22 Ağustos 2014, Cuma 09:46:44

THY'NİN SERÜVENİ BELGESEL OLDU!

Türk Hava Yolları'nın 80 yılını anlatan bir belgesel hazırlandı. Belgesel bu akşam TRT1'de yayınlanacak.
  • belgeselde habom konuşulmadı. boşa harcanan mi,lyon dolarlar bedava uçurulan siyasilerden hiç bahsedilmedi. Bakırköy ve Küçükçekmece adliyeleri raflarındaki dosyalar hiç konuşulmadı. 305 kişi hiç geçmedi belgeselde. bende katılıyorum tam bir akp pofpoflaması...
  • Buyuyecez diye otogar yaptiniz limani. Gelisin tamam da personelden kar etme cabasi nedir.
  • Belgesel metni dahi tk jargonunda degil. Tk yolcularina misafir demez. Misafir kelimesi bir tür pegasus kelime oyunudur. Ozelikle kabin egitimlerinde yolcuya misafir denmesi şiddetle ustune basa basa olumsuz degerlendirilmisti.
  • Tk belgeseli olmamis bu. Rte ve saz arkadaslari pohpohlamasi olmus. Hazirlayan arkadaslar herhalde hic history channel ya da discovery hadi en olmadi nat.geo izlemiyorlar heralde. Insanlari kamera karsisina geçir konustur montajla birazda hukumet propogandasi yap ohh miss.
  • Rahmetli Atatürk'ten sonraki sol zihniyeti daha iyi anlamış olduk gelişmeyi, büyümeyi kabul edemiyorlardı ve halen daha edemiyorlar.. o zamanlar fabrikalar kapatılmasaydı belkide şuan apronda olan uçakları biz üretiyor olacaktık sözde çağdaş demokratik ve özgür olan zihniyet aslında bu kelimeleri hiç hak etmiyorsunuz sadece kendinize yama yapmışsınız bu kelimeleri çağdaşçılar
  • 80 yıllık tarihinde taşeronluğa imza atan bir yönetim.......100/120 saat uçan şefler hiçbir güvenceye sahip değiller sgk primleri bile uçan personel olarak yatırılmıyor.... ne pazar mesaisi, ne limit üzeri uçuş mesaisi, ne ikramiye nede gelecek güvencesi insanlar tazminatsız olarak kovulmakta.... yalanlarla insanların geleceğiyle oynama bile var....ilk önce işe alınırken söyledikleri ile sonradan söyledikleri hep değişik...insanlara hersey mükmmel gibi gösterip maaş görüşmelerinde yüksek mevlalar verirken sonra işe girdiklerinde süprizle karşılaşıyorlar......
  • Çalışma için yönetimi tebrik ediyorum. tanıtım videosundan belgeselin de güzel olduğu anlaşılıyor. Başlangıçta Atatürk!ün sözünün modifiye edilmiş şeklinin ve resminin bulunması beni ayrıca mutlu etti. İnsanlar yinede bu dönemde muhatap oldukları haklsızlıkları vurguluyorlar. Bunu yapabilecekleri başka bir yer de mevcut değil. İkili dost ve arkadaş görüşmeleri dışında.Yaşadıkları içlerinden taşıyor belli ki. Dikkatimi çeken bir şey var. bu yorumlara menfi katılımların adetleri. dikkat ederseniz menfiliği tık'layanlara karşı görüşte olanlardan tersi bir katılım yuok. Ve hiç bir zamanda olmuyor. bu AKP zihniyetinin karakteristiği. Bunu zemmetmiyorum. yanlış anlamayın. Konu ne olursa olsun takım ruhu ile ha-reket ediyorsunuz. Ancak ( X ) butonunu 500 çalışanda tıklasa yönetimin icraatlarından kaynaklanan kötü duyguların ortadan kalkması mümkün değil. Bu bir realite ve insanlar her fırsatta bunu dile getireceklerdir . Yine de belgesel için kutluyorum.
  • siz tarihe haksızlık ve hukuksuzluğun sorumluları olarak geçtiniz zaten, gelin bir belgesel de benimle yapın da ahlaksızlıklarınızı dökeyim ortaya, gelecek nesillere de yol gösterici olur, birinci bölüm olarak nereden başlamamı istersiniz.
  • Guzel kardeslerim, her yapilan icraati ve innovasyonu kötüleryerek kaç senedir elinize ne geçti? Kendinizi boş yere yoruyorsunuz, son 10 senede thynin muazzam bir gelişim ve başarı yakaladiği yoksayilamaz.British,KLM vb. şirketler böyle bir belgesel yayınlasa hemen damlarsınız "Bizim yönetim ne anlar sanattan,çağdaşlıktan ...." diye bağırırsınız.
  • thy nin bu 80 yılını gösterirken meydanda deve kesiminide göstermişlerdir umarım bu yönetim zamanında yapılanlardan

Milli havayolu Türk Hava Yolları için 80 Yılda Devr-i Alem adıyla bir belgesel hazırlandı. THY'nin dünü ve bugünün anlatılacağı belgeselde; tarihe geçmiş anlar, maceralar ve hedefler yer alacak.

Türk Hava Yolları'nın gökyüzündeki 80 yıllık serüvenini anlatan "80 Yılda Devr-i Alem" belgeseli, demirkuştan başlayarak tayyareye, oradan da uçağa uzanan inanç ve cesaretin öyküsünü anlatıyor. Belgesel 22 Ağustos Cuma, saat 22:45’te TRT 1 ekranlarında olacak.

