07 Şubat 2012, Salı 15:12:26

THY'NİN KAR ZARARI BÜYÜK

Balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi en çok zararı Türk Hava Yolları'na verdi. Avrupa'yı da etkisi altına alan kar yağışı Türk Hava Yolları'nın 925 seferini iptal etmesine neden oldu.
  • Arkadaş TGS kar temizleme işlemlerinden mesul bir kuruluş değil. Kar temizleme işleri DHMİ tarafından yapılır, ha Sabiha için ayrı bir uygulama varsa bilemiyorum ama Atatürk'te adamlar aslanlar gibi temizledi birşey bırakmadı. TGS'yi savunmuyorum sonuçta elimde fırsat olsa ilk sıraya gircek benim ama adamların görevi değil ki o yaw, nedir bu gaddarlık...
  • saçmalayan arkadaslar..uçaklar hava durumu yüzünden kalkamadı.TGS yüzünden değil.
  • THY ve diğer hava yolu şirketleri daha çok zarar eder.TGS gibi işgüzar ve iş bilmeyen firmalara akraba diye iş verenler,zararı göz ardı ederler.Türkiyenin havayolu şirketlerinin en önemli merkezinde kar temizlemekten acizler. Yapmayorsan ,eline yüzüne bulaştırıp insanları perişan edeceksen ve firmalara zarar ettireceksen bu işi yapma ve bilene de engel olma.Kifayetsiz TGS
  • TGS de denen bır şirket kurdular ellerınr yuzlerıne bulaştırdılar seneyi devrıysi olmadan devamlı vukuat var yaaa nasıl bır şirket eee nedemişler AKRABANLA İŞ YAPMA KİMİNLE YAPARSAN YAP..
  • tgs defol !!
  • bu zarar ne thy nın ne de tgs nındır arkadaşlar bu zarar tamamen dhmi nindir adamlar ucakların park yerındekı cızgılerı bıle temizlemekte acızler ve thy görevli kapantanın dedıyı gıbı moskovada ucak gelmeden cızgılerı 1 dakka onceden temızlıyorlar ve rahat ve guvenlı bı sekılde ucagı park edeıyoruz bızde ıse karları ucakların olduyu alana atıyoruz kacta ucak kar yıgını yuzunden gecıkmeye gırdı ve kar toplugu ucak boyuna gelebılırmı bunun tek sebebı dhmı dır baska bı acıklaması olamaz
  • THY'de eskiden veya simdi calisanlarin yorum yapmamasi gerekir.Zira onceden calisirken,fazladan para yerken iyiydi.Simdi yonetim degisince kendi torpillilerini alinca,seni sutlayinca kotu. Simdiki calisanlar icin de aynisi gecerli.THY torpil ve fazladan haksiz para kazanma yeridir.Ust yonetimden en alttaki calisanina kadar.Piyasa'da verilen maaslardan daha fazla maas alirlar calisanlar.Ha ust yonetim bir hayli fazla alir, alt kademe az fazla alir,ama piyasaya gore fazla alir.Yarin soylemeye utanacagim diye kesinlikle THY'de calismak istemiyorum.Zira THY'de calisiyorum deyince isi bildigim icin degil,torpilli oldugum icin calistigim dusunulecegi icin.
