13 Şubat 2010, Cumartesi 07:50:37

THY'nin Merzifon uçuşlarında değişiklik yapıldı

Türk Hava Yollarının (THY), Amasya-Merzifon Havaalanı ile İstanbul arasındaki uçuşlarının 13 Şubat ile 30 Mart tarihleri arasındaki salı ve cumartesi günleri karşılıklı iptal edildiği bildirildi.
  • 50-60 kişiylemi uçacaktı yani bu arada tokatta çok komik ya tokatlılar vatan ihanetten sivasa gelmemiş 12-13 saat otobüsle gitmiş ilahi tokatlılar çok komiksiniz ama size bişey deyimmi sizde hayin çok ha thy nin topçam servisi full ( % 95 ) dolulukta yolcu taşıyo haberiniz olsun
  • Merzifon meydani askeri meydan, hala serbest statuye gecirilemedi, THY yollari gece ucak park etmek istiyor, yani aksam gelen ucak sabah AHL ye donecek, askeriye izin vermiyor, boyle olunca da yolcu sayisi dusuyor, ozellikle is adamlari sabah gidip aksam donmek istiyor, Genel Kurmay lutfen artik serbest statuye izin verin, park edecek ucak yabanci havayolu degil.
  • Hava alanı sivil hava trafiğine açılsın diye yapmadığınız kalmadı. Tokat ve ilçelerinden bu meydanı kullanacak onbinlerce yolcu olduğunu ifade ettiniz fizibilitenizde. İşte sonuç. % 95 doluluk oranı olan Tokat Meydanını feda ettiniz. sırf Tokat yolcusunu Merzifona kaydırmak adına. Nooldu yanlış hesap bağdattan döndü. Tokatlı Uçağa binmedi . Çünkü Kendi hava alanı dururken Sivas yada Merzifonu kullanmak onlar için vatana ihanet gibi bir şeydi. Lütfen abesle iştigale son verin ve bırakın bu inadı. Sayın ŞAHİN baskısı da olsa olmuyor bu iş kabul edin.
  • madem seferleri koydunuz neden iptal ediyorsunuz ? siz bir devlet şirketisiniz bazi zamanlar zararina da olsa sosyal devlet ilkesi gereği ucmalisiniz.gidip dis hatlarda sudana eritreye ucacaginiza ulkenizin uzak koselerine ucun.cematten 3-5 adami tasiyacagim diye afrikanin her turlu sacma yerine ucuyorsunuz.

Amasya-Merzifon Havaalanı Mülki İdare Amiri Kazım Tekin, yazılı bir açıklama yaparak, THY'nin aldığı karar gereği, uçaklar umre seferlerinde kullanılacağı için hava alanından İstanbul'a yapılan uçuşların 13, 16, 20, 23, 27 Şubat ve 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 Mart tarihlerindeki seferlerin karşılıklı iptal edildiğini belirtti.

Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen İstanbul-Merzifon-İstanbul seferleri haftanın 7 günü yapılıyordu.

THY'nin Merzifon uçuşlarında değişiklik yapıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
50-60 kişiylemi uçacaktı yani bu arada tokatta çok komik ya tokatlılar vatan ihanetten sivasa gelmemiş 12-13 saat otobüsle gitmiş ilahi tokatlılar çok komiksiniz ama size bişey deyimmi sizde hayin çok ha thy nin topçam servisi full ( % 95 ) dolulukta yolcu taşıyo haberiniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merzifon meydani askeri meydan, hala serbest statuye gecirilemedi, THY yollari gece ucak park etmek istiyor, yani aksam gelen ucak sabah AHL ye donecek, askeriye izin vermiyor, boyle olunca da yolcu sayisi dusuyor, ozellikle is adamlari sabah gidip aksam donmek istiyor, Genel Kurmay lutfen artik serbest statuye izin verin, park edecek ucak yabanci havayolu degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava alanı sivil hava trafiğine açılsın diye yapmadığınız kalmadı. Tokat ve ilçelerinden bu meydanı kullanacak onbinlerce yolcu olduğunu ifade ettiniz fizibilitenizde. İşte sonuç. % 95 doluluk oranı olan Tokat Meydanını feda ettiniz. sırf Tokat yolcusunu Merzifona kaydırmak adına. Nooldu yanlış hesap bağdattan döndü. Tokatlı Uçağa binmedi . Çünkü Kendi hava alanı dururken Sivas yada Merzifonu kullanmak onlar için vatana ihanet gibi bir şeydi. Lütfen abesle iştigale son verin ve bırakın bu inadı. Sayın ŞAHİN baskısı da olsa olmuyor bu iş kabul edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem seferleri koydunuz neden iptal ediyorsunuz ? siz bir devlet şirketisiniz bazi zamanlar zararina da olsa sosyal devlet ilkesi gereği ucmalisiniz.gidip dis hatlarda sudana eritreye ucacaginiza ulkenizin uzak koselerine ucun.cematten 3-5 adami tasiyacagim diye afrikanin her turlu sacma yerine ucuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000