02 Ağustos 2012, Perşembe 14:23:00

THY’NİN KADERİ FINDIKLI’NIN ELİNDE

Yayımladığı son kitabındaki ifadelerle tartışmalara neden olan Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, Yüksek Hakem Kurulu başkanlığına getirildi. Yargıtay 9’uncu Hukuk Dairesi Başkanı’nın adli tatilde olması sebebiyle THY’nin 18 bin çalışanı, TİS süreci için Fındıklı’nın vereceği karara odaklandı.
  • (Batı, terbiye edilmemiş bir attır, sadece tekmelemesini bilir.) Onlarmı seni tekmeliyor senmi onları iyi düşün gazelden döktürmüş işte . - Başına çuvalda giydirler. - Kendi ülkende sana zenci muamelesi yaparlar. - Ellerini kollarını sallayarak ülkene girerler - Elinden işinide alırlar şakşakcıları sayesinde SEN MAVAL OKUMAYA DEVAM ET
  • erkekligine ve dinine o kadar duskunsen hristiyan icadi hicbir seyi kullanma da gorelim erkekligini imanini yobaz gerici !!!!! sen kizini 15 inde kocaya verdin mi ki elaleme akil veriyorsun ??? kizlarini olduren,tecavuz eden,ensest iliskilere zorlayan erkeklerin sayisinda patlama yasanan ve bu rezilliklerin hosgoruldugu musluman bir ulkede yasadigina seviniyorsundur umarim !!!!
  • yobaz lığın da bu kadarı fazla yargı kimlere emanet.hz.ömerin adaletini arayacak.bu millet.
  • 18bin kul hakkı nasıl bir cürret kime karşı günah işlediğinin farkında mısın sen ?
  • SÖZLEŞMEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE THY İŞÇİLERİ OLARAK TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.ALLAH YHK BAŞKANI SAYIN PROF REMZİ FINDIKLIDAN DA BİN DEFA RAZI OLSUN...
  • 23.TIS Burada haksiz yorum yapanlara tam kapak oldu galiba, lutfen kimseyi tanimadan karar vermeyin bir daha...
  • Sırtından sopayı, Karnından sıpayı.......
  • 15 inde kiz ya ere ya yere demis agzina saglik boslarimiza dokunma paramizi yemede kocami goriyim darlik cekmekten kurtuliyim boylelikle bosanmam erimde kalirim bi umit belki yerede yakisirim :)
  • vah thy vah bunların eline kaldıysan ... daha iyi günler bunlar; tren daha istasyona gelmedi..
  • bu zihniyet memleketimi yönetiyor.Uyan türkiye uyaaaan

 

Prof. Dr. Remzi Fındıklı, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yer alan atama kararı ile Yüksek Hakem Kurulu yedek üyeliğine getirildi.
Bakanlar Kurulu kararı ile ikinci kez  Yüksek Hakem Kurulu yedek üyeliğine seçilen Fındıklı, bugün ilk toplantıya başkan olarak katıldı. THY ile Hava İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması ve tıkanan sürecin çözümü için Yüksek Hakem Kurulu’na başvurulması, bir anda gözleri bu kurula çevirdi.

Yaklaşık 18 bin THY çalışanını ilgilendiren kararın altıncı toplantısı, Yargıtay 9’uncu Hukuk Dairesi Başkanı’nın adli tatilde olması sebebiyle bugün Fındıklı başkanlığında gerçekleştirildi. Adli tatil sona ermeden TİS ile ilgili kararın çıkması beklenirken, kurula başkanlık eden 18 bin çalışanın kaderinin bağlı olduğu isim kamuoyu tarafından yakından tanınıyor.

'ÖZLÜ SÖZLER'İ İLE GÜNDEME GELDİ

Remzi Fındıklı ismi, Polis Akademi Başkanı olarak göreve geldikten sonra yayımladığı son kitabı ile gündeme gelmişti. Kitabında siyasetten, askerlere, kadınlara ve dinlere ait ilginç görüşler ortaya koyan Fındıklı’nın anılan kitabında “Batı, terbiye edilmemiş bir attır, 15’inde kız ya erde, ya yerde olmalıdır, fakirin aklı olsa, fakir olmazdı, erkeğin göbeklisi kadının da bebeklisi makbuldür, demokrasi vasat insanlar yönetimidir” gibi ifadeler bulunuyor.

