30 Kasım 2012, Cuma 10:29:00

"THY'NİN KARARI MEMNUNİYET VERİCİ"

Türkiye'nin Basra Başkonsolosu Faruk Kaymakcı, THY’nin haftada 4 olan sefer sayısını 7'ye çıkarmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
  • Denendi başarısız oldu. Hayır kurumu değil ticarethane burası
  • asıl saçmalık sizin söylediğinizde. 1) ankara başkent 2) şu an istanbul'daki uçakları istanbullular değil, bir yerden gelip diğerine gitmekte olan insanlar yani transit yolcular dolduruyor. transit yolcu oranı %60 i geçen hatlar var. 3) ortadoğu avrupa uçuşları için ankara 2. bir merkez olabilir. 4) lufthansa'ya bakın. adamlar 3 hub la çalışıyorlar. biz hala AHL'ye yuklenmeye devam ediyoruz. neticede inşallah thy yi lufthansa'ya satarlar da elin adamı memleketi nasıl daha verimli kullanacağınızı gösterir size.
  • ankaranın başken olması dışında bir yolcu potansiyeli mi var? havalimanına gitmek için raylı sistem bile yok,ankara halkı otobüsle seyahat eder genelde uçak kullanmaz.
  • basra'ya bile hergün uçan bayrak taşıyıcı daha başkentinden adam gibi dış hat uçmuyor. sene 2012 ve halen paris, londra, roma'ya uçmuyor. çelişki. kapatın ankara'yı da, kurtulun.

Türkiye'nin Basra Başkonsolosu Faruk Kaymakcı, Basra’nın ekonomik olarak ilerlemeye devam ettiğini, vilayette Türk firmalarının ve vatandaşlarının önemli işler yaptığını söyledi. Kaymakcı, Basralılar'ın ve bölgede iş yapan Türk ve yabancı firmaların artan talepleri karşısında THY’nin haftada 4 olan sefer sayısını 21 Aralık 2012 tarihinden itibaren 7’ye çıkarma kararının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

THY’nin Basra’yı ve Irak’ın güney vilayetlerini Batıya bağlayan tek havayolu olduğunu belirten Başkonsolos Kaymakcı, artık İstanbul ve Basra arasında her gün düzenlenecek ve Basra’yı 207 uçuş noktasına bağlayacak THY seferleriyle oluşacak hava köprüsü ve daha da artması arzulanan Türk iş ve yatırımlarıyla, Basra’nın take off’a hazır hale gelmekte olduğunu anlattı. Başkonsolos Faruk Kaymakçı, her gün uçuş kararı alınmasının bölgedeki Türk ve Iraklıları daha fazla teşvik edeceğini söyledi.

THY Basra Müdürü Hasan Erden ise, dünyanın en çok ülkesine uçan, Türk Hava Yolları’nın, 21 Aralık 2012 tarihinden itibaren Basra'dan dünyanın 207 noktasına günlük seferlere başlayacağını, halen haftada 4 olan Basra-İstanbul-Basra seferlerinin artık günlük uçuşlarla Basra’yı ve Irak’ın güneyini İstanbul üzerinden hava köprüsü ile dünyaya bağlayacağını bildirdi. Erden, Irak’ta 6 şehre uçan Türk Hava Yolları’nın Necef ve Süleymaniye sefer sayısını da 5’e yükselttiğini duyurdu.

"THY'NİN KARARI MEMNUNİYET VERİCİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ankara ~ 11 yıl önce
Denendi başarısız oldu. Hayır kurumu değil ticarethane burası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
asıl saçmalık sizin söylediğinizde. 1) ankara başkent 2) şu an istanbul'daki uçakları istanbullular değil, bir yerden gelip diğerine gitmekte olan insanlar yani transit yolcular dolduruyor. transit yolcu oranı %60 i geçen hatlar var. 3) ortadoğu avrupa uçuşları için ankara 2. bir merkez olabilir. 4) lufthansa'ya bakın. adamlar 3 hub la çalışıyorlar. biz hala AHL'ye yuklenmeye devam ediyoruz. neticede inşallah thy yi lufthansa'ya satarlar da elin adamı memleketi nasıl daha verimli kullanacağınızı gösterir size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basra yazan arkadaşa ~ 11 yıl önce
ankaranın başken olması dışında bir yolcu potansiyeli mi var? havalimanına gitmek için raylı sistem bile yok,ankara halkı otobüsle seyahat eder genelde uçak kullanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basra? ~ 11 yıl önce
basra'ya bile hergün uçan bayrak taşıyıcı daha başkentinden adam gibi dış hat uçmuyor. sene 2012 ve halen paris, londra, roma'ya uçmuyor. çelişki. kapatın ankara'yı da, kurtulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 11 yıl önce
ya boş konuşmayın. Ankaradan nerde yolcu toplicak memur şehri!! parası olan istanbul dan aktarma yapıp gidiyor zaten. 3 şehir yazmışsın hergun 300-400 kişi toplicaksan açsınlar hatları.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000