19 Nisan 2017, Çarşamba 15:10:31

THY'nin o uçağı yeniden havada

Geçtiğimiz yıldan itibaren havacılık ve turizm sektörünü etkisi altına alan kriz sonrası sektörde hareketlenme başladı.
  • Tebrikler .
  • Invest Turkey in realiteye donusmesi icin ,Bizi yoneten iki uc kisiye , EYYY sozcugunu yasaklayacsksin, ha o zaman millet dusunur ..
  • Dış ülkelerin hepsine bağırıp çağırıyoruz,sonra da "Invest in Turkey".İronik.
  • Uçak 2 aydır sawda bakımdaydı
  • inşallah arka kargo kapısındaki eziği düzeltmeyi akıl etmişlerdir :)
  • O yerde aylardir yatan 330-200 kiralik ucaklariniza bir el degdirmemis , yolcu memnuniyetini saglayacak ne bir ekran ve yolcu eglence sistemi duzenlemesi , ne bir tuvalet kapaklarini duzeltme yapmamissiniz . Tuvaletlerdeki aynalar , cop kovasi kapaklari hala bantlarla tutturulmus . Koltuklar yatmiyor . Yatan koltuklar dik konuma gelmiyor . Kulaklik girisleri calismiyor .Koltuklardaki sarj girisleri calismiyor . Biri calisiyor digeri calismiyor. Bu kadar ay yerde yatti madem ki , hic mi ellemediniz bu ucaklari , bu sekilde nasil yolcu memnuniyeti saglamayi dusunuyorsunuz? Unutmayinki eski ucak yoktur , bakimsiz ucak vardir . Bu kadar genc filoya sahip THY icin hic yakismayan bir durum . Ya bu durumdan yoneticilerin haberi yok ya da gormezden gelinen seyler , halbuki Teknis AS o kadar buyukki , bu tarz seylerin onarimi onlar icin oldukca basit olduguna inaniyorum .
  • Ne arizalar gelmistir simdi. Bleed leak, wing tip brakaker gibi :) cok ugrastirir cok
  • Ne yaziyor invest in Turkey haha yesinler seni
  • Sahibi şirket beş ay süresince kirasını almamış
  • Bu uçak en bir haftadır uçuyor fligh radarda görüyorum maşallah Allah kaza bela vermesin

Geçtiğimiz yıldan itibaren havacılık ve turizm sektörünü etkisi altına alan kriz sonrası sektörde hareketlenme başladı.

2016'nın sonlarına doğru bazı uçaklarını yere indiren THY, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yeniden kanat çırpmaya başladı.

Antalya'da yere indirilen uçaklardan biri olan TC-JIZ kuyruk tescilli Airbus A330 tipi yolcu uçağının yeniden uçmaya başladığı öğrenildi.

Söz konusu uçağın yaklaşık 5 ay sonra uçuşlara başladığı kaydedildi.

