15 Ocak 2009, Perşembe 07:45:43

THY'nin reklamı ne zaman yayına girecek?

Ünlü aktör Kevin Costner’ın oynadığı ve THY’nin ‘first class’ hizmetinin tanıtıldığı reklam filminin çekimleri tamamlandı.
  • o reklam filminin business class olduğunu ben biliyorum. ama genel olarak bir karar verilsin first class mı yoksa business mı... http://www.airporthaber.com/v3/readnews.php?newid=10197
  • Ohhhhh 350 kisi para almis bu sefa Bey yazisinda cok hakli ya. Takip edecem bakalim bu first dolacakmi bu kriz ortaminda bu kadar rahat para harcama allahtan korkun be..

Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner’ın rol aldığı Türk Hava Yolları’nın (THY) Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777-300ER tipi yolcu uçaklarında sunulan ‘first class’ hizmetin tanıtıldığı reklam filminin çekimi tamamlandı. THY’den yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 205 numaralı kapının olduğu bölümde gerçekleştirilen reklam filmi çekimini, Danimarkalı görüntü yönetmeni Kasper Tuxen ve İsveçli yönetmen Fredik Callingaard gerçekleştirdi. THY’nin 2 gün süren reklam filmi çekimleri için yurtdışından özel ekipmanlar getirtildi. Filmin müzikleri ünlü müzisyenlerce bestelendi. Çekimde İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye’den 80 kişilik oyuncu kadrosu da dahil 350 kişilik ekip görev aldı. Reklam filminin uçak içi çekimleri ise A330 model uçakta yapıldı.

İstanbul’da kaldığı 3 gün boyunca sempatik tavırlarıyla yoğun ilgi gören ve ilk defa global bir reklam kampanyasında yer alan Costner, çekimlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’den ayrıldı. Costner, Türkiye’den ayrılmadan önce yaptığı açıklamada ‘Türk Hava Yolları’nın büyüyen bir şirket olduğunu ifade etmiştim ama zaten çok büyük olduğunu gördüm. Üst düzey profesyonel bir yaklaşımla karşılaştım. Yöneticiden set işçisine kadar herkes çok iyi iş başarmak isteğiyle çalıştı. Buraya en kısa zamanda eşimle tekrar gelmek istiyorum’ diye konuştu.

70 ÜLKEDE GÖSTERİLECEK

First class hizmetinin tanıtımı için çekilen reklam filmi, şubat ayı itibariyle Türkiye’nin yanı sıra 70 ülkede daha gösterime girecek.

THY'nin reklamı ne zaman yayına girecek?

Yorumlar

kahyigit ~ 15 yıl önce
o reklam filminin business class olduğunu ben biliyorum. ama genel olarak bir karar verilsin first class mı yoksa business mı... http://www.airporthaber.com/v3/readnews.php?newid=10197

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HasAn ~ 15 yıl önce
Ohhhhh 350 kisi para almis bu sefa Bey yazisinda cok hakli ya. Takip edecem bakalim bu first dolacakmi bu kriz ortaminda bu kadar rahat para harcama allahtan korkun be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000