10 Mart 2016, Perşembe 09:07:33

THY'nin kahraman kabin memuruna büyük onur

THY'nin İstanbul'dan Hong Kong'a giden uçağında boğazına yabancı cisim kaçan bebek yolcuyu kurtaran kabin memurlarından Sinem Aydemir'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özel davet geldi.
  • Buradaki tüm gerizekalılar önce şunu anlayın.ilkyardımı heryerden öğrenirsin ama başkasının çocuğu için o sorumluluğu alabilmek nedir bilirmisiniz?ofiste bankada mağazada çalış çay getir kahve götür masa başında internette takıl sonra yok efendim az para alıyorum yok çok çalışıyorum..zaten kafanız çalışsa kabin memurluğunu çay kahve olarak görmezsiniz..
  • Abartmada ve reklamda üstümüze tanımam. İyilik gösterişsiz yapılır ki anlamı olsun. Yaptığın iyilik ve sevap şuanda zaten bitti. Süper kahraman ilan edildi. Yapman gerekeni yaptın insan olarak. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Hepimiz üniversitede veya en basiti internetten açıp ilkyardım öğreniyoruz. Üniversitenin reklamını yapmak neyin kafası ?
  • Çay kahve dağıtmak içinmi aydın üniversitesinden mezun olmuş,yazık verilen emeklere...
  • Benim de çocuğum var,benim de oğlum doğduğunda açıp internetten uzman tv'den ordan burdan çocuğumun boğazına birşey kaçtığında nasıl müdahale etmem gerektiğini açıp izledim,öğrendim. Merak eden herkes açıp öğrenebilir.Abartmanın luzümü yok.doktorlar her gün hayat kurtarıyor. Hiç bir doktorun bu kadar reklamı yapılmadı.Baydı artık yeter.Reklamları dinlediniz.
  • iyiki yapmis bir kahramanlik. yeter artik yeni haber edin
  • Yaptığı şeyden sonra olene kadar bakarım bu Allah korusun benim başıma gelse
  • artık bu haberi okumaktan kusacam sanırım
  • ulan bir kere de tebrik edin takdir edin dangozlar. inşallah yere geçer iyi yerlere gelir sizin aldığınız maaşın 10 katını alır sizin de bi yerlerinizde çiçek arar. eğitimsiz kalitesizler sizi.
  • Bari devlet üstün hizmet madalyası da verin de tam olsun.Komediye bak.
  • Yorumcu arkadaslar olayi fazla saga sola cekmissiniz.Benim anladigim Kabin memurunun ne kadar onemli oldugunu bebegi kurtarma olayi ortaya cikarmistir. Onuruyla zor sartlar altinda calisan bu kardeslerimiz tebrik edelim.Herkes digerinin hakkini savunsun ki insanligimiz yucelsin tarafgirlik yikilsin.Tum havacilik calisanlari dislinin birer parcasidir ayri dusunulemez.Selam olsun tum Turk havacilik camiasina...

Geçtiğimiz Şubat ayında Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Hong Kong seferini yapan uçağında bir bebek yolcunun boğazına yabancı cisim kaçmıştı ve THY kabin memurları Sinem Aydemir ve Emre Bulut küçük çocuğa müdaha ederek hayatını kurtarmıştı.

THY kabin memuru Sinem Aydemir'e mezunu olduğu İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından plaket verilirken, THY de ekibi ödüllendirmişti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniye bir resepsiyon düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplumun farklı kesimlerinden başarıları ve yaşam hikayeleriyle gündeme gelen 250 kadını ağırladı. Bu isimler arasında THY'nin kahraman kabin memuru Sinem Aydemir de bulundu.

Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "Beni onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza, kurumum THY'na ve üstümde büyük emeği olan İstanbul Aydın Üniversitesi'ne teşekkür ederim" notunu düştü.

THY'nin kahraman kabin memuruna büyük onur

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Mrb ~ 8 yıl önce
Buradaki tüm gerizekalılar önce şunu anlayın.ilkyardımı heryerden öğrenirsin ama başkasının çocuğu için o sorumluluğu alabilmek nedir bilirmisiniz?ofiste bankada mağazada çalış çay getir kahve götür masa başında internette takıl sonra yok efendim az para alıyorum yok çok çalışıyorum..zaten kafanız çalışsa kabin memurluğunu çay kahve olarak görmezsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper kahraman mı ? ~ 8 yıl önce
Abartmada ve reklamda üstümüze tanımam. İyilik gösterişsiz yapılır ki anlamı olsun. Yaptığın iyilik ve sevap şuanda zaten bitti. Süper kahraman ilan edildi. Yapman gerekeni yaptın insan olarak. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Hepimiz üniversitede veya en basiti internetten açıp ilkyardım öğreniyoruz. Üniversitenin reklamını yapmak neyin kafası ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
weird... ~ 8 yıl önce
Çay kahve dağıtmak içinmi aydın üniversitesinden mezun olmuş,yazık verilen emeklere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SCQ ~ 8 yıl önce
Benim de çocuğum var,benim de oğlum doğduğunda açıp internetten uzman tv'den ordan burdan çocuğumun boğazına birşey kaçtığında nasıl müdahale etmem gerektiğini açıp izledim,öğrendim. Merak eden herkes açıp öğrenebilir.Abartmanın luzümü yok.doktorlar her gün hayat kurtarıyor. Hiç bir doktorun bu kadar reklamı yapılmadı.Baydı artık yeter.Reklamları dinlediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yt ~ 8 yıl önce
iyiki yapmis bir kahramanlik. yeter artik yeni haber edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah korusun ~ 8 yıl önce
Yaptığı şeyden sonra olene kadar bakarım bu Allah korusun benim başıma gelse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kscm glb ~ 8 yıl önce
artık bu haberi okumaktan kusacam sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 8 yıl önce
ulan bir kere de tebrik edin takdir edin dangozlar. inşallah yere geçer iyi yerlere gelir sizin aldığınız maaşın 10 katını alır sizin de bi yerlerinizde çiçek arar. eğitimsiz kalitesizler sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 8 yıl önce
Tebrik etmek önemli değil. Millet aydın üniversitesi reklamına sinir oldu. Reklam yapmak nereden çıktı ? Olayın okulla ne ilgisi var. Bir fırsat yakalamışken meşhur olayım numaraları mı bunlar ? Yoksa sonuna kadar tebrik ediyoruz.
ATR ~ 8 yıl önce
Bari devlet üstün hizmet madalyası da verin de tam olsun.Komediye bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYAT ~ 8 yıl önce
Sinem hanim, bir bebegin hayatini kurtarmis senin icin cok onemsiz demek ki sen kac hayat kurtardin suana kadar diye sorarlar
Bari bir devlet değil ~ 8 yıl önce
İtalya'da bir şehir! İst Bri ucuslari mevcut!
kabin ~ 8 yıl önce
Yorumcu arkadaslar olayi fazla saga sola cekmissiniz.Benim anladigim Kabin memurunun ne kadar onemli oldugunu bebegi kurtarma olayi ortaya cikarmistir. Onuruyla zor sartlar altinda calisan bu kardeslerimiz tebrik edelim.Herkes digerinin hakkini savunsun ki insanligimiz yucelsin tarafgirlik yikilsin.Tum havacilik calisanlari dislinin birer parcasidir ayri dusunulemez.Selam olsun tum Turk havacilik camiasina...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000