22 Ağustos 2011, Pazartesi 08:30:36

THY'NİN 'O' UÇAĞI SEFERLERE BAŞLADI

İstanbul'a getirilen THY uçağı bakımlarının tamamlanmasının ardından seferlerine başladı...
  • Ümidedrim THY inceleme ekibi olayı inceleyerek doğru nedenleri bulur,yalnız B737 nin zor operasyon yaptığı bir yere A340 göndermek çok hatalı bir planlamadır adeta yeni bir kazaya davetiye çıkarmaktır bunun da soruşturulması gerekir.
  • THY yi bu kadar siyasete alet edenlerin hiç suçu yok mu. Havacılık ile siyasetin ne ilgisi var ama iş çığrından çıktı artık olay ne konuşulan akıllara gelenler ne. Hemen hemen imkansız ama siyasetin çamurunda thy bi an önce kurtarılmalı
  • kimin deve olduğu ortada..sizi gidi terliksiler sizi...hadi uça halınıza binin üürmeye devam durmak yok :))
  • Arkadaş şaka yapmış. Ben öyle anladım . Eminim ki burada yorum yapan herkes THY nin en iyi olmasını ister. Ama siyasete de çok bulaşıldı bu dönem . Bu yüzden yorumcular ana konuyu bırakıp apronda deve kesilmesini hatırlatıyor. Apronda da deve kesilmezki..Allah kazadan beladan uzak huzurlu uçuçlar dilerim tüm Türk havacılarına.
  • havaciligin h sindan anlamayanlar bakiyorumda bülbül olmus yok deve yok bilmem ne air france'de düstü onlara birsey yok ama milli gururumuza camur atanlar elbette olacak bugün THY Lufthansayla mücadele ediyo anlayin artik.
  • senin gibi develer oldukca bu ülkede daha cok carpariz.
  • aman dikka bundan sonrada deveye çarpmasın :))
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın Somali gezisine eşlik eden heyeti taşıyan Boeing 737-800 tipi TC-JFL kuyruk tescilli, "Ordu" isimli uçağın, Mogadişu Havalimanı'na iniş sırasında pilotun pistteki köpeklere çarpamamak için manevra yapmasıyla çalılara çarpan kanadı hasar görmüştü. 
 
Somali'nin başkenti Mogadişu'ya teknik ekip ve hasar gören uçağı getirecek öğretmen pilotlar gönderilmişti. Mogadişu'ya boş bir uçakla giden ekip, hasar gören parçaları, yedek parçalarla değiştirdi ve gerekli kontrolleri yaptı. Cumartesi sabahı 05. 00'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapan THY uçağı teknik bakımlarının ardından seferlerine başladı.
THY'NİN 'O' UÇAĞI SEFERLERE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ümidedrim THY inceleme ekibi olayı inceleyerek doğru nedenleri bulur,yalnız B737 nin zor operasyon yaptığı bir yere A340 göndermek çok hatalı bir planlamadır adeta yeni bir kazaya davetiye çıkarmaktır bunun da soruşturulması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yi bu kadar siyasete alet edenlerin hiç suçu yok mu. Havacılık ile siyasetin ne ilgisi var ama iş çığrından çıktı artık olay ne konuşulan akıllara gelenler ne. Hemen hemen imkansız ama siyasetin çamurunda thy bi an önce kurtarılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kimin deve olduğu ortada..sizi gidi terliksiler sizi...hadi uça halınıza binin üürmeye devam durmak yok :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş şaka yapmış. Ben öyle anladım . Eminim ki burada yorum yapan herkes THY nin en iyi olmasını ister. Ama siyasete de çok bulaşıldı bu dönem . Bu yüzden yorumcular ana konuyu bırakıp apronda deve kesilmesini hatırlatıyor. Apronda da deve kesilmezki..Allah kazadan beladan uzak huzurlu uçuçlar dilerim tüm Türk havacılarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havaciligin h sindan anlamayanlar bakiyorumda bülbül olmus yok deve yok bilmem ne air france'de düstü onlara birsey yok ama milli gururumuza camur atanlar elbette olacak bugün THY Lufthansayla mücadele ediyo anlayin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin gibi develer oldukca bu ülkede daha cok carpariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aman dikka bundan sonrada deveye çarpmasın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000