  • özerkli ile özel in arasındaki farkı bilmeden konuşan adama (Bir topluluğun, bir kuruluşun ayrı bir yasaya bağlı olarak kendi kendini yönetme hakkı, muhtariyet, otonomi.) thy özel bir şirket yada bir birey yada aileye ait değildir aynı tff gibi kendi kendini yöneten bir kurumdur ilk önce bunu öğren cevap veren kişiler,bugüne kadar hiç bir şirket devamlı kar yapmamış borsa oynayan arkadaş adı üzerinde borsa her zaman kar yapan zaten bu işi herkes yapar ilk önce olayları bir analiz edip ondan sonra yatırım yap ok benden tavsiye şirketlerin yatırım durumlarını ve etkenlerini bilmeden borsaya girme gelipde burda sonra boş boş konuşma ayrıca sen yıllardır sömüren ve bu yönetim geldiğindende tekmeyi yiyen tayfalar gibi konuşuyosun doğrumu ?
  • TGS deki amirlerimiz kar krizinde birden ortadan kayboldu muhtemelen THY li amirlerin gün boyu oturup anca lavaboya gitmek için dışarıya çıktıkları odadaydılar.Binlerce insan gereksiz yere hotele alındı , yemek verildi...En acı şey ise hotele alınan yemek verilen kısaca hizmet alan hiç bir yolcu memnun olmadı çünkü hoteller ve yemekler için saatlerce beklediler bunun dışında bir tane yetkili biri çıkıp bu insanlara açıklama yapmadı.Eski tk lılar elemanlar olsa en azından korkusuzca işin doğrusunu yolculara anlatıyorlardı ve yolcuları ikna ediyorlardı.Bizim tgs deki başarısız yöneticelerim yüzünden milli şirketmiz THY çok ama çok zarar uğradı...eski bir tk parttime ı 2 senelik tgs memuru olarak bunları gçrdükçe içim yandı...
  • Mızrak çuvala sığmayınca ... kar da yağar, sel de götürür .... sebep bulunur. Sigorta yapılmayan seferlerin, kiralanan otellerin parasını karşılamıyor mu? Turizm ve işletme sigortası yok mu bu "globaly yours, but not mine" şirketinin? 365 gün kar ediyordu, 3 günlük zarar mı bozuyor durumu? Geç kardeşim bunları, yemiyen yemiyor. Sadece THY'nin mi seferleri aksadı? Diğer şirketlerin sesi neden çıkmıyor?
Türk Hava Yolları, 27 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul ve varış noktalarındaki olumsuz hava şartları nedeniyle 454'ü dış, 471'i de iç hatlarda olmak üzere toplam karşılıklı 925 seferini iptal etti.

