30 Ocak 2017, Pazartesi 12:21:20

THY'nin Konakri seferleri başladı

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, sefer düzenlediği 120. ülkeyi de bugün itibariyle uçuş ağına dâhil etti.
  • Luanda uçuşları da başlayacaktı. Vaz mı geçildi?
  • Yıllardır thy den beklediğimiz haberdi. Mutluluktan ağladık:)))
  • Gine'li turistleri agirlamak icin sabirsizlaniyoruz. Bazi kendini bilmezler, GINE mi siz diye yumurtlayabilirler. Bunlara aldiris etmeyelim , hatta adam yerine bile koymayalim.
  • cok yoğun ılgı var..izin verseler ayakta bıle yolcu alırız..
  • Merhaba, ben bir sikayetimi size bildirmek istedim.27.08.2016 da TK-1534 DUS-SAW ucaginda bir türk kahvesi istedim. THY personeli bizde Türk kahvesi olmaz dediler. istersen parasiyla yapalim dediler. Bende tamam dedim 5 euroya bir fincan kahve verdiler. Ama O personeller Yolculara hic güzel davranmadilar. Almanyaya dönüs ucaginda 04.01.2017 de TK-1533 SAW-DUS ucaginda personele aynisini sordum ve onlar bana hay hay dediler ve hemen 1 fincan Türk kahvesi getirdiler ve bana THY de parayla icecek ve yiyecek satilmaz dediler. O yüzden ben ve Tüm yolculara iyi ve güleryüzlü davranan Hosteslere tesekkür ediyorum. Isimleri söyle. Abdullah Akltuntas , Dilara Alkan , Hazal icpinar , Oguzhan Okumus hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Cok güzel güler yüzlü yardim perver bir ekipti.
  • umarım A319 dur

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, sefer düzenlediği 120. ülkeyi de bugün itibariyle uçuş ağına dâhil etti.

Bayrak taşıyıcı havayolunun 120 ülkedeki 296. uçuş noktası; Konakri (Gine) oldu.

Büyüme stratejisinin başlıca etkenleri arasında faaliyete geçirdiği önemli yatırımlar ve marka gücü bulunan, “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* Türk Hava Yolları, Afrika kıtasındaki büyümesini sürdürüyor.

Küresel taşıyıcı, Konakri’ye başlattığı yeni seferlerle birlikte bugün Afrika’da toplamda 32 ülkede 51 destinasyona uçuş düzenliyor.

Konakri hattının açılışıyla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları (Pazarlama ve Satış) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; "Konakri’yi uçuş ağımıza dâhil etmekle birlikte, Gine halkı ve ekonomisine olan inancımızı vurgulamaktayız. Bu açılış ile aynı zamanda, dünya genelindeki diğer havayolu şirketlerinden çok daha fazla ülkeye uçuş yapma özelliğimizin de bir kez daha altını çizmiş bulunuyoruz." dedi.

Gine Cumhuriyeti’nin başkenti ve kıta Afrika’sının önemli liman şehirlerinden biri olan Konakri’ye, bugün itibariyle haftada 2 gün karşılıklı olarak icra edilecek uçuşlarda tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 699 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.
 

Konakri’ye ait tarifeli uçuş saatleri;

Uçuş No.

Günler

Kalkış

Varış

TK 537

Pazartesi,  Perşembe

IST

18:00

OUA

22:00

TK 537

Pazartesi,  Perşembe

OUA

22:55

CKY

01:05 + 1

 

THY'nin Konakri seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Luanda ~ 7 yıl önce
Luanda uçuşları da başlayacaktı. Vaz mı geçildi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
::: ~ 7 yıl önce
Yıllardır thy den beklediğimiz haberdi. Mutluluktan ağladık:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana mı soracak? ~ 7 yıl önce
Ağlayın.
Mutlu ol yeter ~ 7 yıl önce
Ağlatmayı herkes beceremez ! ! !
Gine'liler ~ 7 yıl önce
Gine'li turistleri agirlamak icin sabirsizlaniyoruz. Bazi kendini bilmezler, GINE mi siz diye yumurtlayabilirler. Bunlara aldiris etmeyelim , hatta adam yerine bile koymayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
full ~ 7 yıl önce
cok yoğun ılgı var..izin verseler ayakta bıle yolcu alırız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahin Cavusoglu ~ 7 yıl önce
Merhaba, ben bir sikayetimi size bildirmek istedim.27.08.2016 da TK-1534 DUS-SAW ucaginda bir türk kahvesi istedim. THY personeli bizde Türk kahvesi olmaz dediler. istersen parasiyla yapalim dediler. Bende tamam dedim 5 euroya bir fincan kahve verdiler. Ama O personeller Yolculara hic güzel davranmadilar. Almanyaya dönüs ucaginda 04.01.2017 de TK-1533 SAW-DUS ucaginda personele aynisini sordum ve onlar bana hay hay dediler ve hemen 1 fincan Türk kahvesi getirdiler ve bana THY de parayla icecek ve yiyecek satilmaz dediler. O yüzden ben ve Tüm yolculara iyi ve güleryüzlü davranan Hosteslere tesekkür ediyorum. Isimleri söyle. Abdullah Akltuntas , Dilara Alkan , Hazal icpinar , Oguzhan Okumus hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Cok güzel güler yüzlü yardim perver bir ekipti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm!.. ~ 7 yıl önce
Size bir tavsiyem var Sahin bey kardesim. Hemen Psikiatris, Terapist Dr. Saniye Firoydoglu'ndan bir randevu alirsaniz sizin icin ve dunya'da ki havayolu sirketlerinde calisanlar icin iyi olur.
Sn çavuşoğlu ~ 7 yıl önce
Eğer bu konuda ciddi iseniz; sizleri en kısa sürede yeşilköy genel müdürlük binasına davet ediyorum. Saygılar.
a319 ? ~ 7 yıl önce
umarım A319 dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakami ~ 7 yıl önce
Soyluyorsun dostum 737 tabiki de... he dolarsa ilerde belki 330 olur.....
Olmaz ~ 7 yıl önce
Torpil tayfası uçuyor o uçakları. Avrupa varken hiç olur mu...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000