Fındıklı, Eylül 2011’de yazdığı, “Hasılı Kelam (Sözün Özü)” adlı kitabında yer alan sözlerin bazıları şöyle:

*Avrupa gün batımı ve karanlık yer demektir.
*Avrupa, Hristiyanlık, akıl ve demokrasidir.
*Batı, terbiye edilmemiş bir attır, sadece tekmelemesini bilir.
*Et yiyenler, her zaman ot yiyenlere hükmeder.
*Dinine sahip ol ki hangi milletten olduğun belli olsun.
*Dinsiz insan, dengesiz ve densiz insandır.
*Müslümanın kocası koç, Müslüman olmayanın kocası hiç olur.
*Bal arıdan, kavga karıdan olur.
*Kadının cihadı, eşiyle güzel geçinmesidir.
*15’inde kız ya erde, ya yerde olmalıdır.
*Tarlayı taşlı yerden kızı gardaşlı yerden al.
*Fakirlik fikirsizliktir fakirin aklı olsa, fakir olmazdı.
*Karısını aldatan adam herkesi aldatır.
*Erkeğin göbeklisi kadının da bebeklisi makbuldür.
*İşin eve, avradın ere, paranın da ele yakını makbuldür.

KURUL'UN SEKİZ ÜYESİ VAR

12 Eylül darbesi sonrası üye sayısı itibari ile yeniden yapılandırılan Yüksek Hakem Kurulu’nun toplam 8 üyesi bulunuyor. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Başkanı’nın başkanlık ettiği Kurul’a işveren örgütlerinin iki, işçi örgütlerinin iki, Bakanlar Kurulu’nun atadığı bir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın bir, Yükseköğretim Kurulu'nun bir temsilcisi bulunuyor. Teamüllere göre Bakanlar Kurulu’nun atadığı asil ve yedek üyelerin formasyonu Çalışma Ekonomisi alanında oluyor. Kurul, 'toplu sözleşme', 'grev', 'lokavt' gibi konular ile ilgili karar veriyor. 

THY’NİN KADERİ FINDIKLI’NIN ELİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

? ~ 12 yıl önce
(Batı, terbiye edilmemiş bir attır, sadece tekmelemesini bilir.) Onlarmı seni tekmeliyor senmi onları iyi düşün gazelden döktürmüş işte . - Başına çuvalda giydirler. - Kendi ülkende sana zenci muamelesi yaparlar. - Ellerini kollarını sallayarak ülkene girerler - Elinden işinide alırlar şakşakcıları sayesinde SEN MAVAL OKUMAYA DEVAM ET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erkeksen... ~ 12 yıl önce
erkekligine ve dinine o kadar duskunsen hristiyan icadi hicbir seyi kullanma da gorelim erkekligini imanini yobaz gerici !!!!! sen kizini 15 inde kocaya verdin mi ki elaleme akil veriyorsun ??? kizlarini olduren,tecavuz eden,ensest iliskilere zorlayan erkeklerin sayisinda patlama yasanan ve bu rezilliklerin hosgoruldugu musluman bir ulkede yasadigina seviniyorsundur umarim !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
yobaz lığın da bu kadarı fazla yargı kimlere emanet.hz.ömerin adaletini arayacak.bu millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
18bin kul hakkı nasıl bir cürret kime karşı günah işlediğinin farkında mısın sen ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEŞEKKÜR EDERİZ SAYIN HOCAM... ~ 12 yıl önce
SÖZLEŞMEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE THY İŞÇİLERİ OLARAK TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.ALLAH YHK BAŞKANI SAYIN PROF REMZİ FINDIKLIDAN DA BİN DEFA RAZI OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 12 yıl önce
23.TIS Burada haksiz yorum yapanlara tam kapak oldu galiba, lutfen kimseyi tanimadan karar vermeyin bir daha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik kalan ~ 12 yıl önce
Sırtından sopayı, Karnından sıpayı.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 12 yıl önce
15 inde kiz ya ere ya yere demis agzina saglik boslarimiza dokunma paramizi yemede kocami goriyim darlik cekmekten kurtuliyim boylelikle bosanmam erimde kalirim bi umit belki yerede yakisirim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
vah thy vah bunların eline kaldıysan ... daha iyi günler bunlar; tren daha istasyona gelmedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fuseer ~ 12 yıl önce
bu zihniyet memleketimi yönetiyor.Uyan türkiye uyaaaan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000