09 Aralık 2008, Salı 15:17:32

THY'nin Sivas uçağı Kayseri'ye indi

Sivas'ta olumsuz hava şartları nedeni ile İstanbul-Sivas seferini yapan THY'ye ait yolcu uçağı, Kayseri'ye gönderildi.
  • bu her meseleye balıklama atlayıp moskova hayranlığı yapan zat kim ki acaba? kendisi ve yazdıkları kocaman bir şakamı? bu aslan kardeş çağdışı kalmış rus uçaklarını ve teknolojisini överek nereye varmak istiyor? madem rusyada uçaklar otoyollara iniyor neden boşuboşuna havalimanları yapılmış diye merak içine düştük bizi aydınlatabilirmi?
  • ehehe Bu tu204 - 154 Il96 aşkı nedir ?? ahaha =) Ya Sen o uçakların hiç içine girdiniz mi ? Ben Halkıma tu tarzı bir uçağı laik görmem. !!!!
  • Moscow Lions'ın yorumlarını bir kaç kez okudum,durum yorum yapmaktan çok geyik hadisesini çağrıştırıyor.. Otobana da inen süper rus pilotları buraya uymuyor beyefendi..Gerçi bunu da denediler 2002 yıllarında Antalya havalimanında olanları bilirmisiniz acaba? Sizin meşhur rus pilotlar Antalya DHMİ'nin müdürünün evinin bahçesine kadar uçakla geldiler..nasıl olduysa otobanla pisti karıştırmışlar..Kafalar o kadar iyiydi ki kırım olan bir uçaktan çıkıp sigara yakanını gördüm..geçen senede charter şirketlerden birine eğitim için gelmişlerdi bende seferin amiriydim,kaptan olarak uçacak olan eğitimdeydi, bende kendisine ing olarak uçuş süresini ve hava durumunu sordum..cevabı veriyorum'' coffee with 2 sugar no milk''..Güliyimmi ağlıyımmı bilemedim bende bizim kaptana dönüp bizi bunların eline bırakmayın ne olur dedim ve çıktım..İran'da denetleme için gittiğim uçuşlardaki uçakları,inişleri ve otobüs zihniyetini hiç unutamıyorum,orada da ruslar ve sizin tupolevler vardı..Belki hepsi aynı değildir ama THY'de çalışan ve cidden tecrübeleri tartışılmayacak pilotlara karşı tavrınız hem saçma hem gerçek dışı..Bu arada ben artık THY de değilim ama durumu sizden çok daha iyi bildiğim kesin..Canı cebinde yaşayan,işini aşk ve ciddiyetle yapan, insanların tüm sorumluluğunu üstlenen bu mesleğe mensup uçuş ekiplerine biraz daha saygı lütfen..unutmadan rus kabin ekipleri beyaz takunya ile uçuyordu bir dönem Sultan Air de ,kaptanlar da tokyoyla,buraya getirmeden ikaz edelim ayakları üşümesin..Biz sizin güldüğünüz bu işleri çok ciddiye alıyoruz ve gene ve hep söylüyorum dünyanın en güvenli pilotları bence Türk pilotlarıdır. herkese emniyetli uçuşlar dilerim
  • R.T.E nin dedigi gibi ancak dusunebilirsin.Gunun modasi basbakanin dedigi gibi,derki vs..Sanki bilim adamı,profesor ornek alınacak cok bir seyi var ya...Bizim millet ornek ala ala ya r.t.e'yi alir ya da onun yol arkadaslarini.Kapasiteler bu kadar.
  • tayyip erdoğanın da dediği gibi bekara karı boşamak kolay.bir firmaya o anki ruh halinde bişey teklif etmek kolay nede olsa sanal ortam.kimse kimseyi tanımıyor.
  • Artık tamamdır!!Thy yonetimine Tupolev 204 ve Ilyuschin IL-96 model ucak teklif ediyorum.Rus kabin ekibi ile birlikte gelsinler bakın aradaki farkı gorun sadece.Ne sis,ne buz,ne ruzgar..Fena mı,THY pilotlarına ogretici bilgi olur en azından.TU-154 le Ankara-Istanbul otobanına bile inis yapar Rus pilotlar.O yuzden sis,mis bunlar bunlar basit seyler.

Edinilen bilgiye göre kentin yüksek kesiminde bulunan Sivas Havaalanı civarında fırtına ve olumsuz hava şartları nedeni ile İstanbul-Sivas seferini yapan TK 758 sefer sayılı uçak iniş yapamadı.

