12 Nisan 2013, Cuma 15:40:12

THY'NİN LİZBON BİLETLERİ TÜKENDİ!

Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibinin Benfica olması ile 2 Mayıs dönemini kapsayan THY uçak biletlerine bir anda hücum yaşandı ve biletler bitti.
  • @yuh rumuzlu arkadaşım saw da hangi şirkettensin bilmem ama konuyu hemen "işsiz kalırsın umarım"a getirdiğine göre çelebi çalışanısın anlaşılan :) malum süreç sizde travma yarattı belli :) ben saw daki diğer firma çalışanıyım ismi lazım değil :) ama hepimiz çalışanız sizin bize göre daha olumsuz şartlarda çalıştığınızında sizde bizde farkındayız ama benim sözüm tüm emekçiler içindi o yorgunluğuna aldığın 3 kuruşu sen kendine yakıştırıp hazmedebiliyorsan lafım yok ama hiç bir emekçi o şartları ve o ücreti o yorgunluğunun hakkı değildir. Şirketlerimiz kazansın da bizleride sömürmesin benim şikayetim buna ha sen sömürülmeyi hazmediyorsun yazdıklarından anladığım kadarıyla ama bunu genelleme. Ve bir emekçi arkadaşına umarım işsiz kalırsın diyerekte hem vicdanın hem kalbininde nasır tuttuğunu gösterdin. Şirinlik yaptığın patronun 1 ay sonra çıkışını verdiğinde bizleri aracı yaparak firmamıza cv vermeye çalışırsın. Ama merak etme emekçi arkadaşımız için elimizden geleni yaparız o zaman.
  • Maç var diye neden Biletler okadar Pahalı sanki Amerikaya uçuyor THY bu ne perhiz bu ne lahana turşusu böyle ???
  • Yorgunluk mu? Pek anlayamadim. Ya sen bu şirketten ekmek parası kazanan degilmisin. Senin gibilerin bu şirkette işi olamaz. Olsun da 50 uçak kalksın şirketimiz para kazansın bizde yorulalım. Amma sen yatayımda para kazanayım zihniyetiyle gidersen umarım yakın zamanda kapının önüne konulursun.
  • Saw da çalışan bir yolcu hizmetleri memuru olarak lizbon çıkmasına en çok ben sevindim. Tabi lazio maçının da seyircisiz olmasınada en çok biz sevinmiştik. Basel veya chelsea çıksaydı Saw daki tarifeli basel ve londra uçuşlarıyla olası charterlarda en çok biz yorulacaktık. Allahtan yoğunluğun büyük kısmı ata dan olacak charterların bir kısmınıda artık çekeriz :) ama finale kalsın da FB amsterdam için tüm yoğunluğu çekmeye hazırız :)
  • http://www.swoodoo.at/flights/IST-LIS/2013-05-01/2013-05-03
  • Bu maclarda en cok THY'ye yariyor.

2 Mayıs Perşembe ve 1 Mayıs Çarşamba günü biletleri anında tükenirken, 30 Nisan Salı günü için biletler de 3 bin 200 liraya fırladı. Ancak salı günündeki biletler de dakikalar içinde tükendi. Şu anda THY ile Lizbon'a gitmek isteyenler için sadece 29 Nisan Pazartesi seçeneği bulunuyor. Onun da fiyatı 1665 lira.

Benzer bir durum Galatasaray Real Madrid maçı öncesinde de yaşanmış ve bilet fiyatları bir anda 4 bin liraya kadar çıkmıştı. Ancak THY yetkilileri ek seferler koyarak fiyatların düşmesini sağlamıştı.

THY'nin yine aynı dönemde ek seferler koyması bekleniyor.

