. Yolcular isyan etti.
  • İnsanlara açıklama yapmıyorlar haklı insanlar. pilotlarda kendini bişey sanmayı bıraksınlar sizde işçisiniz maaşınız biraz fazla olabilir hint kumaşı değilsiniz. babanızın 200 milyarı varmıs sadece. O
  • bir de o uçakta tuvaletin paralı olduğunu düşünün, iyi para kazanırlardı
  • Yıl 2016 oldu Türkiye kar temizleme de yetersiz kalıyor. Helal olsun
  • Eğer haber doğruysa yolcunun uçağın içinde 7 saat bekletilmesi gerçekten olacak iş değil. Ama keşke yazar biraz daha araştırmacı gazetecilik yapıp gerçekten ne olduğunu bulsaydı ne güzel olurdu! (Sadece hayal kuruyorum).
  • Ucak pist uzerinde degil apronda bekledi, yogun kar yagisi nedeniyle pist temizleme çalışmaları yetersiz kaldı. Yaklasik 4 kilometrelik pist bi taraftan temizlenirken obur taraftan kar tekrar doldurdu. Pilot emniyet gerekçesiyle kalkmak istemedi. Diger ucaklar da en az 3 saat bekledi. Pilot risk almadi diye yerden yere vurmak cok saçma, Allah korusun bi kaza kırım olsa herkes pilota beddua okurdu
  • Şunu belirteyim ki , evet keşke Sorumlu Kaptan tam net bilgi aldıktan sonra, yolcuları bekleme salonuna gondertseydi, ama su da bir gerçek kiii, benim toplumum ucak ta uçmasın , daha önceki yıllarda olduğu gibi saatlerce ve hatta bazı mesafeleri günlerce yollarda otobüslerde rezil olarak katetsinler ,cunku hava yolu ile seyahat etmeyi hak etmiyorlar...Bilet alarak Şirketi , ekibi ve Kokpiti satın aldıklarını zanneden zırt cahil bir toplum.
  • ucak icinde saatlerce insanlari bekletmek dunyanin neresinde gorulmus? bir kere daha dunyaya haber ve rezil olduk! is bilmeyenleri,tecrubesizleri,bilgisizleri sirf hemsehri,yandas vs diye tepeden inme,torpille thy,dhmi,shgm vs yonetici ve calisan yaparsaniz daha cook boyle olaylar olur!
  • THY They Hate You
  • okumanız mı yok hala thy'yi savunuyorsunuz? bir daha okuyun ve anlayın! tipik thy rezaleti ile karşı karşıyayız.
  • pilotun ve kabin ekibinin sorumluluklarını ve ellerinde olmayan zorlukları biliyoruz lakin 7 saat pistte uçak içinde beklemek nedir? hem de sivas gibi bir anadolu havalimanında. yolcular da çıldırmakta biraz haklı sanki.

Türk Hava Yolları'nın Sivas-İstanbul seferini gerçekleştiren TC-JFJ tescilli B737-800 tipi uçağı, kötü hava şartları ve kabin ekibinin değişmesi üzerine 11 saatlik rötar ile İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. 7 saat uçağın içinde beklediklerini belirten yolcular duruma tepki gösterdiler.

Uçağın içinde 7 saat bekletildiğini belirten Tacettin Keskin, "Uçağın esas pilotu bu uçağı kaldırmayıp şartlar kötü diyerek neden bizden sonraki uçağı kaldırıyor da bu uçağı diğer pilotlar kaldırıyor.

Bir hanımefendi sinir krizi geçirdi. Uçağın içinde 7 saat beklemek rehin olmak gibi bir şey oldu. Bize iptal edildi de demediler. Uçak kalkmıyor da demediler bekledik. Sonra bize söyledikleri pilotun problem yaşadığı diğer gelen uçakla değiştirilerek bizi 13 saat sonra Atatürk Havalimanı'na ulaştırdılar.
Uçağın içinde insanları 7 saat bekletirseniz insanları bir yere kadar sabır eder. Pilot şunu söylüyor. 10 dakika bekleyin kalkacağız. 20 dakika sonra kalkmayı bekliyoruz temizlenmeyi bekliyoruz. Pilot kesin bir şey konuşsa belki de bunların hiçbirini yaşamayacağız" diye konuştu.

"AMBULANS GELDİ"
Yolculardan Gülnaz Unutmaz ise, "THY Sivas'tan İstanbul'a geliyorduk. Saat 12.10 uçağına biletim vardı. Ancak bir türlü uçak hareket etmedi. Uçakta bekledik. Sonra salona alındık. Sonra tekrar uçağa alındık. Saatlerce bekletildik, uçağın içinde pilot sürekli '5 dakikaya 10 dakikaya pist açılacak. Kalkacağız' dedi. Fakat kalkmadı. Her seferinde yarım saat bir saat tekrarladı. Şarjlarımız bitti. Artık saatlerden de haber alamıyoruz. İptal dediler bizi bıraktılar. Bir genç kız fenalaştı. Ambulans geldi" ifadelerini kullandı. (NTV)

