29 Nisan 2013, Pazartesi 14:32:49

THY'NİN KARARI İÇİN "SAPIKLIK" DEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, THY'deki değişen "ruj düzenlemesi" hakkında konuştu...
  • Eeee, evdekileri öcü gibi kapatırsanız, işteki bayanların, başkalarının karılarından kızlarından kırmızı rujlarından tahrik olursunuz...
  • La sizler ciddi misiniz ya? Kirmizi ruj daha dogrusu koyu rujlar zaten yasaklanmali! Neden biliyor musunuz? Ucaktaki herhangi bir basinc bosalmasinda eger maskeler dusmezse kabin gorevlileri sorun oldugunu dudaklarindan ve tirnaklarindan anlarlar. Dusunsenize onlar olurse yolculara ne olacak? Yanlis anlamayin ama millet olarak cok bos konusuyoruz bazen.
  • O zaman zulumun alasi vardi. Annen universite okusaydi devlet kurumunda calissaydi bak bakalim o zaman katisirlarmiydi katismaxlarmiydi.
  • şirkette herşey mükemmel sadece rujun rengi sıkıntıydı onu da hallettiler oh huzurla uyuyabilirim pardon ya 10 saat sonra yine uçuş var,malum dinlenme süreleri halledildi çünkü..Acaba bunu ortaya atarken arkadan nasıl şeyleri uygulamaya sokuyorlar..
  • iyi günler bunlar...
  • Atam uyan bizi birbirimize baglayan pkk vardi simdi sinir disina cekiliyor, rahmetli eceviti oldurmekle suclanan haberal hoca var tutuklandi chp milletvekili yapti ama hala tutuklu sivil irade tutuklu. Darbe plani yapmakla suclanan pasalar var tutuklu. Pkk li militanlara ders verirken dunya kadar videosu olan veli kucuk var senin partinin simdiki genel baskani hicbir gerekceyle suclu olduguna inanmasada tutuklu. Gazeteciden teroristmi olur atam bilgisayarinda darbe plani bulundu ama olmaz atam uyan. En kotusude istiklal goklerdedir dedin ama turk hava yollari kirmizi ruj surmeyin dedi atam ulke bolunuyor atam. Ya bi gidin isinize allahim yaa....
  • Hayir benmi korum insanlarmi idrak problemmi yasiyor. Talimatin neresinde tahrik ettigi icin yada gunah dugu icin kirmizi ruj surmeyin diyor. Bu arada basortusune laf atanlara bu devlette yillarca basortusu takanlat en dogal haklari olan egitimi alamadilar. Annen takiyosada devlet dairesinde calisipmi takti. Biraz insaniyet. Lafi baska yerinizden anlamayin. Tamamen hakli bir TALIMAT. Yasak degil. Ama anlayana . Basin ozgirlu yok diyenlerde basin ozgirlugu mayan bir ulkede thy gibi bir kurumun yonetimine sapik diyebilirmisin bi bak . Desen bile haber olurmu onuda bi dusun ama aklinla baska yerinle degil.
  • Asıl Sapık Sensin Tekin bey
  • Senin partin de depremi gecirdi?
  • Bu yasağa hiç şaşırmadım ...benim taktığım ATATÜRK rozetine karışan bir KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI ve ekibinin başındakilerinin verdiği bu yeni yasak gayet normal...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Türk Hava Yolları'nın kabin memurlarının rujlarıyla ilgili değişen yönetmelik üzerine görüş bildirdi.

"BUNUN ADI SAPIKLIKTIR"

THY'de kırmızı rujun yasaklanması kararını da değerlendiren Tekin, "Kırmızı ruj bundan sonra yasak THY'de... Yavaş yavaş. Rujdan başlarlar. Bunun izahı yok. Ona yasak getir, buna yasak getir. 30 yaşındaki bir kadının nasıl makyaj yapacağına ne zamandan beri kamu yöneticileri karar veriyor? Bir psikoloğa sormamız lazım. Bunun bir tek adı var, sapıklıktır" dedi.