THY'nin o uçağı yeniden havada

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

O ~ 7 yıl önce
Tebrikler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fargo ~ 7 yıl önce
Invest Turkey in realiteye donusmesi icin ,Bizi yoneten iki uc kisiye , EYYY sozcugunu yasaklayacsksin, ha o zaman millet dusunur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Dış ülkelerin hepsine bağırıp çağırıyoruz,sonra da "Invest in Turkey".İronik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LR ~ 7 yıl önce
Pısırık,sükut,emre amade Türkiye mazide kaldı.Sesini duyuracak, haykıracaksın adaletsizliğe,tepeden bakanlara.Eyy Alamanya,Eyy Hollanda,eyy AVUSTURYA,EYY HAİNLER,EYY TÜRKİYE DÜŞMANLARI....
LR ye... ~ 7 yıl önce
ER nin yorumu çok yerinde. Eyy demekle olmuyor. Şaibeli seçimler yapıyoruz, kendine emreden kanuna aykırı hareket eden hakimler var. (evet çıkmış hayır çıkmış hiç dert değil, yeter ki şaibe olmasın) Hala adaletten mi söz ediyorsun komik olma! Türkiye hiç bir zaman emre amade olmadı şimdi olduğu kadar. Kime posta koyulduysa boynumuz bükük kaldık. Süleyman şah türbesini kendi toprağımızdan kaçırdık yahu korkudan! Askere çuval, Mavi marmara, rus uçağını düşürme... daha yüzlerce sayılır da bunlar en önemlileri. Hepsinde geri adım attık. O israilin özür filan dilemediği, iane gibi o yardımı yaptığını da dünya alem biliyor. Her taraf rezillik içinde. Şimdi köprü bilmemne de denmesin, onların tamamını alın teri vergilerimizle bize finanse ettirip yandaş müteahhitin cebine koyuyorlar. Bu kafayla gidin bakalım. Türkiye bu dönemde küçük düştüğü ve alay edildiği kadar başka hiç bir zaman olmadı, olamaz da.
Saw ~ 7 yıl önce
Uçak 2 aydır sawda bakımdaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arka kapak ~ 7 yıl önce
inşallah arka kargo kapısındaki eziği düzeltmeyi akıl etmişlerdir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
O yerde aylardir yatan 330-200 kiralik ucaklariniza bir el degdirmemis , yolcu memnuniyetini saglayacak ne bir ekran ve yolcu eglence sistemi duzenlemesi , ne bir tuvalet kapaklarini duzeltme yapmamissiniz . Tuvaletlerdeki aynalar , cop kovasi kapaklari hala bantlarla tutturulmus . Koltuklar yatmiyor . Yatan koltuklar dik konuma gelmiyor . Kulaklik girisleri calismiyor .Koltuklardaki sarj girisleri calismiyor . Biri calisiyor digeri calismiyor. Bu kadar ay yerde yatti madem ki , hic mi ellemediniz bu ucaklari , bu sekilde nasil yolcu memnuniyeti saglamayi dusunuyorsunuz? Unutmayinki eski ucak yoktur , bakimsiz ucak vardir . Bu kadar genc filoya sahip THY icin hic yakismayan bir durum . Ya bu durumdan yoneticilerin haberi yok ya da gormezden gelinen seyler , halbuki Teknis AS o kadar buyukki , bu tarz seylerin onarimi onlar icin oldukca basit olduguna inaniyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masraf ~ 7 yıl önce
Dediklerinizin hepsinin yapilmasi masraf isteyen seyler. THY maalesef zararda milli havayolumuz duze cikana kadar bu tur aksakliklari gormezden gelip, bilet satin alirken de promasyonlu bilet yerine iptal edilebilir biletlerden alarak dedtek cikmamiz lazim. Herkes Pegasus'la 50₺ ye Istanbul-Ankara ucar, onemli olan ayni hatta 400₺ verip THY destek amacli THY ile ucmak.
Yolcu ~ 7 yıl önce
Zarar etmis olabilir , benim yazdiklarimdaki duzeltmeler zaten Teknik AS'nin elinde bulunan kolay malzemeler . Gerekli olan tek sey ise zaman . Bu ucaklar 5 ay yerdeydi ve o "zaman" ister istemez ellerindeydi. Soylediginiz seyler zaten birbirini tutmuyor ; kucuk bir ornek :" Zarardayken Morgan F. Reklaminin oynamasi" . Milyon dolarlar harcayabiliyorken , musteri kaybina yol acabilecek kucucuk tuvalet kapaginin tamiri herhalde 1 milyon dolar olamaz. Kucuk hatirlatma ; THY'de bu kiralik ucaklardan 10 ya da 12 tane var .
Masrafa ~ 7 yıl önce
Ahahahaha. Ciddi ciddi demişsin ki Thy eski uçaklarla bizi kazıklıyor ama olsun Thy ye destek olalım. Gidip 40 dklik uçuş için 400tl verecek kadar bonkörsen uç bişey diyemem.
Off ~ 7 yıl önce
Ne arizalar gelmistir simdi. Bleed leak, wing tip brakaker gibi :) cok ugrastirir cok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Invest ~ 7 yıl önce
Ne yaziyor invest in Turkey haha yesinler seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kira ~ 7 yıl önce
Sahibi şirket beş ay süresince kirasını almamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr 38 ~ 7 yıl önce
Bu uçak en bir haftadır uçuyor fligh radarda görüyorum maşallah Allah kaza bela vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000