06 Eylül 2013, Cuma 16:33:00

THY'NİN İSTANBUL UÇAĞI KANADA'YA İNDİ

Türk Hava Yolları’nın New York-İstanbul seferini yapan uçağı, Atlantik okyanusu üzerinde iki yolcusunun rahatsızlanması nedeniyle Kanada’nın St. John’s şehrine acil iniş yaptı.
  • yolcuların sağlığı her zaman ön plandadır pilotlar da yapmaları gerekeni yapmışlardır acil iniş yaparak. tabiki bunun için havaalanına ekstra ücret ödenecektir, yakıt alacak, tekrar kuleden güzergah planı alacak, yer hizmeti aldıya ki aldı uçağa merdiven yanaştı.. bütün bunlar yapıldı yolcuların hemen hastaneye gitmesi için..
  • yakinda ucaga raporsuz ucaga alinmiyacak :)
  • An itibariyle Brüksel üzerinde seyir etmekte, Türkiye saatine göre 23.00 gibi inmesi bekleniyor...

John F. Kennedy Havalimanı'ndan havalanan TK-12 sefer sayılı uçakta bulunan yedi kişilik Suudi Arabistanlı ailenin babası ve 15 yaşındaki çocuklarında kalp spazmı belirtileri görülmesi üzerine kabin görevlileri ilk yardım müdahalesinde bulundu. En yakın havalimanı ile irtibat kuran THY pilotu, uçağı Kanada’nın kuzeydoğusunda bulunan St. John’s şehrine indirdi.

Uçağın tekrar hareket etmesi için bekleyen yolcuların yerel saat ile Cumartesi sabahı 01.00’da İstanbul’da olacağı tahmin ediliyor.

THY'NİN İSTANBUL UÇAĞI KANADA'YA İNDİ

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
yolcuların sağlığı her zaman ön plandadır pilotlar da yapmaları gerekeni yapmışlardır acil iniş yaparak. tabiki bunun için havaalanına ekstra ücret ödenecektir, yakıt alacak, tekrar kuleden güzergah planı alacak, yer hizmeti aldıya ki aldı uçağa merdiven yanaştı.. bütün bunlar yapıldı yolcuların hemen hastaneye gitmesi için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saglik raporu ~ 11 yıl önce
yakinda ucaga raporsuz ucaga alinmiyacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-12 ~ 11 yıl önce
An itibariyle Brüksel üzerinde seyir etmekte, Türkiye saatine göre 23.00 gibi inmesi bekleniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000