10 Eylül 2010, Cuma 14:58:20

THY'NİN ORTAKLIK GÖRÜŞMELERİ NE DURUMDA?

Rusya'da ulaştırma alanında verilen en büyük ödülü olan "Altın At Arabası" (Zolotaya Kolesnitsa) töreninde konuşan THY Rusya Temsilcisi Mefail Deribaş, Rus Havayolu şirketi ile ortaklık konusunun devam ettiğini belirtti.
  • Hala aynı şekilde aynı basit zihniyettesin. geçmişinden utanmışmış. ya sen başvursaydında sen gitseydin iki kelime dil bilmez herşeye çamur atan birilerini havacılıkta istemiyoruz. Yaptıklarını okumadın galiba gayet başarılı ben biliyorum lafı nereye getirmek istediginide neyse yetmez simdi. THY senin gibilerin değildi ve hiçbir zaman olmayacak. Siz nereye aitseniz defolun gidin.
  • merak ettim bende mefail deribas kimmis diye asagidaki linke google dan ulastim ne tip bi yonetim adami cikacak diye ama ozgecmisi beni utandirdi.bilmem yazani neyapmistir. http://www.gazetem.ru/tur/hypertext/uspeh?id=44
  • Mefail bey Avrupada cami yaptırma dernekleri başkanıydı sonra THY'de bu göreve geldi. İsveçten CIS bölgesine kadar olan bölgedeki siyasi ve ticari ilişkileri sayesinde daily olarak aldığı Moskova hattını önce double daha sonra triple daily'ye çıkardı. Bununla da yetinmeyip moskova-antalya'ya daily uçuş koydu ve doldurdu. Rusya'da kendisine bağlı olduğu hatların neredeyse tamamının açılışını sorumlu müdür ünvanıyla yaptı. Şu an Ankara'lı inşaat şirketlerinin kapasitesi sebebiyle kafayı moskova ankara uçuşuna takmış durumda. Onu da TK filosu müsait olmadığından AJET'i kullanarak becerdi diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla şu an oturmuş ben sana gülüyorum arkadaşım.
  • bilgisi olanlar ya da ulasacak olanlar , mefail beyin gecmisini arastirmanizi tavsiye ederim :) cok ilginc gercekten .Rusyada 7-8 meydana ucuyor THY , tum bunlarin sorumlulugunu alabilecek biri mi arastirin gorun ve gulun :)
  • amerikan uçakları ülkeye giriyor diye putinin ajanları uçaklarımıza dokunmasa
  • nihayet, esb-moskova hatti da aciliyor. cok gec kalinmis bir karar olmakla birlikte, yine de, bu karara imza atanlari kutluyoruz. ozellikle uluslararasi buyuk insaat sirketlerinin ankara merkezli olmasi goz onune alinirsa, ankara-rusya arasinda ciddi bir is ve yolcu akisinin olacagi kesin. thy'nin daha onceleri bu hatti acmasi gerekiyordu. is anadolujet'e devredilmis durumda. sanirim ankara buna da razi olacak. .
  • Ruslar yine Thy'ye guzel bir oyun pesindeler ortalik falan..Ruslar isin icinde varsa maddi cikar yoksa kimse ile ortaklik falan yapmaz..Ruslari siz bana sorun...Neyse benim calisma kitlem Aeroflot uzerine.. O yuzden Thy'nin ortaliktaki amacsiz kosusunu takip ediyorum.....
Rusya'daki hedefleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Deribaş, "THY Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hamdi Topçu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda da belirttiği gibi Rusya'da Rus havayolları ile işbirliği yapmak konusunda çalışma planımız var. Ve kısa zamanda da sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Yolcular için bir havayolu şirketinin güvenli olması çok önemli. Genç olması da güvenliği getiriyor..." bilgisini verdi.

Deribaş Ekim ayı itibariyle Ankara'ya haftada üç kez uçuş yapmayı planladıklarını, Moskova-Ankara uçuşlarının THY bünyesindeki Anadolu Jet'le gerçekleşeceğini söyledi.

(Zaman)
THY'NİN ORTAKLIK GÖRÜŞMELERİ NE DURUMDA?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hala aynı şekilde aynı basit zihniyettesin. geçmişinden utanmışmış. ya sen başvursaydında sen gitseydin iki kelime dil bilmez herşeye çamur atan birilerini havacılıkta istemiyoruz. Yaptıklarını okumadın galiba gayet başarılı ben biliyorum lafı nereye getirmek istediginide neyse yetmez simdi. THY senin gibilerin değildi ve hiçbir zaman olmayacak. Siz nereye aitseniz defolun gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merak ettim bende mefail deribas kimmis diye asagidaki linke google dan ulastim ne tip bi yonetim adami cikacak diye ama ozgecmisi beni utandirdi.bilmem yazani neyapmistir. http://www.gazetem.ru/tur/hypertext/uspeh?id=44

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mefail bey Avrupada cami yaptırma dernekleri başkanıydı sonra THY'de bu göreve geldi. İsveçten CIS bölgesine kadar olan bölgedeki siyasi ve ticari ilişkileri sayesinde daily olarak aldığı Moskova hattını önce double daha sonra triple daily'ye çıkardı. Bununla da yetinmeyip moskova-antalya'ya daily uçuş koydu ve doldurdu. Rusya'da kendisine bağlı olduğu hatların neredeyse tamamının açılışını sorumlu müdür ünvanıyla yaptı. Şu an Ankara'lı inşaat şirketlerinin kapasitesi sebebiyle kafayı moskova ankara uçuşuna takmış durumda. Onu da TK filosu müsait olmadığından AJET'i kullanarak becerdi diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla şu an oturmuş ben sana gülüyorum arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilgisi olanlar ya da ulasacak olanlar , mefail beyin gecmisini arastirmanizi tavsiye ederim :) cok ilginc gercekten .Rusyada 7-8 meydana ucuyor THY , tum bunlarin sorumlulugunu alabilecek biri mi arastirin gorun ve gulun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
amerikan uçakları ülkeye giriyor diye putinin ajanları uçaklarımıza dokunmasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nihayet, esb-moskova hatti da aciliyor. cok gec kalinmis bir karar olmakla birlikte, yine de, bu karara imza atanlari kutluyoruz. ozellikle uluslararasi buyuk insaat sirketlerinin ankara merkezli olmasi goz onune alinirsa, ankara-rusya arasinda ciddi bir is ve yolcu akisinin olacagi kesin. thy'nin daha onceleri bu hatti acmasi gerekiyordu. is anadolujet'e devredilmis durumda. sanirim ankara buna da razi olacak. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ruslar yine Thy'ye guzel bir oyun pesindeler ortalik falan..Ruslar isin icinde varsa maddi cikar yoksa kimse ile ortaklik falan yapmaz..Ruslari siz bana sorun...Neyse benim calisma kitlem Aeroflot uzerine.. O yuzden Thy'nin ortaliktaki amacsiz kosusunu takip ediyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000