12 Temmuz 2013, Cuma 11:43:04

THY'NİN ÖZELLEŞTİRMESİNDE SICAK GELİŞME

Türk Hava Yolları'nın kamuya ait hisselerinin özelleştirilmesi çalışmaları çerçevesinde McKinsey ile danışmanlık anlaşması imzalanacak...
  • % 100 özelleşmiş bir kurum nasıl bir şey...hangi ekonomik kuramın içine giriyor...bizde girer çünkü muhtemelen hissedarları çok özel olacak...!!!
  • satılırsa 3. bir kişiye satılacak diye düşünenler çok saf olmalı.. ya yine eşe dosta satılacak ne sandınız?
  • Arkadaslar suna dikkat edin 3 martta biten bir sozlesmeyi. Yeni danismanlik sirketiyle yeniledi. Herhangi bir karar yok. Ve en az 5 sene bu surer.
  • Hamdi Topçu'nun işten atılması gündeme geleceği gibi artık kuyruk acısı başlamakla birlikte TGS'deki ve THY deki Fettullah ve Rizeli tayfanında yaprak dökümü birer birer başlayacak!
  • Hayırlı olsun arkadaşlar ben çok sevindim çalışan çalışmayan belli olsun iktidar torpili olanlar elveda size... He bi de sendikana sahip çıkmazsan iş verenin yaptığı her şey az kalır bastır Hamdi ne istersen yap korkaklar topluluğuna...structure...
  • satın da torpilli uzman,şef,müdür vs nin hallerini görelim!!!
  • Tazminatı garantileyen iyimser arkadaş biz zaten iki üç ayda senin o tazminat dediğin şey kadar para aldık. Bizim tazminatımıza ne olmuş oda ayrı bir soru birde şu iktidar gidecek diye bekleyenler direnin şunun şurasında 2035 e ne kaldı? Ne içiyorsanız bende istiyorum iyi kafa yaptığı kesin. Birde GM önündeki kalabalık neydi öyle be öffff son yılların en kapsamlı eylemi oldu sanırsam CNN canlı yayın yaptımı ? Kaçırdım galiba neyse tekrarını izlerim artık.
  • THY VE THY TEKNİK ÖZELLEŞMESİNDE,THY TEKNİKDE GENEL MÜDÜR VE ONUN USA GETİRDİĞİ KİŞİ İLE YAPTIKLARI ÇIKAR İLİŞKİLERİNİN SONU NE ŞEKİLDE SONUÇLANACAK. YAPTIKLARI ANLAŞMALARDAKI ,KOMİSYONLARI ALIRKEN MİLLİ SERVETDEN GÖGÜRDÜKLERİNİ VE DOĞMAMIŞ ÇOÇUKLARIN HAKLARINI YEMELERİNİN HESABINI NASIL VERECEKLER.
  • Bu sürece şimdi başlansa en az 2 yılı sonra özelleştirilebilir.Ayrıca Fed in parasal genişleme sürecinde THY ye kim hak ettiği değeri biçebilir.Bu piyasa konjektöründe kısa sürede özelleştirme hayaldır.
  • Özelleşsin ve profesyoneller işin başına geçsin, şu yandaşlık bitsin artık. Heryerde birilerinin birisi yer kaplamış durumda. Dıdısının dıdısı, emmoğlu, dayı, yeğen, partili, teyze çocuğu,.... yeter be yeter artık. Batırdınız ülkeyi!! İşe girebilmenin tek şartı : Parti'den birini bulmak. Huhuculardan birini tanımak. CHP de gelse, DYP de gelse,....hepsi aynı terane (al birini vur öbürüne). Hep yandaş. Özel olsun, akraba olan kimse ise alınmasın, adalet gelsin. Başarı nasıl geliyor işte o zaman gör. Özelleşsin, binlerce torpili olmayan (dayısı olmayan,partiden olmayan,teyzesi,emmooğlu olmayan) gençlerimize de iş imkanı sağlansın.

Türk Hava Yolları'nın (THY) kamuya ait yüzde 49.12  hissesinin özelleştirme çalışmaları kapsamında, Mc Kinsey Danışmanlık ile danışmanlık hizmet alımı sözleşmesi imzalanacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Borsa İstanbul'a yaptığı açıklamada, THY ve iştiraklerinin idari, mali, hukuki durumlarının, maliyet yapılarının analizi, operasyonel performanslarının belirlenmesi, büyüme stratejilerinin izlenmesi ve gerektiğinde özelleştirme stratejilerinin belirlenmesine yardımcı olmak amacıyla danışmanın seçildiğini belirtti.

Yüzde 49.12 oranındaki kamu payı özelleştirme kapsam ve programında bulunan THY'de, özelleştirme çalışmalarına yönelik daha önce imzalanan danışmanlık hizmet alım sözleşmesi 3 Mart'ta sona ermişti.

