24 Temmuz 2016, Pazar 20:43:37

THY'nin muhasebesinde deprem!

THY'de akşam saatlerinde yaşanan işten çıkarılmalarda en çok dikkat çeken departman finans bölümü oldu.
  • FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltı kararı verilen 2 bin 700 hâkim ve savcının mal varlığına tedbir konuldu. Hüseyin Avni Mutlu da tedbir istenen isimler arasında Ayni uygulama Muhasebe den postalanan feto culere de uygulansin lutfen , ayrica yurtdisinda gorevli muh sefleri ve mudurlerinin de sirkete verdigi zararlar Gen Md olur ile kaparilmis olanlar dahil sorumlu muh ve mud lerden tahsil edilsin
  • Haberturk te yeralan baslik ,,, darisi THY bilincli zarara ugratanlarin basina tez zamanda 3 bin 49 hakim ve savcının mal varlığına el konulması talep edildi 28 Temmuz 2016 Perşembe, 19:39:24Güncelleme: 19:58:40 FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 3 bin 49 hakim ve savcının mal varlıklarına el konulması talep edildi
  • THY Teftiste hic paralelci olmamasi ve kimsenin isten cikarilmamasi cok dusundurucu. YETKILILERI DUSUNMEYE DAVET EDIYORUM.
  • fetoyu hala taniyamamissiniz.feto eleman soktugu kurumlarda personellerinin en hassas en onemli noktalara yerlestirir her zaman.Simdi siz bana elemanlarini muhasebe elemani yaptigini ve THY TEFTIS KURULU gibi hassas onemli departmanda bir adet dahi paralelci olmadigini mi soyluyorsunuz.Buna kargalar bile guler.
  • Yıllarca fetönün devletin tüm kurumlarına kanser gibi sızmasına göz yumanlar, şimdi de temizlik operasyonunda aynı basiretsizliği gösterdiler . Benim gibi fetönün karşısında olan birini de fetöcü diye işten ayırdılar . Anlamak mümkün değil .
  • hangi temizlikten bahsediyorsunuz.. aşşağılık fetöcülerin hepsi makamlarında oturuyor hala. Bunlara acımıyacaksınız, merhamet etmiyeceksiniz, bunların korursanız sizde aşağaılıksınız. Eğer ki tek bir fetöcü THY de tutarsanız 8 gündür meydanlarda nöbet tutan kardeşlerimizin ve şehitlerimizin haklarını size helal olmasın.
  • Pazarcilik yapin arkadaslar, dunyanin binbir cesit pis insanin o pis kabinde o pis ciplak ellerinizle insanlara servis yapmaktan vazgecin, gecezi gunduzunuzu bil. basiniz agrimasin hayatin boyunca yapacagin o yalakaliktan vazgec. Emekliligine kadar yalakalik yapacak, erken yasta sirketten cikarilacaksiniz 45 yasinda son 20 senesini yapay oksijen alarak gecirmis biri olarak o sirketten ayrildiginizda, bos kafali, aksi, huysuz, insan sevmeyen bir insan olarak hayata yeniden gireceksiniz. Zamaninda ticaretle ugrasan arkadslariniza danisacak ya dolandirilacak yada batacaksiniz. Ornekleri sayisizdir. Pazarci olun bu ulkede pazarci.
  • THY Teknik 2002 sonra işe girenlerden FO adındaki kişi Zerya öz için FG tarafında yetiştirilen en büyük kişi olarak savunuyordu. Şimdi aynı görüşü ile çalışmasına devam ediyor mu. Bunu en iyi bilen Genel Md.Yrd. HS bilmektedir. Bunu kişi için gereğini yapacak mı?
  • Bu insanlari isim isim yayinlamaniz hic etik degil! Bu cok buyuk bir vebal ve buyuk haksizlik! Sirket kuculuyor gezi olaylarina karisanlar fetocu olanlar da var ama haksiz yere ismi burada yayinlananlar da var. Kimse de bilip bilmeden burada yorum yapip kimsenin hakkina girmesin! Hem feto hem gezi hem kuculme hem verimsiz calisanlar hepsini bir arada cikarttilar iste. Allah da bu feto haininin (sozde mehdinin) belasini versin. Onun yuzunden sirket zarar edince belki de bu kuculme karari hizli bir sekilde alindi. Hem vatana hem millete hem devlete hem sirketimize buyuk zarar verdi. Oteki tarafta hayatta kalmayanlarla goruscez diyor. Sen hayatta kalan kalmayan herkesle oteki tarafta goruseceksin! Bu isimleri yayinlayanlar da eger haksizsa gorusecek!
  • Sınavlarda soru çalan siz, adam kayıran siz,istediğini upgrade eden siz.Şimdi yeni anlıyorum asıl hırsız kimmiş.Milletin hakkını yediniz.Dilerim aynı son sizi bekler.

THY, Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç ile birlikte bir çok başkan ve başkan yardımcısının da görevine son verdi.

THY'den gönderilen kısa mesaj ile Muhasebe Başkanı Hüseyin Bağrıyanık, Genel Muhasebe Başkan Yardımcısı Okan Siso, Finansman Başkanı Eyüp Işık ve Bilgi Teknolojileri Biletleme Çözümleri Başkanı Kerem Kızıltunç da görevlerinden alındı.

THY'de uçuş işletmede de çok sayıda çalışanın işine son verildiği öğrenildi.  250 civarında kabin memurunun işten çıkarıldığı belirtilirken işten çıkarılanlar arasında pilotların da bulunduğu kaydedildi.

Ayrıntılar netleştikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

AirportHaber

THY'nin muhasebesinde deprem!

