20 Mayıs 2011, Cuma 12:15:55

THY'NİN MARKA ATAĞI SÜRÜYOR...

Marka bilinirliğini artırmak için ünlü sporcu ve takımlara sponsor olan THY, şimdi de dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid ile görüşüyor...
  • Bilenler çoğunluktadır diye düşünerek malum fıkrayı anlatmıyorum. Herhalde Mr.Karim de THY yönetiminin iyi bir toplu sözleşme beklentisindeki çalışanlarına, zarar açıkladıktan sonra vereceği peşin para müjdesinin Nasreddin hocası olacak!
  • Karim bey aziz dostum sen ne tasarlarsan tasarla ama rakı bardağına dokunma.abidik gubidik bardaklarla rakı içilmez..o bardak bir klasiktir ve öyle kalacak....
  • Bu kadar yeni ucak ismarlamis, getirtmissin. Ic tasarimlari yani yapilmis, eski ucaklar eski hali ile kalmis, simdi birde bunlarin ustune yeni bir tasarim. Ne demisler " Beni taksitle degilde, tek bir seferde tasarim yapabilen yonetimlere emanet ediniz!"

Manchester United, Barcelona gibi futbol takımınlarından tenisçi Caroline Wozniacki gibi ünlü sporculara kadar farklı alanlarda yaptığı sponsorluklarla marka değerini artıran Türk Hava Yolları (THY), son olarak da dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid ile görüşüyor.

Sabah gazetesinden Dilek Taş'ın haberine göre Uludağ Tekstil İhracatçı Birliği tarafından düzenlenen Evteks Fuarı kapsamında Türkiye'ye gelen tasarımcı Karim Rashid, THY ile görüştüğünü söyledi.

Rashid'in kabin içinde önemli değişiklikler yapacağı öğrenildi. THY, daha önce de kabin personeli kıyafetlerinde ünlü modacı Cemil İpekçi ile çalışmıştı.

RAKI BARDAĞI TASARLAYACAK

Bu arada Rashid, THY dışında başka markalardan da teklif aldığını söyleyerek, "Türkiye özellikle tekstil alanında çok önemli bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli yurtdışında marka olma adına kullanamıyor. Bir Türk markasının dışarıya açılması konusunda yardımcı olmak isterim" dedi. Rashid, Türkiye'de rakı bardağı, otel ve restoran tasarlamak istediğini de açıkladı. Rashid'in THY Do&Co'nun Ortaköy'de İl Özel İdaresi'nden kiralayarak butik otele dönüştürmeyi planladığı Fehime ve Hatice Sultan- Yalıları'nın tasarımını yapmak için görüşebileceği öğrenildi.

THY'NİN MARKA ATAĞI SÜRÜYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bilenler çoğunluktadır diye düşünerek malum fıkrayı anlatmıyorum. Herhalde Mr.Karim de THY yönetiminin iyi bir toplu sözleşme beklentisindeki çalışanlarına, zarar açıkladıktan sonra vereceği peşin para müjdesinin Nasreddin hocası olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karim bey aziz dostum sen ne tasarlarsan tasarla ama rakı bardağına dokunma.abidik gubidik bardaklarla rakı içilmez..o bardak bir klasiktir ve öyle kalacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar yeni ucak ismarlamis, getirtmissin. Ic tasarimlari yani yapilmis, eski ucaklar eski hali ile kalmis, simdi birde bunlarin ustune yeni bir tasarim. Ne demisler " Beni taksitle degilde, tek bir seferde tasarim yapabilen yonetimlere emanet ediniz!"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000