29 Mayıs 2012, Salı 09:13:27

THY'NİN ŞAKASI YOK!

THY, uçuşa gitmeme hakkını kullanan 25 çalışanının iş akdini bildirimsiz feshetti.
  • İnsan kaynakları uzman arkadaş anlaşılan okadar harıl harıl sözleşme fesh ediyor ki Airporthaber e girmiş ve yorum gönderecek zamanıda bulmuş. Kitlenmeye bak sen. Almışlar ellerine ipad leri buradan mesaj atıp bizi kıracaklar. Allahınızdan seçtiğiniz millet vekillerinizden bulun bir gün sap sizede döner...
  • Hepiniz boş boş konuşuyorsunuz hiç bir seyden haberiniz yok adamlar cat diye Tgs yi kurdu yarı maaşla çalışıyorlar 15 20 yıllık personelini çıkardı tazminatını ödeyip zaten Thy de kimse o maaşı hak etmiyoki yine aynısını Yapicak tazminat bile odemicek bu sefer fırsattan istifade :) haberiniz olsun yeni şirket geliyo TFS turkiye hava hizmetleri TGS gibi ..
  • 10 numara cevap olmuş kardeşim tebrik ederim seni
  • Arkadaslar koskoca bi yalan saglam kaynakdan aldim haberi merak etmeyin. Biz birlik olursak bu baskici zihniyeti deviririz yilmak yok cok basit tek yumruk olcaz sesimiziduyurcaz hepsi bu kimse artik korkmuorrrrr
  • Sevgili dostlarım kimsenin sözleşmesini fesh edemezler hiç kafanızı yormayın haklı politakaları yok çünkü başımıza iş açıcaklar daha çk hep beraberiz alan yıkılıyo ona göre!!
  • Arkadaşlar en büyük yanılgı da bu zaten.Aynı anda binlerce raporlu olma durumunda olayın hastalık değil, açık bir şekilde 15 gün önceden bildirilmemiş illegal bir grev girşiminin göstergesidir. Sendikanın hayati hatası bu.Geceden beri bunu anlatmaya çalışıyordum. Yazık değil mi bu insanlara? Olayın ciddiyetini anlayamadınız, yönetimin gücünü kavrayamadınız, Türkiye'de mevcut yönetim şeklini unuttunuz. Allah yardımcınız olsun.
  • 100'e yakin sefer iptal. su an ki 3-5 sefer haric hepsi tehirli. hadi bakalim...
  • ISTEN CIKARMA MI ??? KOMIK OLMAYIN ARKADASLAR !!
  • Bu durumda işveren haklı koz eline geçti beceriksiz sendika yönetimi kanunsuz eylem yaparsa olacağı ı budur kabin ekibi neyine güvenerk böyle kanunsuz eylemi uyguladı anlamsız bilinçsiz bir hareket zaten kabin ekibinin çoğu sözleşmeli personel iş veren kolaylıkla bu kişilerle yollarını ayıracağını bilmeleri gerkiyordu neyse kendi düşen ağlamaz bu duruma katlanacaklar. Bu çalışanların ilk ve son eylemidir sendika dahada eylem yapacak kimse bulamayacaktır.
  • İNANMIYORUM nereye kadar atacaklar. Tüm dünyadaki ekipleri getiripmi uçacaklar ya da aylarca yeni işçi bulmaya çalışıp uçakları dinlendireceklermi?

THY'de grev kaosu sürerken uçuşa gitmeme hakkını kullanan çalışanlara yönelik THY'nin yaptırımı sürüyor. Şu ana kadar 25 kişi bildirimsiz olarak işten çıkarıldı. Karar çalışanlara telefonla tebliğ edildi.

Ayrıntılar geliyor...

THY'NİN ŞAKASI YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Komik uzman seniiii.... ~ 12 yıl önce
İnsan kaynakları uzman arkadaş anlaşılan okadar harıl harıl sözleşme fesh ediyor ki Airporthaber e girmiş ve yorum gönderecek zamanıda bulmuş. Kitlenmeye bak sen. Almışlar ellerine ipad leri buradan mesaj atıp bizi kıracaklar. Allahınızdan seçtiğiniz millet vekillerinizden bulun bir gün sap sizede döner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 12 yıl önce
Hepiniz boş boş konuşuyorsunuz hiç bir seyden haberiniz yok adamlar cat diye Tgs yi kurdu yarı maaşla çalışıyorlar 15 20 yıllık personelini çıkardı tazminatını ödeyip zaten Thy de kimse o maaşı hak etmiyoki yine aynısını Yapicak tazminat bile odemicek bu sefer fırsattan istifade :) haberiniz olsun yeni şirket geliyo TFS turkiye hava hizmetleri TGS gibi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuza ~ 12 yıl önce
10 numara cevap olmuş kardeşim tebrik ederim seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koskoca yalan ~ 12 yıl önce
Arkadaslar koskoca bi yalan saglam kaynakdan aldim haberi merak etmeyin. Biz birlik olursak bu baskici zihniyeti deviririz yilmak yok cok basit tek yumruk olcaz sesimiziduyurcaz hepsi bu kimse artik korkmuorrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ~ 12 yıl önce
Sevgili dostlarım kimsenin sözleşmesini fesh edemezler hiç kafanızı yormayın haklı politakaları yok çünkü başımıza iş açıcaklar daha çk hep beraberiz alan yıkılıyo ona göre!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük yanılgı ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar en büyük yanılgı da bu zaten.Aynı anda binlerce raporlu olma durumunda olayın hastalık değil, açık bir şekilde 15 gün önceden bildirilmemiş illegal bir grev girşiminin göstergesidir. Sendikanın hayati hatası bu.Geceden beri bunu anlatmaya çalışıyordum. Yazık değil mi bu insanlara? Olayın ciddiyetini anlayamadınız, yönetimin gücünü kavrayamadınız, Türkiye'de mevcut yönetim şeklini unuttunuz. Allah yardımcınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iptal seferler ~ 12 yıl önce
100'e yakin sefer iptal. su an ki 3-5 sefer haric hepsi tehirli. hadi bakalim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MASTERMAKINIST ~ 12 yıl önce
ISTEN CIKARMA MI ??? KOMIK OLMAYIN ARKADASLAR !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işveren haklı ~ 12 yıl önce
Bu durumda işveren haklı koz eline geçti beceriksiz sendika yönetimi kanunsuz eylem yaparsa olacağı ı budur kabin ekibi neyine güvenerk böyle kanunsuz eylemi uyguladı anlamsız bilinçsiz bir hareket zaten kabin ekibinin çoğu sözleşmeli personel iş veren kolaylıkla bu kişilerle yollarını ayıracağını bilmeleri gerkiyordu neyse kendi düşen ağlamaz bu duruma katlanacaklar. Bu çalışanların ilk ve son eylemidir sendika dahada eylem yapacak kimse bulamayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanmıyorum ~ 12 yıl önce
İNANMIYORUM nereye kadar atacaklar. Tüm dünyadaki ekipleri getiripmi uçacaklar ya da aylarca yeni işçi bulmaya çalışıp uçakları dinlendireceklermi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000