Yorumlar Tüm Yorumlar (169)

Malvarligina tedbir ~ 8 yıl önce
FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltı kararı verilen 2 bin 700 hâkim ve savcının mal varlığına tedbir konuldu. Hüseyin Avni Mutlu da tedbir istenen isimler arasında Ayni uygulama Muhasebe den postalanan feto culere de uygulansin lutfen , ayrica yurtdisinda gorevli muh sefleri ve mudurlerinin de sirkete verdigi zararlar Gen Md olur ile kaparilmis olanlar dahil sorumlu muh ve mud lerden tahsil edilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zararin Tazmini ~ 8 yıl önce
Haberturk te yeralan baslik ,,, darisi THY bilincli zarara ugratanlarin basina tez zamanda 3 bin 49 hakim ve savcının mal varlığına el konulması talep edildi 28 Temmuz 2016 Perşembe, 19:39:24Güncelleme: 19:58:40 FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 3 bin 49 hakim ve savcının mal varlıklarına el konulması talep edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teftis feto ~ 8 yıl önce
THY Teftiste hic paralelci olmamasi ve kimsenin isten cikarilmamasi cok dusundurucu. YETKILILERI DUSUNMEYE DAVET EDIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FETO ~ 8 yıl önce
fetoyu hala taniyamamissiniz.feto eleman soktugu kurumlarda personellerinin en hassas en onemli noktalara yerlestirir her zaman.Simdi siz bana elemanlarini muhasebe elemani yaptigini ve THY TEFTIS KURULU gibi hassas onemli departmanda bir adet dahi paralelci olmadigini mi soyluyorsunuz.Buna kargalar bile guler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceriksizler ~ 8 yıl önce
Yıllarca fetönün devletin tüm kurumlarına kanser gibi sızmasına göz yumanlar, şimdi de temizlik operasyonunda aynı basiretsizliği gösterdiler . Benim gibi fetönün karşısında olan birini de fetöcü diye işten ayırdılar . Anlamak mümkün değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 8 yıl önce
Çünkü bunların da fetöyle bir şekilde bağlantısı vardır. Bunun başka hizahı varmı ?
hadi ordan... ~ 8 yıl önce
hangi temizlikten bahsediyorsunuz.. aşşağılık fetöcülerin hepsi makamlarında oturuyor hala. Bunlara acımıyacaksınız, merhamet etmiyeceksiniz, bunların korursanız sizde aşağaılıksınız. Eğer ki tek bir fetöcü THY de tutarsanız 8 gündür meydanlarda nöbet tutan kardeşlerimizin ve şehitlerimizin haklarını size helal olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter artık ~ 8 yıl önce
İnşallah, Cumhurreisimiz buradaki terörist fetöcüleri temizlemedeki basiretsizliği görür de gerekli önlemleri alır. THYmiz Allah'a emanet gidiyor. TEKNİK AŞ miz de aynı. Çoğunluğu Personel Başkanlığı, Kurumsal İletişim, Eğitim ve Kargo başkanlığında olan bu gayri meşruları temizleyin artık. Darbe oldu, hala farkında değilmisiniz, Vatan elden gidiyor farkında değilmisiniz. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz. Bu arada meydan nöbetlerinde THY den kimseyi göremiyoruz. Nerde sizin vatanseverliğiniz ??????
Istafa edin ! Hostesler ~ 8 yıl önce
Pazarcilik yapin arkadaslar, dunyanin binbir cesit pis insanin o pis kabinde o pis ciplak ellerinizle insanlara servis yapmaktan vazgecin, gecezi gunduzunuzu bil. basiniz agrimasin hayatin boyunca yapacagin o yalakaliktan vazgec. Emekliligine kadar yalakalik yapacak, erken yasta sirketten cikarilacaksiniz 45 yasinda son 20 senesini yapay oksijen alarak gecirmis biri olarak o sirketten ayrildiginizda, bos kafali, aksi, huysuz, insan sevmeyen bir insan olarak hayata yeniden gireceksiniz. Zamaninda ticaretle ugrasan arkadslariniza danisacak ya dolandirilacak yada batacaksiniz. Ornekleri sayisizdir. Pazarci olun bu ulkede pazarci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 8 yıl önce
THY Teknik 2002 sonra işe girenlerden FO adındaki kişi Zerya öz için FG tarafında yetiştirilen en büyük kişi olarak savunuyordu. Şimdi aynı görüşü ile çalışmasına devam ediyor mu. Bunu en iyi bilen Genel Md.Yrd. HS bilmektedir. Bunu kişi için gereğini yapacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 8 yıl önce
Zekariya ÖZ demek istiyorsun.
!!! ~ 8 yıl önce
Bu insanlari isim isim yayinlamaniz hic etik degil! Bu cok buyuk bir vebal ve buyuk haksizlik! Sirket kuculuyor gezi olaylarina karisanlar fetocu olanlar da var ama haksiz yere ismi burada yayinlananlar da var. Kimse de bilip bilmeden burada yorum yapip kimsenin hakkina girmesin! Hem feto hem gezi hem kuculme hem verimsiz calisanlar hepsini bir arada cikarttilar iste. Allah da bu feto haininin (sozde mehdinin) belasini versin. Onun yuzunden sirket zarar edince belki de bu kuculme karari hizli bir sekilde alindi. Hem vatana hem millete hem devlete hem sirketimize buyuk zarar verdi. Oteki tarafta hayatta kalmayanlarla goruscez diyor. Sen hayatta kalan kalmayan herkesle oteki tarafta goruseceksin! Bu isimleri yayinlayanlar da eger haksizsa gorusecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunuz aynı olsun ~ 8 yıl önce
Sınavlarda soru çalan siz, adam kayıran siz,istediğini upgrade eden siz.Şimdi yeni anlıyorum asıl hırsız kimmiş.Milletin hakkını yediniz.Dilerim aynı son sizi bekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000