BAŞKA SEÇENEKLER DE VAR

İstanbul'dan Lizbon'a THY dışında 11 ayrı havayolunun daha seferi bulunuyor. Ancak bu uçuşların tamamı aktarmalı sefer. Halihazırda bu uçaklarda 650 liradan başlayan fiyatlarla bilet bulunabiliyor.(Hürriyet)

THY'DEN 7 EK SEFER


THY Basın Müşaviri Ali Genç, özellikle sosyal medyada Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Lizbon hattında bilet fiyatlarını yükselttiği şeklindeki iddialara açıklık getirdi. Genç, “ Bilet fiyatlarını yükselttiler iddiası doğru değil. Lizbon hattı Avrupa’da  en az sefer yaptığımız hatlardan. Günde 1 sefer yapılıyor. Bu nedenle zaten uçakların dolu olduğu bir hat. Bugün sabah kura çekimi öncesi uçakta yer kalmamıştı. Uçakta ücretler Nisan- Temmuz dönemi için belirlenmiş ve en yüksek sınıf 1.080 avro. Gidiş dönüş olan bu ücret maç öncesi de, sonrasında da uçak dolduğunda uygulanan en yüksek sınıf ücretidir. Maç için mevcut uçakların tipi büyütülerek kapasite arttırımı için çalışıyoruz. Ayrıca 7 ek sefer planlaması da yapılacak. ” dedi.

THY'NİN LİZBON BİLETLERİ TÜKENDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

.... ~ 11 yıl önce
@yuh rumuzlu arkadaşım saw da hangi şirkettensin bilmem ama konuyu hemen "işsiz kalırsın umarım"a getirdiğine göre çelebi çalışanısın anlaşılan :) malum süreç sizde travma yarattı belli :) ben saw daki diğer firma çalışanıyım ismi lazım değil :) ama hepimiz çalışanız sizin bize göre daha olumsuz şartlarda çalıştığınızında sizde bizde farkındayız ama benim sözüm tüm emekçiler içindi o yorgunluğuna aldığın 3 kuruşu sen kendine yakıştırıp hazmedebiliyorsan lafım yok ama hiç bir emekçi o şartları ve o ücreti o yorgunluğunun hakkı değildir. Şirketlerimiz kazansın da bizleride sömürmesin benim şikayetim buna ha sen sömürülmeyi hazmediyorsun yazdıklarından anladığım kadarıyla ama bunu genelleme. Ve bir emekçi arkadaşına umarım işsiz kalırsın diyerekte hem vicdanın hem kalbininde nasır tuttuğunu gösterdin. Şirinlik yaptığın patronun 1 ay sonra çıkışını verdiğinde bizleri aracı yaparak firmamıza cv vermeye çalışırsın. Ama merak etme emekçi arkadaşımız için elimizden geleni yaparız o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat Berlin ~ 11 yıl önce
Maç var diye neden Biletler okadar Pahalı sanki Amerikaya uçuyor THY bu ne perhiz bu ne lahana turşusu böyle ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 11 yıl önce
Yorgunluk mu? Pek anlayamadim. Ya sen bu şirketten ekmek parası kazanan degilmisin. Senin gibilerin bu şirkette işi olamaz. Olsun da 50 uçak kalksın şirketimiz para kazansın bizde yorulalım. Amma sen yatayımda para kazanayım zihniyetiyle gidersen umarım yakın zamanda kapının önüne konulursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Saw da çalışan bir yolcu hizmetleri memuru olarak lizbon çıkmasına en çok ben sevindim. Tabi lazio maçının da seyircisiz olmasınada en çok biz sevinmiştik. Basel veya chelsea çıksaydı Saw daki tarifeli basel ve londra uçuşlarıyla olası charterlarda en çok biz yorulacaktık. Allahtan yoğunluğun büyük kısmı ata dan olacak charterların bir kısmınıda artık çekeriz :) ama finale kalsın da FB amsterdam için tüm yoğunluğu çekmeye hazırız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 11 yıl önce
http://www.swoodoo.at/flights/IST-LIS/2013-05-01/2013-05-03

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu maclarda en cok THY'ye yariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000