04 Nisan 2009, Cumartesi 08:56:18

THY'nin Sao Paulo uçuşları yarın başlıyor

THY'nin 5 Nisan 2009 tarihi itibarıyla İstanbul-Dakar-Sao Paulo-Dakar-İstanbul seferleri başlıyor...
  • 08 NİSAN'DA SAO PAOLO'YA UÇACAK OLAN UÇAK NEREDEYSE BOŞ UÇACAK.BUNA RAĞMEN FİYATLAR 1600TL.İNDİRİM YAP UÇAK BOŞ GİTMESİN GÜNAH DEĞİLMİ.İLK GİDEN UÇAKTA KAÇ TANE BİLETLİ YOLCU VARDI ARAŞTIRIN BAKALIM.YANİ CEBİNDEN ÖDEMİŞ KAÇ KİŞİ VARDI. KAMU KURULUŞU GİBİ YÖNETİLEN BİR ŞİRKETTEN ÇOK ŞEY BEKLEMİYECEKSİNİZ.DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ HERZAMAN BİRİLERİ RAHATSIZ OLUYOR.ALIŞTIK ARTIK.SORUN DEĞİL...
  • 28 bc 100yc ilk gun yolcu sayıları... baslangıc icin hic de fena degil..
  • Belli ki THY na sonradan gelmiş arkadaşlar körü körüne savunmak zorunda kalıyorlar. E onlarda mecbur tabii. Hat açmadan önce neredeyse 1 sene hat araştırması yapılır. Karlılık ondan sonra hesaplanır. THY yine körün taşı gibi hat seçmiş gibime geliyor. Çok hat açmak değil karlılık önemlidir. Sao Paulo hattı Amerika da ve belli avrupa şehirlerinden turistin geldiği yerdir. Türkiyeden değil. Connection verecek yer de yok. Umarım kazanır.
  • Ben bir Türk evladı olarak THY ile gurur duyuyorum ancak bi yandanda üzülüyorum.Türkiyede o kadar gurur duydugumuz şirketimiz var ancak çogu sadece avrupaya uçuyor.THY dışında asya afrika amerika güney amerikaya uçan hiç bir şirket yok.Ben artık diğer şirketlerinde akıllı yatırımlar yaparak büyümesini ve uçuş ağını geliştirmesini ümit ediyorum.Herşey TÜRKİYEM için :)
  • Bildigim kadari ile Senegal (dakar) dan brezilya Sao paolo'ya direk ucus yok, bu nedenle ucak doluluk oranini pozitif etkileyecek bu durum. Zaten buyuk ihtimalle bu nedenle dakar aktarma merkezi olarak secilmistir. zaten su an 2 yazin ise 3 frekansta karsilikli ucuslar gerceklesecektir. Onemli olan Orta asya ve orta dogudan yolculari istanbul-dakar uzerinden brezilya ya ulastirmak cunku Guney Amerika da cok fazla orta dogu ulkelerinden insan yasiyor, bu kisilerin tasinmasi akilci bir yol olacaktir. Ayrica Afrika kitasindan yolcularo dakar uzerinden Guney Amerika ya ulastirmak mantikli bir yaklasim olacaktir. pazar arastirmasinin yapildigini dusunuyorum yoksa boyle bir uzak mesafe ucusu planlanmazdi. sanirim sirada Avustralya kitasi olma
  • bazi yorumlarda brezilya hattinin doluluk oraninin dusuk olacagi, az karli olacagi gibi ifadeler var,kardesim nereden biliyorsunuz arastirma mi yaptiniz?dolu giderse ne diyeceksiniz?daha once bu sekilde yorumlar yapilan bazi rutlarin doluluk oranlari yuksek oldu.durumu gormeden konusmak icin henuz cok erken.ayrica yeni bir hattin oturmasi zaman alir bunu da unutmamak lazim.
  • bircok havayolunun ucamadigi yerlere sadece turk hava yollari kendisi ucuyor , surekli yeni hatlarin acilmasi ve sirketin hizli buyume icinde olmasi rakip olarak birilerine rahatsizlik mi veriyor acaba ?
  • BU MILLET VE SIRKET ICIN ZOR SARTLARDA CALISAN SADECE ATAGUN BEY MI? BENIM BILDIGIM 5 AYDIR ORADA.YINE BU SITEDE YAYINLANMISTI ORAYA ATANDIGI. GUNEY AFRIKADA 25 GUNDE 2 MEYDAN VE 2 OFIS ACAN KISI MILLET VE SIRKET ICIN CALISMAMISMIYDI.
  • Brezilyalı futbolcular, futbol menajerleri ve de Şubat ayında Rio karnavalına gidecekler. Bu uçağı doldurmak gerçekten güç. Kafadan zarar gibi görünüyor..
  • Uçaklarını doldurabilecekse ben de sevinirim. Göstermelik açılmışsa bu hat belli olur.

