09 Nisan 2009, Perşembe 16:24:01

THY'nin ödülü Çin basınında

Havacılık endüstrisinin oscarları olarak adlandırılan ''Skytrax Ödülleri En İyi Havacılık Şirketleri 2009 (Skytrax World Awards 2009)'' sıralamasında Türk Hava Yolları'nın (THY), bölgesinin en iyisi seçilmesi Çin basınında geniş yer aldı.
  • çin yakında uçak üretecekmiş ya. yağlıyorlar thy'yi. temel ile candan çin malı uçaklada uçurur insanı. yaparlar emin olun.alırlar çin malı uçak. çakma boeing ve airbus.
  • Arkadaşlar thy ödüle doymuyor...yakında yanlış meydena inme ödülü,deve kesme ödülü,rötar ödül,seviste domuz eti verme ödülü,kevin costner ödülü,terlik ödülü gibi ödüllerde bekliyoruz bu güzide şirketimizden..başarılar THY
  • flag carrier(bayrak tasiyicisi) milli havayolumuz thy ile gurur duyuyoruz,nice basarilara.gerci bu habere de kulp takanlar olur ama hadi neyse. ayrica bu oduller torpille ve parayla alinmis diyenler bile cikabilir.
  • THY nin her haberinde olaya negatif yönden bakan ve acımasızca eleştiren arkadaşlar sadece ideolojisi ile gözleri kararmış ve önünü göremez hale gelmiş kişilerden başkası değildir. Bu haberede bir kulup bulup akıllarınca hükümetteki partiyi kötüleyeceklerdir. Arkadaşlar bu şirketin yönetimi herkimde olursa olsun - takunyalısı, sakallısı, küpelisi, topsakalllısı- bu şirket TÜRK HAVA YOLLARI DIR. Bu parti gider başkası gelir ozaman eleştiri rolleri de değişir. Olaylara objektif yaklaşmak, yapıcı eleştiride bulunmak, bilgisi dahilinde yorum yapmak esas olmalıdır.
  • En büyük THY ve Airporthaber,
  • Ay Yildizli Bayragi ve onu tasiyan her nesneyi SEVMEYEN ÖLSÜN. Bir sonraki THY ucusunda görüsmek üzere.
  • Thy, Çin Havayollarina Pekin,Shangay hatlarinda kendi koltuklarini daha ucuza verdiği surece Çinliler daha cok odul verir.İstanbul'dan Pekin'e uçak bileti fiyatlarını sorun,THY'nın uçağina ,THY'nin koltuğunu Air China Havayollarindan olarak uçak biletini aldiğınızda daha ucuz olduğunu goreceksiniz.Air China'nın telefonu 2964786 Arayın,Şasıracaksınız.THY ,Air China ile nasıl böyle bir antlaşma imzalayabiliyor?Neden hiçkimse THY'nın antlaşmalar müdürüne hesap sormuyor?
  • ORTALIK THY DÜSMANLARINDAN GECILMIYO.NE DE COK THY DÜSMANI VARMIS BU ÜLKEDE.ÖDÜL HAYIRLI OLSUN
  • tam tersi, ben ülkemin her şirketi (THY veya diğerşeri) ile övünüyorum, başarı gösterdikleri zaman gururlanıyorum, kötü haber okuduğumda üzülüyorum. dikkat edersek, ne zaman THY veya Pegasus denildiği zaman yorumların çoğu olumsuz. ya deve kesildi derler, ya takunya derler, ya cin ali derler. kaç kez burada THY ve diğer şirketler hakkında övücü yorum yapıldı? tabi yapılıyor fakat oran olarak alırsak 2-8 deriz. ayrıca, ben "sen" değilim. beraber aynı okula mı gittik?
  • Sen kıskanç bir tipsin galiba birini eleştirdiğinde bunu kıskançlıktan yapıyorsun.Anladım sen önce kardeşlerini kıskandın,sonra arkadaşlarını,sonra sevgilini,sonra komşunu,sonra vs. vs....

Özellikle Çin havacılık medyasının haberlerinde yer verdiği bu ödül, Çin'de dikkat çekti. THY, yapılan anlaşma gereği Çinlileri 2004 Atina Olimpiyatları'na taşımıştı. Bu ödülle Çinlilerin THY'ye olan güveni pekiştirildi.

Çin Sivil Havacılık Otoritesi'nin resmi sitesindeki haberde, hava yolları yönetici kalitesi, hizmet kalitesi ve havaalanları kalitesinin göz önüne alınarak yapılan ankette THY'nin 2009 yılının Güney Avrupa'daki en iyi hava yolu şirketi seçildiğine değinildi.