THY'nin Sivas uçağında isyan!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Çuvaldız ~ 8 yıl önce
İnsanlara açıklama yapmıyorlar haklı insanlar. pilotlarda kendini bişey sanmayı bıraksınlar sizde işçisiniz maaşınız biraz fazla olabilir hint kumaşı değilsiniz. babanızın 200 milyarı varmıs sadece. O

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İpek ~ 8 yıl önce
bir de o uçakta tuvaletin paralı olduğunu düşünün, iyi para kazanırlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duygu ~ 8 yıl önce
Yıl 2016 oldu Türkiye kar temizleme de yetersiz kalıyor. Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğne ~ 8 yıl önce
O zaman git sen temizle kac km pisti
Yanlış. ~ 8 yıl önce
Eğer haber doğruysa yolcunun uçağın içinde 7 saat bekletilmesi gerçekten olacak iş değil. Ama keşke yazar biraz daha araştırmacı gazetecilik yapıp gerçekten ne olduğunu bulsaydı ne güzel olurdu! (Sadece hayal kuruyorum).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes prof ~ 8 yıl önce
Ucak pist uzerinde degil apronda bekledi, yogun kar yagisi nedeniyle pist temizleme çalışmaları yetersiz kaldı. Yaklasik 4 kilometrelik pist bi taraftan temizlenirken obur taraftan kar tekrar doldurdu. Pilot emniyet gerekçesiyle kalkmak istemedi. Diger ucaklar da en az 3 saat bekledi. Pilot risk almadi diye yerden yere vurmak cok saçma, Allah korusun bi kaza kırım olsa herkes pilota beddua okurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frank ~ 8 yıl önce
dediğin bir açıdan doğru ama kar her zaman olabilecek bir risk faktörü ise kurum bunu dikkate almamalı ve tatmin edici çözümler üretmeli. insanoğlu isteyince her şeyi başarıyor...
Cehalet ~ 8 yıl önce
Şunu belirteyim ki , evet keşke Sorumlu Kaptan tam net bilgi aldıktan sonra, yolcuları bekleme salonuna gondertseydi, ama su da bir gerçek kiii, benim toplumum ucak ta uçmasın , daha önceki yıllarda olduğu gibi saatlerce ve hatta bazı mesafeleri günlerce yollarda otobüslerde rezil olarak katetsinler ,cunku hava yolu ile seyahat etmeyi hak etmiyorlar...Bilet alarak Şirketi , ekibi ve Kokpiti satın aldıklarını zanneden zırt cahil bir toplum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok eğitimli ~ 8 yıl önce
o ZIRT(zırt neyse) cahil toplumda ne yazık ki sende varsın bu ülkenin gerçeklerini beğenmiyorsan güle güle
cehalet ~ 8 yıl önce
haberi iyi okumak gerek. verilen röportajda yolcular yetersiz bilgilendirildiklerinden bahsediyor. yani burada cehaletten kaynaklanan herhangi bir saldırı ya da kötü bir durum yok. sen uçağın içinde 7 saat beklesen ne yorum yapardın?
çok eğitimli ~ 8 yıl önce
31 ocak günü bekledik! tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak
gilobali fosss ~ 8 yıl önce
ucak icinde saatlerce insanlari bekletmek dunyanin neresinde gorulmus? bir kere daha dunyaya haber ve rezil olduk! is bilmeyenleri,tecrubesizleri,bilgisizleri sirf hemsehri,yandas vs diye tepeden inme,torpille thy,dhmi,shgm vs yonetici ve calisan yaparsaniz daha cook boyle olaylar olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bütün ~ 8 yıl önce
bütün dünya sivas uçağını takip ediyor zaten komik olma ayrıca doğa olayını nasıl torpile,yandaşa bağladın enteresan. Belli tk'ya almadılar seni trol seni
butun trollere! ~ 8 yıl önce
Gunumuz teknoloji ve iletisim caginda hersey takip ediliyor merak etme! Yilbasinda ahl'de saatlerce bekletilen ucaklar dunyada haber olduysa Sivas'daki de haber olmustur! Doga olayi normalde ucak icinde 7 saat insanlari bekletmek normal mi? Onlari ucak icinde bekleten zihniyet kimler? Havanin bu sartlarda olacagini bile bile alanda onlem almayan,seferi yapan,yaptiran kimler? Vicik vicik yalakaca yorum yapacagina ucak icinde 7 saat insanlarin bekletildigi dunyada neresi var onu yaz bilelim gercek trol!
Tk ~ 8 yıl önce
THY They Hate You

Yanıtla

Kalan karakter 1000
We ~ 8 yıl önce
We dont care
okuma ~ 8 yıl önce
okumanız mı yok hala thy'yi savunuyorsunuz? bir daha okuyun ve anlayın! tipik thy rezaleti ile karşı karşıyayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlaşılanlar ~ 8 yıl önce
pilotun ve kabin ekibinin sorumluluklarını ve ellerinde olmayan zorlukları biliyoruz lakin 7 saat pistte uçak içinde beklemek nedir? hem de sivas gibi bir anadolu havalimanında. yolcular da çıldırmakta biraz haklı sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000