08 Temmuz 2013, Pazartesi 16:20:08

THY'NİN 'KIRMIZILARI' BAŞKA KANATLARA UÇTU!

Türk Hava Yolları'nın sponsoru olduğu İngiliz Manchester United Aeroflot ile resmi sözleşme imzaladı...
  • Thy olumune ManU'nn sponsoru olacak degildi ya... Vardir bir hesaplari.Belki uzatmak istemediler??? Bilir bilmez herkes yorum yapiyor!!!
  • SORU: Aeroflot and the Scud füzesi arasındaki fark nedir? - CEVAP: İkisi de Ruslara ait ve uçabiliyor, ancak Aeroflot daha fazla insan öldürdü. MAN U'nun havayolu ile arası pek iyi değil zaten. 1958 Munich disaster'dan sonra takımı 3-5 kuruş için Aeroflota bindirmezdim.
  • thy emirates ve etihad a rakip bile olamaz şaşırdınız heralde:)))
  • Globally Fossss....
  • aeroflot gibi yenilikçi,ileriye açık bir firma ile sponsorluk :).. Tabi aldığım paraya bakar geçer giderim diyolar sanırm :) nyse,bastır dortmund kalbimiz seninlen
  • THY'nin rakibi Emirates ve Etihad mı? :) yok daha neler..

Türk Hava Yolları'nın Barcelona'dan sonra bir diğer dünya devi Manchester United ile olan sponsorluk anlaşması resmen sona erdi. İngilizlerin devi kulübü Manchester United, Rus havayolu şirketi Aeroflot ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Aeroflot'la imzalanan sponsorluk sözleşmesinin bedeli hakkında açıklama yapılmadı.

2010 yılında Manchester ile sponsorluk anlaşması imzalayan THY'nin sözleşmesi Manchester United tarafından yenilenmemişti. Rusya Hükümeti'nin 2018 Dünya Kupası tanıtımlarına katkı sağlaması için bu sponsporluğa büyük öncem verdiği belirtildi.

Türk Hava Yolları'nın sponspor olduğu diğer bir futbol devi Barcelona ise Qatar Airways ile anlaşmıştı.

Bu arada dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden THY'nin rakibi Emirates de Arsenal, PSG, Hamburg, Real Madrid, Milan gibi takımların, Etihad da Manchester City'nin ulaşım sponsorluğunu yapıyor.

THY'NİN 'KIRMIZILARI' BAŞKA KANATLARA UÇTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bhdr ~ 11 yıl önce
Thy olumune ManU'nn sponsoru olacak degildi ya... Vardir bir hesaplari.Belki uzatmak istemediler??? Bilir bilmez herkes yorum yapiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt.Almond Moustace ~ 11 yıl önce
SORU: Aeroflot and the Scud füzesi arasındaki fark nedir? - CEVAP: İkisi de Ruslara ait ve uçabiliyor, ancak Aeroflot daha fazla insan öldürdü. MAN U'nun havayolu ile arası pek iyi değil zaten. 1958 Munich disaster'dan sonra takımı 3-5 kuruş için Aeroflota bindirmezdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
thy emirates ve etihad a rakip bile olamaz şaşırdınız heralde:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/paris ~ 11 yıl önce
kategori farklılıkları var etihad ve emirates 5 yıldızlı havayolu olarak tanımlanıyor ama thy her geçen gün bölgede yıldızlarını artırıyor özellikle kabin içi ikram&catering'de avrupada en iyisi ve ben inanıyorum ki işçileriyle barışıp mahkeme kararlarına uyarak yoluna devam ederse her geçen gün yıldızını ve yolcusunu artırmaya devam eder
FOSSS... ~ 11 yıl önce
Globally Fossss....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
epeydir fosslamıyordunuz ya içinizde kalmasın ciddi sıkıntı yapar. sağolun ya güldürdünüz yine.
vatandaş ~ 11 yıl önce
aeroflot gibi yenilikçi,ileriye açık bir firma ile sponsorluk :).. Tabi aldığım paraya bakar geçer giderim diyolar sanırm :) nyse,bastır dortmund kalbimiz seninlen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
THY'nin rakibi Emirates ve Etihad mı? :) yok daha neler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000