10 Eylül 2009, Perşembe 10:33:18

"THY'NİN ÖNDERLİĞİ GEREKİYOR"

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu…
  • Gazetecilerin bu tür yemeklere katılmalarını hiç doğru bulmuyorum. Hele baş başa yenilen yemekler daha da tehlikeli. Bu işi alışkanlık haline getirmiş gazeteciler var. Sonra al gülüm ver gülüm röpotajları oluyor. Sonuç olarak orası özel bir şirket ve kendini pazarlamaya çalışıyor.
  • sayın gökhan bey içeride yaşadığınız öncesi ve zam yapmadığınız 1 seneyi neden anlatmadınız gazeteci dostlarımıza???ve boş vaadlerde bulunduğunuzu?sizi kimse hiç bir memurunuz inanın desteklemiyor....
  • Havalimanınızda kendi elemanınız tarafından yaşanan ve yolculara yaşattırılan bu olayların açıklamalarını yani üstünün kapatılması ramazan dışında olduğu zaman gazetecileri iftar yerine nereye davet edeceğinizi merak ediyorum.
  • bu yuzyılda hala kravat takma ve batılılık araplık bahsedıyorsunuz, lutfen bır adım one gıdelım artık, şu beynınızı degıştırın...
  • Neden kravat takmıyorlar acaba ? Moda oldu değil mi ?
  • Kravat takmayı BATILILIK, takmamyı ile ARAP'lık görüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum.
  • Tam iftara ve arap geleneklerine uygun. Kravatsız....

Gazetecilere Florya’daki Kaşıbeyaz Restaurant’ta iftar yemeği veren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı adına Gökhan Buğday katıldı.

Yemeğin ardından kaynaşma imkanı bulan katılımcılar, bol bol sohbet ettti.

Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı Genel Müdürü Gökhan Buğday yemeğin sona ermesinin ardından gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Buğday: “Yeni terminalin açılışında da hep beraber olacağız. 29 Ekim’de açılışı yapmayı planlıyoruz ama olası aksilikler durumunda belki 1-2 gün aksama yaşanabilir ama biz aksaklık yaşanmasını aklımızdan geçirmiyoruz. Çok güzel bir terminal olacak.

3 gün önce havalimanında bir sıkıntı yaşadığımız doğrudur. Bazı arkadaşlarımız hukuksal zeminden çıkıp tez canlı davranınca sıkıntılar oluştu. Böyle olmaması gerekiyordu ama oldu. Takviye ekiplerimiz vardı onları da aldık. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Operasyonlarımız sorunsuz devam ediyor. Uçaklarımız rötarsız kalkıyor her şey yolunda. Ancak pazartesi günü 2.5 saat süren bir sıkıntı yaşadık. Uçaklar rötar yaptı ama gece gerçekleşen bir olay olduğu için çok fazla problem olmadı. Sabah 6 itibariyle o problemi giderdik. Bunların olmasının en büyük nedeni sendikal olarak hukuksal zeminden uzaklaşılmasıdır. Hukuktan kopunca bunlar olabiliyor. Şimdi hiçbir problem kalmadı. Her şey yolunda ve iyi gidiyor. Bazı arkadaşlarımız fazla mesai yapıyor. Ama o da birkaç gün içinde düzelecek.

Havalimanımızı geliştirmek adında Atatürk Havalimanı’ndan uçan tüm şirketleri davet ediyoruz. Terminali gezdiriyoruz, anlatıyoruz, tanıtıyoruz. Hepsi ilgileniyor. Gelmek istiyorlar ama burada Türk Havayolları’na büyük iş düşüyor. Çünkü bayrak taşıyıcımız gelince diğer şirketler de gelecektir. THY’nin öncülük yapması gerekiyor. Bu önderlik 10 Kasım’da gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı’ndaki gibi tam servisle Sabiha Gökçen’den uçuşlara başlayacak. Diğer şirketlerimizin de geleceğini umut ediyoruz.

Türk Havacılığı tez konusu oldu. Diğer ülkeler krizde geri giderken Türk Havacılığı devamlı olarak ileri adımlar attı. İleride Sabiha Gökçen’in de havacılığımıza büyük katkısı olacak" şeklinde konuştu.


İftar

İftar

İftar

İftar

"THY'NİN ÖNDERLİĞİ GEREKİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Gazetecilerin bu tür yemeklere katılmalarını hiç doğru bulmuyorum. Hele baş başa yenilen yemekler daha da tehlikeli. Bu işi alışkanlık haline getirmiş gazeteciler var. Sonra al gülüm ver gülüm röpotajları oluyor. Sonuç olarak orası özel bir şirket ve kendini pazarlamaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın gökhan bey içeride yaşadığınız öncesi ve zam yapmadığınız 1 seneyi neden anlatmadınız gazeteci dostlarımıza???ve boş vaadlerde bulunduğunuzu?sizi kimse hiç bir memurunuz inanın desteklemiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havalimanınızda kendi elemanınız tarafından yaşanan ve yolculara yaşattırılan bu olayların açıklamalarını yani üstünün kapatılması ramazan dışında olduğu zaman gazetecileri iftar yerine nereye davet edeceğinizi merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu yuzyılda hala kravat takma ve batılılık araplık bahsedıyorsunuz, lutfen bır adım one gıdelım artık, şu beynınızı degıştırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden kravat takmıyorlar acaba ? Moda oldu değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kravat takmayı BATILILIK, takmamyı ile ARAP'lık görüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tam iftara ve arap geleneklerine uygun. Kravatsız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000