THY'NİN KARARI İÇİN "SAPIKLIK" DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

merhaba ~ 11 yıl önce
Eeee, evdekileri öcü gibi kapatırsanız, işteki bayanların, başkalarının karılarından kızlarından kırmızı rujlarından tahrik olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
La sizler ciddi misiniz ya? Kirmizi ruj daha dogrusu koyu rujlar zaten yasaklanmali! Neden biliyor musunuz? Ucaktaki herhangi bir basinc bosalmasinda eger maskeler dusmezse kabin gorevlileri sorun oldugunu dudaklarindan ve tirnaklarindan anlarlar. Dusunsenize onlar olurse yolculara ne olacak? Yanlis anlamayin ama millet olarak cok bos konusuyoruz bazen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozaman ~ 11 yıl önce
O zaman zulumun alasi vardi. Annen universite okusaydi devlet kurumunda calissaydi bak bakalim o zaman katisirlarmiydi katismaxlarmiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi ya =)) ~ 11 yıl önce
şirkette herşey mükemmel sadece rujun rengi sıkıntıydı onu da hallettiler oh huzurla uyuyabilirim pardon ya 10 saat sonra yine uçuş var,malum dinlenme süreleri halledildi çünkü..Acaba bunu ortaya atarken arkadan nasıl şeyleri uygulamaya sokuyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha ~ 11 yıl önce
iyi günler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atam uyan ~ 11 yıl önce
Atam uyan bizi birbirimize baglayan pkk vardi simdi sinir disina cekiliyor, rahmetli eceviti oldurmekle suclanan haberal hoca var tutuklandi chp milletvekili yapti ama hala tutuklu sivil irade tutuklu. Darbe plani yapmakla suclanan pasalar var tutuklu. Pkk li militanlara ders verirken dunya kadar videosu olan veli kucuk var senin partinin simdiki genel baskani hicbir gerekceyle suclu olduguna inanmasada tutuklu. Gazeteciden teroristmi olur atam bilgisayarinda darbe plani bulundu ama olmaz atam uyan. En kotusude istiklal goklerdedir dedin ama turk hava yollari kirmizi ruj surmeyin dedi atam ulke bolunuyor atam. Ya bi gidin isinize allahim yaa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret bisey ~ 11 yıl önce
Hayir benmi korum insanlarmi idrak problemmi yasiyor. Talimatin neresinde tahrik ettigi icin yada gunah dugu icin kirmizi ruj surmeyin diyor. Bu arada basortusune laf atanlara bu devlette yillarca basortusu takanlat en dogal haklari olan egitimi alamadilar. Annen takiyosada devlet dairesinde calisipmi takti. Biraz insaniyet. Lafi baska yerinizden anlamayin. Tamamen hakli bir TALIMAT. Yasak degil. Ama anlayana . Basin ozgirlu yok diyenlerde basin ozgirlugu mayan bir ulkede thy gibi bir kurumun yonetimine sapik diyebilirmisin bi bak . Desen bile haber olurmu onuda bi dusun ama aklinla baska yerinle degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lafı doğru anla ~ 11 yıl önce
bız ne dedik annem de hep başörtüsü bağladı dedik.. kimse neden bağlıyorsun demedi.. kimse kimseye zulum yapmadı. kural o zaman öyleydi şimdi böyle.. eğer diyorsan ki o zaman zulum vardı .. demek ki şimdi de zulum var..
Salak tekin ~ 11 yıl önce
Asıl Sapık Sensin Tekin bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sapik diyene bak ~ 11 yıl önce
Senin partin de depremi gecirdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
Bu yasağa hiç şaşırmadım ...benim taktığım ATATÜRK rozetine karışan bir KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI ve ekibinin başındakilerinin verdiği bu yeni yasak gayet normal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000