Uçak Kayseri Havaalanı'na yönlendirildi. Bu arada Sivas'tan İstanbul'a gidecek olan TK 7459 sefer sayılı uçuşun yolcuları ise otobüsle Kayseri'ye gönderildi.

THY'nin Sivas uçağı Kayseri'ye indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

emr ~ 15 yıl önce
bu her meseleye balıklama atlayıp moskova hayranlığı yapan zat kim ki acaba? kendisi ve yazdıkları kocaman bir şakamı? bu aslan kardeş çağdışı kalmış rus uçaklarını ve teknolojisini överek nereye varmak istiyor? madem rusyada uçaklar otoyollara iniyor neden boşuboşuna havalimanları yapılmış diye merak içine düştük bizi aydınlatabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
ehehe Bu tu204 - 154 Il96 aşkı nedir ?? ahaha =) Ya Sen o uçakların hiç içine girdiniz mi ? Ben Halkıma tu tarzı bir uçağı laik görmem. !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flying witch ~ 15 yıl önce
Moscow Lions'ın yorumlarını bir kaç kez okudum,durum yorum yapmaktan çok geyik hadisesini çağrıştırıyor.. Otobana da inen süper rus pilotları buraya uymuyor beyefendi..Gerçi bunu da denediler 2002 yıllarında Antalya havalimanında olanları bilirmisiniz acaba? Sizin meşhur rus pilotlar Antalya DHMİ'nin müdürünün evinin bahçesine kadar uçakla geldiler..nasıl olduysa otobanla pisti karıştırmışlar..Kafalar o kadar iyiydi ki kırım olan bir uçaktan çıkıp sigara yakanını gördüm..geçen senede charter şirketlerden birine eğitim için gelmişlerdi bende seferin amiriydim,kaptan olarak uçacak olan eğitimdeydi, bende kendisine ing olarak uçuş süresini ve hava durumunu sordum..cevabı veriyorum'' coffee with 2 sugar no milk''..Güliyimmi ağlıyımmı bilemedim bende bizim kaptana dönüp bizi bunların eline bırakmayın ne olur dedim ve çıktım..İran'da denetleme için gittiğim uçuşlardaki uçakları,inişleri ve otobüs zihniyetini hiç unutamıyorum,orada da ruslar ve sizin tupolevler vardı..Belki hepsi aynı değildir ama THY'de çalışan ve cidden tecrübeleri tartışılmayacak pilotlara karşı tavrınız hem saçma hem gerçek dışı..Bu arada ben artık THY de değilim ama durumu sizden çok daha iyi bildiğim kesin..Canı cebinde yaşayan,işini aşk ve ciddiyetle yapan, insanların tüm sorumluluğunu üstlenen bu mesleğe mensup uçuş ekiplerine biraz daha saygı lütfen..unutmadan rus kabin ekipleri beyaz takunya ile uçuyordu bir dönem Sultan Air de ,kaptanlar da tokyoyla,buraya getirmeden ikaz edelim ayakları üşümesin..Biz sizin güldüğünüz bu işleri çok ciddiye alıyoruz ve gene ve hep söylüyorum dünyanın en güvenli pilotları bence Türk pilotlarıdır. herkese emniyetli uçuşlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions ~ 15 yıl önce
R.T.E nin dedigi gibi ancak dusunebilirsin.Gunun modasi basbakanin dedigi gibi,derki vs..Sanki bilim adamı,profesor ornek alınacak cok bir seyi var ya...Bizim millet ornek ala ala ya r.t.e'yi alir ya da onun yol arkadaslarini.Kapasiteler bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 15 yıl önce
tayyip erdoğanın da dediği gibi bekara karı boşamak kolay.bir firmaya o anki ruh halinde bişey teklif etmek kolay nede olsa sanal ortam.kimse kimseyi tanımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions ~ 15 yıl önce
Artık tamamdır!!Thy yonetimine Tupolev 204 ve Ilyuschin IL-96 model ucak teklif ediyorum.Rus kabin ekibi ile birlikte gelsinler bakın aradaki farkı gorun sadece.Ne sis,ne buz,ne ruzgar..Fena mı,THY pilotlarına ogretici bilgi olur en azından.TU-154 le Ankara-Istanbul otobanına bile inis yapar Rus pilotlar.O yuzden sis,mis bunlar bunlar basit seyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000