13 Ağustos 2015, Perşembe 17:48:32

THY'nin Oslo'dan gelen uçağına bomba ihbarı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Oslo-İstanbul seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • Deneme rumuzlu arkadaşın düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Bu ülkede onca vatan haini olduğu düşünüldüğünde, çok daha büyük güvenlik yatırımları yapılmalı konuyla alakalı olarak. Allah korusun bu işin şakası yok
  • Bunlar bilicli yapiliyo insanlari calisanlari duyarsizlastirmaya calisiyolar bana kalirsa.umarim yabanci coban misali bi olay yasanmaz.
  • Deneme rumuzlu kişinin yorumuna dikkat hiç taviz verilmemeli. Kimin yaptığı bulunursa en ağır şekilde cezalandırılmalı...
  • THY sinavdan geciyor.. birileri bilerek bu bomba ihbarlarini yapip sirketin supheli paketlerden cantalardan cuzdanlardan kacini bulduguna nasil tepki verdigine ne kadar sure ne olduguna dair calisma yapiyor. ve bu calismalarin sonunda uzucu bir olay olabilir. yoksa durup dururken hangi sirkete bu kadar ihbar yapildi..?
  • Yabancilar yapmistir
  • kabin memurlarını incelesinler vardır içlerinde yediği kaba pisleyen.....
  • Bomba Norveçli miymiş ?
  • Yalancı çoban gibi bi gün gerçekten bomba koyacaklar sonra bomba arayan ekip ütün kötü arama yapacak zati üst üste hep yalan ihbar diye sonra o bomba patlayacak korkarım ki sonuç Malaysia Airlines gibi olabilir.
  • Bir timarhanelik daha. THY uçağında bomba ihbarı hobbi olmuş sanki

Türk Hava Yolları'nın bugün Norveç'in başkenti Oslo'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği seferine bomba ihbarı yapıldı.

TK1752 sefer sayısı ile Oslo Gardermoen Havalimanı'ndan kalkış yapan TC-JMH tescilli Airbus A321 tipi uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra uçakta bomba olduğu ihbarı yapıldı.

Bomba ihbarının Atatürk Havalimanı Emnityet'inin telefonla arayarak yapıldığı öğrenildi.

Yolcularını indiren uçak güvenli bir alana çekilerek arama çalışmaları başlatıldı.

THY'nin Oslo'dan gelen uçağına bomba ihbarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Uzman ~ 9 yıl önce
Deneme rumuzlu arkadaşın düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Bu ülkede onca vatan haini olduğu düşünüldüğünde, çok daha büyük güvenlik yatırımları yapılmalı konuyla alakalı olarak. Allah korusun bu işin şakası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Bunlar bilicli yapiliyo insanlari calisanlari duyarsizlastirmaya calisiyolar bana kalirsa.umarim yabanci coban misali bi olay yasanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoruma dikkat ~ 9 yıl önce
Deneme rumuzlu kişinin yorumuna dikkat hiç taviz verilmemeli. Kimin yaptığı bulunursa en ağır şekilde cezalandırılmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deneme ~ 9 yıl önce
THY sinavdan geciyor.. birileri bilerek bu bomba ihbarlarini yapip sirketin supheli paketlerden cantalardan cuzdanlardan kacini bulduguna nasil tepki verdigine ne kadar sure ne olduguna dair calisma yapiyor. ve bu calismalarin sonunda uzucu bir olay olabilir. yoksa durup dururken hangi sirkete bu kadar ihbar yapildi..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oslo ~ 9 yıl önce
Yabancilar yapmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
kabin memurlarını incelesinler vardır içlerinde yediği kaba pisleyen.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözen ~ 9 yıl önce
At b*ku yapışsın değil mi? Bana ne THY'na giremeyen gözencilerden. Siz önce adam gibi işinizi yapın. Aradığınız uçaklarda foto makinaları cep telefonları çıkıyor. Unutmadık bunnarı aslanım.
.. ~ 9 yıl önce
:)) gözenci kardeşim yanlış yere yazmışsın yorumu ben kabin memuru değilim :) kabin memurlarının işi savsatladığını söylüyorum...
Sürücü ~ 9 yıl önce
Bomba Norveçli miymiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dutch ~ 9 yıl önce
Yalancı çoban gibi bi gün gerçekten bomba koyacaklar sonra bomba arayan ekip ütün kötü arama yapacak zati üst üste hep yalan ihbar diye sonra o bomba patlayacak korkarım ki sonuç Malaysia Airlines gibi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
German-damen ~ 9 yıl önce
Bir timarhanelik daha. THY uçağında bomba ihbarı hobbi olmuş sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000