18 Eylül 2014, Perşembe 12:38:13

THY'NİN KOBE VE MESSİ'Lİ REKLAMI ÖDÜLÜ KAPTI

Türk Hava Yolları'nın yeni sloganıyla tüm dünyada yayınlanan ve spor dünyasının iki süperstarı Kobe Bryant ile Lionel Messi'nin başrollerini paylaştığı reklam filmi uluslararası bir ödüle layık görüldü.
  • Bu reklam harika resmen izlemeye doyamıyorum. Başka hangi Türk şirketinin reklamı 110 milyon izleniyor Allah aşkına gerçekten gururlandım.
  • bu ödülü hak etti thy. reklamları aşmış zaten, 12 dev adam reklamı da çok iyiydi. tebrik ediyorum.
  • Sivrizekalilar. THY dışında uluslararası arenada adindandan bahsedilen bir turk şirketi daha gösterin
  • Ozel bi şirketin. Hic bi milli tarafı. Yoktur. Kukla sadece
  • Kobe tekmeyi kodu derim )))))) şaşkınlar )))))) bi daha reklam meklam ruyanızda görürsünüz with kobe
  • Yasiklar ossun, gosgoca sirketi ne hale dusurduler, GILOBALI FOS.
  • Kagit uzerinde dandik bir marketing sirketinin odulu bu.Hatta kagit uzerinde bile degil, online :)) En yagli musterilerinden biri THY :)) Adamlar ufak bir odul verecek tabii :)
  • THY belkide son zamanda yaptığı en doğru kararlardan biri olarak dünya piyasasında kendini marka olarak lanse etmesi ; ve başarılarının ardından aldığı ödüllerin hepsini hak ediyordur. Türk Bayrağı en iyi şekilde temsil etmesi hepimizin gururu olarak düşünüyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma başarıların devamını diliyorum
  • E hadi bakalim su kendilerine odul veriyorlar diyip duran 70 lerin karli kayin ormani pala biyiklilarin takipcileri muhalefet olamayan anca yanci olan muhalefet cikin ortaya bi konusun bakalim yine ne bulacaksiniz

THY’nin reklamında dünyanın iki büyük spor yıldızı Lionel Messi ve Kobe Bryant'ın aralarında bir şöhret rekabeti yaşattığı reklam filmi, 2014 SimpliFlying Ödülleri'nde "En Yaratıcı Havayolu Reklamı" ödülüne layık görüldü.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA yıldızlarından Kobe Bryant ile Barcelona'nın Arjantili yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin dünyayı dolaştığı reklam filminde Türk Hava Yolları'nın yeni sloganı "Widen your World" de tanıtılmıştı.

Türk Hava Yolları'nın söz konusu reklam filmi yayınlandığı ilk 10 günde 110 milyon milyondan fazla kişi tarafından izlenerek bu alanda YouTube'un "ilk 10 günde en çok izlenen" videolarından biri olmuştu.

THY'NİN KOBE VE MESSİ'Lİ REKLAMI ÖDÜLÜ KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

bilal ~ 10 yıl önce
Bu reklam harika resmen izlemeye doyamıyorum. Başka hangi Türk şirketinin reklamı 110 milyon izleniyor Allah aşkına gerçekten gururlandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irfan ~ 10 yıl önce
bu ödülü hak etti thy. reklamları aşmış zaten, 12 dev adam reklamı da çok iyiydi. tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sivrizekalilar. THY dışında uluslararası arenada adindandan bahsedilen bir turk şirketi daha gösterin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%51 ~ 10 yıl önce
Ozel bi şirketin. Hic bi milli tarafı. Yoktur. Kukla sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Kobe tekmeyi kodu derim )))))) şaşkınlar )))))) bi daha reklam meklam ruyanızda görürsünüz with kobe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay-Fon Uygulamasi ~ 10 yıl önce
Yasiklar ossun, gosgoca sirketi ne hale dusurduler, GILOBALI FOS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 10 yıl önce
Kagit uzerinde dandik bir marketing sirketinin odulu bu.Hatta kagit uzerinde bile degil, online :)) En yagli musterilerinden biri THY :)) Adamlar ufak bir odul verecek tabii :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GURUR ~ 10 yıl önce
THY belkide son zamanda yaptığı en doğru kararlardan biri olarak dünya piyasasında kendini marka olarak lanse etmesi ; ve başarılarının ardından aldığı ödüllerin hepsini hak ediyordur. Türk Bayrağı en iyi şekilde temsil etmesi hepimizin gururu olarak düşünüyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma başarıların devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
E hadi bakalim su kendilerine odul veriyorlar diyip duran 70 lerin karli kayin ormani pala biyiklilarin takipcileri muhalefet olamayan anca yanci olan muhalefet cikin ortaya bi konusun bakalim yine ne bulacaksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000