Türk Havayolları, yaz tarifesi kapsamında Dakar ve Sao Paulo seferlerine yarın başlıyor.

thy

THY'nin Sao Paulo uçuşları yarın başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
08 NİSAN'DA SAO PAOLO'YA UÇACAK OLAN UÇAK NEREDEYSE BOŞ UÇACAK.BUNA RAĞMEN FİYATLAR 1600TL.İNDİRİM YAP UÇAK BOŞ GİTMESİN GÜNAH DEĞİLMİ.İLK GİDEN UÇAKTA KAÇ TANE BİLETLİ YOLCU VARDI ARAŞTIRIN BAKALIM.YANİ CEBİNDEN ÖDEMİŞ KAÇ KİŞİ VARDI. KAMU KURULUŞU GİBİ YÖNETİLEN BİR ŞİRKETTEN ÇOK ŞEY BEKLEMİYECEKSİNİZ.DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ HERZAMAN BİRİLERİ RAHATSIZ OLUYOR.ALIŞTIK ARTIK.SORUN DEĞİL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
28 bc 100yc ilk gun yolcu sayıları... baslangıc icin hic de fena degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Belli ki THY na sonradan gelmiş arkadaşlar körü körüne savunmak zorunda kalıyorlar. E onlarda mecbur tabii. Hat açmadan önce neredeyse 1 sene hat araştırması yapılır. Karlılık ondan sonra hesaplanır. THY yine körün taşı gibi hat seçmiş gibime geliyor. Çok hat açmak değil karlılık önemlidir. Sao Paulo hattı Amerika da ve belli avrupa şehirlerinden turistin geldiği yerdir. Türkiyeden değil. Connection verecek yer de yok. Umarım kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben bir Türk evladı olarak THY ile gurur duyuyorum ancak bi yandanda üzülüyorum.Türkiyede o kadar gurur duydugumuz şirketimiz var ancak çogu sadece avrupaya uçuyor.THY dışında asya afrika amerika güney amerikaya uçan hiç bir şirket yok.Ben artık diğer şirketlerinde akıllı yatırımlar yaparak büyümesini ve uçuş ağını geliştirmesini ümit ediyorum.Herşey TÜRKİYEM için :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bildigim kadari ile Senegal (dakar) dan brezilya Sao paolo'ya direk ucus yok, bu nedenle ucak doluluk oranini pozitif etkileyecek bu durum. Zaten buyuk ihtimalle bu nedenle dakar aktarma merkezi olarak secilmistir. zaten su an 2 yazin ise 3 frekansta karsilikli ucuslar gerceklesecektir. Onemli olan Orta asya ve orta dogudan yolculari istanbul-dakar uzerinden brezilya ya ulastirmak cunku Guney Amerika da cok fazla orta dogu ulkelerinden insan yasiyor, bu kisilerin tasinmasi akilci bir yol olacaktir. Ayrica Afrika kitasindan yolcularo dakar uzerinden Guney Amerika ya ulastirmak mantikli bir yaklasim olacaktir. pazar arastirmasinin yapildigini dusunuyorum yoksa boyle bir uzak mesafe ucusu planlanmazdi. sanirim sirada Avustralya kitasi olma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bazi yorumlarda brezilya hattinin doluluk oraninin dusuk olacagi, az karli olacagi gibi ifadeler var,kardesim nereden biliyorsunuz arastirma mi yaptiniz?dolu giderse ne diyeceksiniz?daha once bu sekilde yorumlar yapilan bazi rutlarin doluluk oranlari yuksek oldu.durumu gormeden konusmak icin henuz cok erken.ayrica yeni bir hattin oturmasi zaman alir bunu da unutmamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bircok havayolunun ucamadigi yerlere sadece turk hava yollari kendisi ucuyor , surekli yeni hatlarin acilmasi ve sirketin hizli buyume icinde olmasi rakip olarak birilerine rahatsizlik mi veriyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU MILLET VE SIRKET ICIN ZOR SARTLARDA CALISAN SADECE ATAGUN BEY MI? BENIM BILDIGIM 5 AYDIR ORADA.YINE BU SITEDE YAYINLANMISTI ORAYA ATANDIGI. GUNEY AFRIKADA 25 GUNDE 2 MEYDAN VE 2 OFIS ACAN KISI MILLET VE SIRKET ICIN CALISMAMISMIYDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Brezilyalı futbolcular, futbol menajerleri ve de Şubat ayında Rio karnavalına gidecekler. Bu uçağı doldurmak gerçekten güç. Kafadan zarar gibi görünüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçaklarını doldurabilecekse ben de sevinirim. Göstermelik açılmışsa bu hat belli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000