26 Haziran 2014, Perşembe 10:41:39

THY'NİN PİSA SEFERLERİ BAŞLADI

Türk Hava Yolları’nın 107 ülkedeki 257. Destinasyonu Pisa (İtalya) oldu.
  • Tesaduf olarak bu ucustaydim, gercekten guzel bir deneyim oldu, gerek ucak ici servis gerekse inisde yapilan gorkemli karsilama tum yolculara guzel bir ani birakti.
  • Geç kalınmış bir hat. Adından anlaşılacağı üzere Pisa kulesine gidilir. Hemen yanıbaşında cruise gemilerinin yanaştığı Livorno limanı var, Japon turist gelip Akdeniz turlarına buradan başlayabilir. Biraz daha ötede Da Vinci'nin Floransası var. Daha ne olsun...
  • Mali nin başkenti bamako dur
  • Veni vidi vici.
  • Bomako neresi yahu? internette tek cümle ile anlatılmış bir ky olarak goruluyor...

Türk Hava Yolları’nın 107 ülkedeki 257. Destinasyonu  Pisa (İtalya) oldu.

Türk Hava Yolları’nın İtalya’da hali hazırda sefer düzenlediği Roma, Milano, Venedik, Napoli, Bolonya, Cenova, Torino ve Katanya’nın ardından geniş uçuş ağına bugün dâhil ettiği Pisa, İtalya’da 9., Güney Avrupa’da ise 25. uçuş noktası olma özelliğini taşıyor.

Türk Hava Yolları Pisa seferleri, bugün itibarıyla İstanbul’dan haftada 4 gün olmak üzere Pazartesi,  Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri karşılıklı icra edilecek.

İstanbul’dan Pisa’ya tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.  

Bu arada Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndan Bomako'ya 30 Haziran'da başlatacağı seferlerin 1 Aralık'a ertelendiği öğrenildi.

Pisa seferlerinin tarife detayları:

THY'NİN PİSA SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ilk ucus ~ 10 yıl önce
Tesaduf olarak bu ucustaydim, gercekten guzel bir deneyim oldu, gerek ucak ici servis gerekse inisde yapilan gorkemli karsilama tum yolculara guzel bir ani birakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 10 yıl önce
Geç kalınmış bir hat. Adından anlaşılacağı üzere Pisa kulesine gidilir. Hemen yanıbaşında cruise gemilerinin yanaştığı Livorno limanı var, Japon turist gelip Akdeniz turlarına buradan başlayabilir. Biraz daha ötede Da Vinci'nin Floransası var. Daha ne olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mali nin başkenti bamako dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9.köy ~ 10 yıl önce
Veni vidi vici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Bomako neresi yahu? internette tek cümle ile anlatılmış bir ky olarak goruluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahal ~ 10 yıl önce
Bamako, Mali'nin başkentidir ve Afrika'yı bilen herkesin duymuşluğu vardır. Bilmediğini yok farzetme lütfen. Dünya senin etrafında dönmüyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000