16 Eylül 2013, Pazartesi 16:16:46

THY'NİN SAFA PUANI AÇIKLANDI

Türk Hava Yolları, SAFA denetimlerinde puanını artırarak bir önceki yıla oranla başarılı bir performans sergiledi...
  • harranli arkadasim operasyon nasil yapiliyor bilmiyorsun.safa nin sadece a bakimdan ibaret oldugunu zannediyosun onu hic bilmiyorsun. deftere yapilan sacma sapan kayitlarin nasil duzeltildigini hatta okayitin hatali oldugunun bile farkinda degilsin.sdafa denetimlerinde nelere bakiloyor oda yok bilmoypsun ustune a.o ya laf ediyosun .elindeki gres pompasini birakda bi gün seni cephede hat bkm da görelim bnm ucakciliktan bi haber harranli arkadaşım.
  • A bakim aodan teknik as ye gectide ondan yukseldi puan :) burdaki basari A bakim mudurlugunundur
  • Kişisel nezakettir, hava sahasında uçtuğumuz, iniş kalkış yaptığımız ülkenin meydanlarında, "uluslararası nezaket kuralı olarak" dilimiz döndüğünce o ülkenin lisanında "Günaydın, iyi günler ..gibi sözcükler kullanırız; empati sağlamak ve bize bir şekilde emeği geçenlere saygı adına.. Avrupa hava sahasında, özellikle de Orta Avrupa ATC görevlileri, biz aradığımızda mutlaka Türkçe bir, iki sözcük kullanıp bizi mutlu eder.. GELELİM TÜRKİYE'ye! ANTALYA' dan OHY 243 sefer sayısı ile 12Eylül 2013 tarihinde13:40 Tr saati ile pist başında iken, THY nin, o an maalesef aklıma gelmediği için sefer sayısını almadığım THY uçağının Yunanistan vatandaşı pilotu, kule ya da yer frekansından "Kalimera Antalya!" sözcüğünü kullandı, yani Yunanca "Günaydın Antalya!" ; ATC nin ne cevap verdiğini gerçekten anımsamıyorum yanıtı İngilizce de olabilir "Yunanca" da,merak eden kule kayıtlarından bulabilir.. O gün, kulaklarımıza inanamamıştık.. Karakter (sayısı) yetmeyecek, bu günü de okuyun lütfen, bir son
  • Bukadar kötü oldugunu biliyorsaniz neden daha iyisi icin calismadiniz belliki buisleri bilen icinden insanlarsiniz zindiklar anca muhalefet ama zerre destek yok yangel yat osman dolsun torbam zihniyetikörinsanlar sizi
  • Bulguları kapatmada üstüne yoktur müdürlerin iyi bilirim;) aqd...
  • ha ha ha şiracının şahidi bozacı misali :))..bizde yedikkkkk
  • aksi olsa müdürü değişmişti şimdiye.. yersen

Türk Hava Yolları, SAFA denetimlerinde puanını artırdı. 2012 yılında yapılan denetimlerde 0.55 ortalamasını tutturan THY, 2013 yılı itibariyle puanını 0.29'a iyileştirdi.

Yurt dışı uçuşlarında, uçtuğu ülke otoritesi tarafından yapılan denetmeler anlamına gelen SAFA denetmelerinde THY aşama kaydetti. 2012 yılındaki bulgu ortalama puanını daha aşağı seviyelere indiren THY, SHGM'den de tam not aldı. 2013 yılı itibariyle 122 denetim geçiren THY, puanını 0.29 seviyesine indirerek başarılı bir performans sergiledi.

Şirketlerin kara listeye alınması açısından büyük önem taşıyan SAFA denetmelerinde başarılı bir performans sergileyen THY'ye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Twitter üzerinden teşekkür etti.

SHGM Twitter hesabı üzerinden 'Türk Havayolları  2012 yılında SAFA puanı 0,55 iken 2013 yılında 122 denetim geçirerek puanını 0,29'a iyileştirmiştir. Teşekkürler'' twitini paylaştı.

THY'NİN SAFA PUANI AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Cahil ~ 11 yıl önce
harranli arkadasim operasyon nasil yapiliyor bilmiyorsun.safa nin sadece a bakimdan ibaret oldugunu zannediyosun onu hic bilmiyorsun. deftere yapilan sacma sapan kayitlarin nasil duzeltildigini hatta okayitin hatali oldugunun bile farkinda degilsin.sdafa denetimlerinde nelere bakiloyor oda yok bilmoypsun ustune a.o ya laf ediyosun .elindeki gres pompasini birakda bi gün seni cephede hat bkm da görelim bnm ucakciliktan bi haber harranli arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranli ~ 11 yıl önce
A bakim aodan teknik as ye gectide ondan yukseldi puan :) burdaki basari A bakim mudurlugunundur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ve DHMİ ye ~ 11 yıl önce
Kişisel nezakettir, hava sahasında uçtuğumuz, iniş kalkış yaptığımız ülkenin meydanlarında, "uluslararası nezaket kuralı olarak" dilimiz döndüğünce o ülkenin lisanında "Günaydın, iyi günler ..gibi sözcükler kullanırız; empati sağlamak ve bize bir şekilde emeği geçenlere saygı adına.. Avrupa hava sahasında, özellikle de Orta Avrupa ATC görevlileri, biz aradığımızda mutlaka Türkçe bir, iki sözcük kullanıp bizi mutlu eder.. GELELİM TÜRKİYE'ye! ANTALYA' dan OHY 243 sefer sayısı ile 12Eylül 2013 tarihinde13:40 Tr saati ile pist başında iken, THY nin, o an maalesef aklıma gelmediği için sefer sayısını almadığım THY uçağının Yunanistan vatandaşı pilotu, kule ya da yer frekansından "Kalimera Antalya!" sözcüğünü kullandı, yani Yunanca "Günaydın Antalya!" ; ATC nin ne cevap verdiğini gerçekten anımsamıyorum yanıtı İngilizce de olabilir "Yunanca" da,merak eden kule kayıtlarından bulabilir.. O gün, kulaklarımıza inanamamıştık.. Karakter (sayısı) yetmeyecek, bu günü de okuyun lütfen, bir son

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ostim ~ 11 yıl önce
Ne demek istedin anlayamadik aciklamani bitirseydin bari
YOlcu ~ 11 yıl önce
Merhaba, ATC nin ne dedigini kisaca paylasabilir misiniz?
... ~ 11 yıl önce
bende nicosia'ya selamun aleyküm dedim geçenlerde. atc afalladı cevap veremedi:) boşverin takmayın bunları
vayvay ~ 11 yıl önce
Bukadar kötü oldugunu biliyorsaniz neden daha iyisi icin calismadiniz belliki buisleri bilen icinden insanlarsiniz zindiklar anca muhalefet ama zerre destek yok yangel yat osman dolsun torbam zihniyetikörinsanlar sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bulguları kapatmada üstüne yoktur müdürlerin iyi bilirim;) aqd...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mchnc ~ 11 yıl önce
ha ha ha şiracının şahidi bozacı misali :))..bizde yedikkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
aksi olsa müdürü değişmişti şimdiye.. yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000