Haberde, THY'nin kalite yolunda yürüttüğü çalışmalar sonucu geliştirdiği hizmetler ve müşteri odaklı felsefesiyle tüm kategorilerde 4 yıldız alan Avrupa'nın tek hava yolu şirketi olduğu da belirtildi. 2007 yılında 4 yıldızlı seçilen THY'nin, 2008 yılında standartlarını yükseltmeye devam ettiği ve 2009 yılında kalitesini kanıtladığına da vurgu yapıldı.

Haberde ayrıca 1 Nisan'da Almanya'nın Hamburg kentinde bu yıl 10.su gerçekleştirilen Uçak Kabin İçi Ekipmanlar Fuarı'nda düzenlenen Skytrax ödül töreninde Genel Müdür Temel Kotil'in Skytrax CEO'su Edward Plaisted'in elinden ödül alması fotoğrafı yer aldı.

Skytrax'ın 10 ay boyunca 95 ülkede 750 parametrede değerlendiren anket sonuçlarına göre THY, 2009 yılı Güney Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi seçilmişti.

 

THY'nin ödülü Çin basınında

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
çin yakında uçak üretecekmiş ya. yağlıyorlar thy'yi. temel ile candan çin malı uçaklada uçurur insanı. yaparlar emin olun.alırlar çin malı uçak. çakma boeing ve airbus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar thy ödüle doymuyor...yakında yanlış meydena inme ödülü,deve kesme ödülü,rötar ödül,seviste domuz eti verme ödülü,kevin costner ödülü,terlik ödülü gibi ödüllerde bekliyoruz bu güzide şirketimizden..başarılar THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
flag carrier(bayrak tasiyicisi) milli havayolumuz thy ile gurur duyuyoruz,nice basarilara.gerci bu habere de kulp takanlar olur ama hadi neyse. ayrica bu oduller torpille ve parayla alinmis diyenler bile cikabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin her haberinde olaya negatif yönden bakan ve acımasızca eleştiren arkadaşlar sadece ideolojisi ile gözleri kararmış ve önünü göremez hale gelmiş kişilerden başkası değildir. Bu haberede bir kulup bulup akıllarınca hükümetteki partiyi kötüleyeceklerdir. Arkadaşlar bu şirketin yönetimi herkimde olursa olsun - takunyalısı, sakallısı, küpelisi, topsakalllısı- bu şirket TÜRK HAVA YOLLARI DIR. Bu parti gider başkası gelir ozaman eleştiri rolleri de değişir. Olaylara objektif yaklaşmak, yapıcı eleştiride bulunmak, bilgisi dahilinde yorum yapmak esas olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
En büyük THY ve Airporthaber,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ay Yildizli Bayragi ve onu tasiyan her nesneyi SEVMEYEN ÖLSÜN. Bir sonraki THY ucusunda görüsmek üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy, Çin Havayollarina Pekin,Shangay hatlarinda kendi koltuklarini daha ucuza verdiği surece Çinliler daha cok odul verir.İstanbul'dan Pekin'e uçak bileti fiyatlarını sorun,THY'nın uçağina ,THY'nin koltuğunu Air China Havayollarindan olarak uçak biletini aldiğınızda daha ucuz olduğunu goreceksiniz.Air China'nın telefonu 2964786 Arayın,Şasıracaksınız.THY ,Air China ile nasıl böyle bir antlaşma imzalayabiliyor?Neden hiçkimse THY'nın antlaşmalar müdürüne hesap sormuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ORTALIK THY DÜSMANLARINDAN GECILMIYO.NE DE COK THY DÜSMANI VARMIS BU ÜLKEDE.ÖDÜL HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tam tersi, ben ülkemin her şirketi (THY veya diğerşeri) ile övünüyorum, başarı gösterdikleri zaman gururlanıyorum, kötü haber okuduğumda üzülüyorum. dikkat edersek, ne zaman THY veya Pegasus denildiği zaman yorumların çoğu olumsuz. ya deve kesildi derler, ya takunya derler, ya cin ali derler. kaç kez burada THY ve diğer şirketler hakkında övücü yorum yapıldı? tabi yapılıyor fakat oran olarak alırsak 2-8 deriz. ayrıca, ben "sen" değilim. beraber aynı okula mı gittik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen kıskanç bir tipsin galiba birini eleştirdiğinde bunu kıskançlıktan yapıyorsun.Anladım sen önce kardeşlerini kıskandın,sonra arkadaşlarını,sonra sevgilini,sonra komşunu,sonra vs. vs....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000