THY'nin yüzde 49.12 hissesi ÖİB'in elinde bulunurken, yüzde 50.88 hisse ise halka açık.

THY'NİN ÖZELLEŞTİRMESİNDE SICAK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

devlet korumasında ~ 11 yıl önce
% 100 özelleşmiş bir kurum nasıl bir şey...hangi ekonomik kuramın içine giriyor...bizde girer çünkü muhtemelen hissedarları çok özel olacak...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
satılırsa 3. bir kişiye satılacak diye düşünenler çok saf olmalı.. ya yine eşe dosta satılacak ne sandınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaslar suna dikkat edin 3 martta biten bir sozlesmeyi. Yeni danismanlik sirketiyle yeniledi. Herhangi bir karar yok. Ve en az 5 sene bu surer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu'nun işten atılması gündeme geleceği gibi artık kuyruk acısı başlamakla birlikte TGS'deki ve THY deki Fettullah ve Rizeli tayfanında yaprak dökümü birer birer başlayacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asil ~ 11 yıl önce
öncelikler rizelilerı tgs ye aldılar mantıgını unutun kendi adamalrını yerleştirdiler türkiyenın heryeırnden var bende bir rizeli oalrak ki havacılıkta 10 yılım var deneyimse deneyim ama alınmıyorum sebepse işlerine gelmiyorum siyasi düşünce farklılığı!! dilerim hak yerini bulur
Çok bile bekledi... ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun arkadaşlar ben çok sevindim çalışan çalışmayan belli olsun iktidar torpili olanlar elveda size... He bi de sendikana sahip çıkmazsan iş verenin yaptığı her şey az kalır bastır Hamdi ne istersen yap korkaklar topluluğuna...structure...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satın ~ 11 yıl önce
satın da torpilli uzman,şef,müdür vs nin hallerini görelim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ank ~ 11 yıl önce
Ya sanki satılsa bu adamlar kendilerini güvene almazlar mı sanıyosunuz.Olan milletin paralarına,değerlerine oluyor.Yine çıkarlar bu işin içinden onlar.
Aviator ~ 11 yıl önce
Tazminatı garantileyen iyimser arkadaş biz zaten iki üç ayda senin o tazminat dediğin şey kadar para aldık. Bizim tazminatımıza ne olmuş oda ayrı bir soru birde şu iktidar gidecek diye bekleyenler direnin şunun şurasında 2035 e ne kaldı? Ne içiyorsanız bende istiyorum iyi kafa yaptığı kesin. Birde GM önündeki kalabalık neydi öyle be öffff son yılların en kapsamlı eylemi oldu sanırsam CNN canlı yayın yaptımı ? Kaçırdım galiba neyse tekrarını izlerim artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
boşver o 2 aydır güneşin altında durmaktan normal deil e bi de üstüne açlık var :D
ÖS ~ 11 yıl önce
THY VE THY TEKNİK ÖZELLEŞMESİNDE,THY TEKNİKDE GENEL MÜDÜR VE ONUN USA GETİRDİĞİ KİŞİ İLE YAPTIKLARI ÇIKAR İLİŞKİLERİNİN SONU NE ŞEKİLDE SONUÇLANACAK. YAPTIKLARI ANLAŞMALARDAKI ,KOMİSYONLARI ALIRKEN MİLLİ SERVETDEN GÖGÜRDÜKLERİNİ VE DOĞMAMIŞ ÇOÇUKLARIN HAKLARINI YEMELERİNİN HESABINI NASIL VERECEKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özelleştirme ~ 11 yıl önce
Bu sürece şimdi başlansa en az 2 yılı sonra özelleştirilebilir.Ayrıca Fed in parasal genişleme sürecinde THY ye kim hak ettiği değeri biçebilir.Bu piyasa konjektöründe kısa sürede özelleştirme hayaldır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy kap'a bildirdi ~ 11 yıl önce
Yazdığımın aynısı çıktı.THY Kap'a bildirdi.Özelleştirmenin kısa sürede olmayacağı ortaya çıktı.
özelleşsin ~ 11 yıl önce
Özelleşsin ve profesyoneller işin başına geçsin, şu yandaşlık bitsin artık. Heryerde birilerinin birisi yer kaplamış durumda. Dıdısının dıdısı, emmoğlu, dayı, yeğen, partili, teyze çocuğu,.... yeter be yeter artık. Batırdınız ülkeyi!! İşe girebilmenin tek şartı : Parti'den birini bulmak. Huhuculardan birini tanımak. CHP de gelse, DYP de gelse,....hepsi aynı terane (al birini vur öbürüne). Hep yandaş. Özel olsun, akraba olan kimse ise alınmasın, adalet gelsin. Başarı nasıl geliyor işte o zaman gör. Özelleşsin, binlerce torpili olmayan (dayısı olmayan,partiden olmayan,teyzesi,emmooğlu olmayan) gençlerimize de iş imkanı sağlansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000