İşte belgesel için hazırlanan tanıtım videosu:

THY'NİN SERÜVENİ BELGESEL OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

her ne dense ~ 10 yıl önce
belgeselde habom konuşulmadı. boşa harcanan mi,lyon dolarlar bedava uçurulan siyasilerden hiç bahsedilmedi. Bakırköy ve Küçükçekmece adliyeleri raflarındaki dosyalar hiç konuşulmadı. 305 kişi hiç geçmedi belgeselde. bende katılıyorum tam bir akp pofpoflaması...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buyuyecez diye otogar yaptiniz limani. Gelisin tamam da personelden kar etme cabasi nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Belgesel metni dahi tk jargonunda degil. Tk yolcularina misafir demez. Misafir kelimesi bir tür pegasus kelime oyunudur. Ozelikle kabin egitimlerinde yolcuya misafir denmesi şiddetle ustune basa basa olumsuz degerlendirilmisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tk belgeseli olmamis bu. Rte ve saz arkadaslari pohpohlamasi olmus. Hazirlayan arkadaslar herhalde hic history channel ya da discovery hadi en olmadi nat.geo izlemiyorlar heralde. Insanlari kamera karsisina geçir konustur montajla birazda hukumet propogandasi yap ohh miss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şakacı ~ 10 yıl önce
sende belgeselde anlatılan sol zihniyet grubundansın zoruna gidiyor THY nin büyümesi harbi lazımı mı ? :)
yazık ~ 10 yıl önce
Rahmetli Atatürk'ten sonraki sol zihniyeti daha iyi anlamış olduk gelişmeyi, büyümeyi kabul edemiyorlardı ve halen daha edemiyorlar.. o zamanlar fabrikalar kapatılmasaydı belkide şuan apronda olan uçakları biz üretiyor olacaktık sözde çağdaş demokratik ve özgür olan zihniyet aslında bu kelimeleri hiç hak etmiyorsunuz sadece kendinize yama yapmışsınız bu kelimeleri çağdaşçılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron fscler ~ 10 yıl önce
80 yıllık tarihinde taşeronluğa imza atan bir yönetim.......100/120 saat uçan şefler hiçbir güvenceye sahip değiller sgk primleri bile uçan personel olarak yatırılmıyor.... ne pazar mesaisi, ne limit üzeri uçuş mesaisi, ne ikramiye nede gelecek güvencesi insanlar tazminatsız olarak kovulmakta.... yalanlarla insanların geleceğiyle oynama bile var....ilk önce işe alınırken söyledikleri ile sonradan söyledikleri hep değişik...insanlara hersey mükmmel gibi gösterip maaş görüşmelerinde yüksek mevlalar verirken sonra işe girdiklerinde süprizle karşılaşıyorlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BELGESEL ~ 10 yıl önce
Çalışma için yönetimi tebrik ediyorum. tanıtım videosundan belgeselin de güzel olduğu anlaşılıyor. Başlangıçta Atatürk!ün sözünün modifiye edilmiş şeklinin ve resminin bulunması beni ayrıca mutlu etti. İnsanlar yinede bu dönemde muhatap oldukları haklsızlıkları vurguluyorlar. Bunu yapabilecekleri başka bir yer de mevcut değil. İkili dost ve arkadaş görüşmeleri dışında.Yaşadıkları içlerinden taşıyor belli ki. Dikkatimi çeken bir şey var. bu yorumlara menfi katılımların adetleri. dikkat ederseniz menfiliği tık'layanlara karşı görüşte olanlardan tersi bir katılım yuok. Ve hiç bir zamanda olmuyor. bu AKP zihniyetinin karakteristiği. Bunu zemmetmiyorum. yanlış anlamayın. Konu ne olursa olsun takım ruhu ile ha-reket ediyorsunuz. Ancak ( X ) butonunu 500 çalışanda tıklasa yönetimin icraatlarından kaynaklanan kötü duyguların ortadan kalkması mümkün değil. Bu bir realite ve insanlar her fırsatta bunu dile getireceklerdir . Yine de belgesel için kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ~ 10 yıl önce
çünkü bir taraf düşünce ve duyguları ile gerçekçi ve doğru verilerle hareket ediyor, bir taraf da biat kültürü ile,düşünmeden ve sorgulamadan; dolayısı ile gerçekler daha net görülüyor; ama pislikleri hiç kapatmadığı gibi yorumcunun da doğruluğunu gösteriyor.
thy ~ 10 yıl önce
siz tarihe haksızlık ve hukuksuzluğun sorumluları olarak geçtiniz zaten, gelin bir belgesel de benimle yapın da ahlaksızlıklarınızı dökeyim ortaya, gelecek nesillere de yol gösterici olur, birinci bölüm olarak nereden başlamamı istersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Guzel kardeslerim, her yapilan icraati ve innovasyonu kötüleryerek kaç senedir elinize ne geçti? Kendinizi boş yere yoruyorsunuz, son 10 senede thynin muazzam bir gelişim ve başarı yakaladiği yoksayilamaz.British,KLM vb. şirketler böyle bir belgesel yayınlasa hemen damlarsınız "Bizim yönetim ne anlar sanattan,çağdaşlıktan ...." diye bağırırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sgfb ~ 10 yıl önce
thy nin bu 80 yılını gösterirken meydanda deve kesiminide göstermişlerdir umarım bu yönetim zamanında yapılanlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000