Meydana gelen iptaller nedeniyle uçuşlarını gerçekleştiremeyen 10 bin 500 yolcuya çeşitli otellerde konaklama imkanı sağlayan Türk Hava Yolları, rötarlar ve sefer iptalleri nedeniyle bekleyen yolcularına ise 16 bin civarında ikram hizmeti sundu.

Kötü hava şartları nedeniyle yaşanan maddi kayıplara ilişik hesaplamaların halen devam ettiğini açıklayan yetkililer, zararın faturasının yüksek olacağını belirttiler.
THY'NİN KAR ZARARI BÜYÜK

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş TGS kar temizleme işlemlerinden mesul bir kuruluş değil. Kar temizleme işleri DHMİ tarafından yapılır, ha Sabiha için ayrı bir uygulama varsa bilemiyorum ama Atatürk'te adamlar aslanlar gibi temizledi birşey bırakmadı. TGS'yi savunmuyorum sonuçta elimde fırsat olsa ilk sıraya gircek benim ama adamların görevi değil ki o yaw, nedir bu gaddarlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
saçmalayan arkadaslar..uçaklar hava durumu yüzünden kalkamadı.TGS yüzünden değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY ve diğer hava yolu şirketleri daha çok zarar eder.TGS gibi işgüzar ve iş bilmeyen firmalara akraba diye iş verenler,zararı göz ardı ederler.Türkiyenin havayolu şirketlerinin en önemli merkezinde kar temizlemekten acizler. Yapmayorsan ,eline yüzüne bulaştırıp insanları perişan edeceksen ve firmalara zarar ettireceksen bu işi yapma ve bilene de engel olma.Kifayetsiz TGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TGS de denen bır şirket kurdular ellerınr yuzlerıne bulaştırdılar seneyi devrıysi olmadan devamlı vukuat var yaaa nasıl bır şirket eee nedemişler AKRABANLA İŞ YAPMA KİMİNLE YAPARSAN YAP..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tgs defol !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu zarar ne thy nın ne de tgs nındır arkadaşlar bu zarar tamamen dhmi nindir adamlar ucakların park yerındekı cızgılerı bıle temizlemekte acızler ve thy görevli kapantanın dedıyı gıbı moskovada ucak gelmeden cızgılerı 1 dakka onceden temızlıyorlar ve rahat ve guvenlı bı sekılde ucagı park edeıyoruz bızde ıse karları ucakların olduyu alana atıyoruz kacta ucak kar yıgını yuzunden gecıkmeye gırdı ve kar toplugu ucak boyuna gelebılırmı bunun tek sebebı dhmı dır baska bı acıklaması olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'de eskiden veya simdi calisanlarin yorum yapmamasi gerekir.Zira onceden calisirken,fazladan para yerken iyiydi.Simdi yonetim degisince kendi torpillilerini alinca,seni sutlayinca kotu. Simdiki calisanlar icin de aynisi gecerli.THY torpil ve fazladan haksiz para kazanma yeridir.Ust yonetimden en alttaki calisanina kadar.Piyasa'da verilen maaslardan daha fazla maas alirlar calisanlar.Ha ust yonetim bir hayli fazla alir, alt kademe az fazla alir,ama piyasaya gore fazla alir.Yarin soylemeye utanacagim diye kesinlikle THY'de calismak istemiyorum.Zira THY'de calisiyorum deyince isi bildigim icin degil,torpilli oldugum icin calistigim dusunulecegi icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
özerkli ile özel in arasındaki farkı bilmeden konuşan adama (Bir topluluğun, bir kuruluşun ayrı bir yasaya bağlı olarak kendi kendini yönetme hakkı, muhtariyet, otonomi.) thy özel bir şirket yada bir birey yada aileye ait değildir aynı tff gibi kendi kendini yöneten bir kurumdur ilk önce bunu öğren cevap veren kişiler,bugüne kadar hiç bir şirket devamlı kar yapmamış borsa oynayan arkadaş adı üzerinde borsa her zaman kar yapan zaten bu işi herkes yapar ilk önce olayları bir analiz edip ondan sonra yatırım yap ok benden tavsiye şirketlerin yatırım durumlarını ve etkenlerini bilmeden borsaya girme gelipde burda sonra boş boş konuşma ayrıca sen yıllardır sömüren ve bu yönetim geldiğindende tekmeyi yiyen tayfalar gibi konuşuyosun doğrumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TGS deki amirlerimiz kar krizinde birden ortadan kayboldu muhtemelen THY li amirlerin gün boyu oturup anca lavaboya gitmek için dışarıya çıktıkları odadaydılar.Binlerce insan gereksiz yere hotele alındı , yemek verildi...En acı şey ise hotele alınan yemek verilen kısaca hizmet alan hiç bir yolcu memnun olmadı çünkü hoteller ve yemekler için saatlerce beklediler bunun dışında bir tane yetkili biri çıkıp bu insanlara açıklama yapmadı.Eski tk lılar elemanlar olsa en azından korkusuzca işin doğrusunu yolculara anlatıyorlardı ve yolcuları ikna ediyorlardı.Bizim tgs deki başarısız yöneticelerim yüzünden milli şirketmiz THY çok ama çok zarar uğradı...eski bir tk parttime ı 2 senelik tgs memuru olarak bunları gçrdükçe içim yandı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mızrak çuvala sığmayınca ... kar da yağar, sel de götürür .... sebep bulunur. Sigorta yapılmayan seferlerin, kiralanan otellerin parasını karşılamıyor mu? Turizm ve işletme sigortası yok mu bu "globaly yours, but not mine" şirketinin? 365 gün kar ediyordu, 3 günlük zarar mı bozuyor durumu? Geç kardeşim bunları, yemiyen yemiyor. Sadece THY'nin mi seferleri aksadı? Diğer şirketlerin sesi neden çıkmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000