04 Aralık 2013, Çarşamba 13:50:46

THY'NİN İSTANBUL UÇAĞI İZLANDA'YA İNDİ

Türk Hava Yolları’nın Şikago-İstanbul seferini yapan uçağı kanser hastası bir yolcunun fenalaşması üzerine İzlanda’nın Reykjavik kentine indi.
  • Yazdığını ancak kendin anlayacak şekilde yazdığın için senden başka anlayan olmadı,,bundan dolayı sütlaç'a pırasa suyu ayarında bir yorum yazmış oldun,tebrikler
  • Havalimani keflavik sehrindedir ve baskent reyjkavike karayoluyla 1 saat mesafededir.yanlis yazilmis..malumat :)
  • Şikagodaki herkes derhal istanbula çekilsin :)
  • 244 yolcu az degil siksgo dan.helal sana thy!!
  • insanoğlu denen şey bazen şey oluyor işde.. hasta olan kişinin dini ırkı rengi fark eder mi sormak lazım abdestli midir değil midir ne alakası vardır o bir insan ne olmuş kanser tedavisi görmüş dönüyor istanbula uçakta rahatsızlanmış ve sonucunda kaptan en yakın uygun havalimanına acil iniş gerçekleştirmiş inşallah bu hasta hastanede şifa bulur acıları diner, sağlığına kavuşur.. ne insan var ya rabbi bu ülkede
  • a 333 ayip ayip..adam kanser hastasi..rahatsizlanmis bunun abdestle ne ilgisi var..sen abdestlisinde boyle konusuyorsun...bu sadece haber...kelimelerden karakterlerden olusuyor..yaziyi tam oku hayal et ondan sonra yorum yap...sen hasta olsan sen rahatsizlansan .......................
  • Bir gun ucaktayken sen bir rahatsizlan, o gun gelsin, ben de ayni ucakta olayim. Ucagi indirmek yerine seni kargo kapisindan asagi sallatmayi borc bilirim. O zaman gorursun abdestsiz kim.
  • Yorumları okudum , arkadaşlara haberi baştan aşağıya tekrar okumalarını tavsiye ederim. Hasta var ve en doğrusu yapılmış. Geçmil olsun allah şifa versin. Ekip ve yolculara da iyi yolculuklar.
  • Abdestsiz mi uçuyolar nedir arkadaş.Bu ara hep bu haberler THY'den duyuluyor.Nasıl bi tesadüf.

Türk Hava Yolları’nın Şikago-İstanbul seferini yapan uçağı kanser hastası bir yolcunun fenalaşması üzerine İzlanda’nın Reykjavik kentine indi.

THY’nin Şikago-İstanbul seferini yapan uçağı bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle rotasını değiştirmek zorunda kaldı. 244 yolcusu bulunan TK 6 sefer sayılı TC-JNP kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçakta kanser hastası olduğu belirtilen bir yolcu aniden rahatsızlandı.

Kabin ekibi yolcuya müdahale etti ancak durumunun ciddi olduğu anlaşılınca uçağın kaptan pilotu en yakın havaalanına inme kararı aldı. THY uçağı bir süre sonra İzlanda’nın Reykjavik kentinde bulunan Keflavik Havalimanı’na inişini gerçekleştirdi. Hasta yolcu uçaktan indirilerek hastaneye götürülürken THY uçağının az sonra İstanbul’a gelmek üzere yeniden havalanacağı belirtildi.

©Airporthaber.com ÖZEL

THY'NİN İSTANBUL UÇAĞI İZLANDA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

sadece kendin ~ 10 yıl önce
Yazdığını ancak kendin anlayacak şekilde yazdığın için senden başka anlayan olmadı,,bundan dolayı sütlaç'a pırasa suyu ayarında bir yorum yazmış oldun,tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctrl_alt_del ~ 10 yıl önce
yorumun cevabını yanlış yere yazan biri tabiki ne demek istediğimi anlayamaza ama kabahat senin değil tabiki :)
ctrl_alt_del 'e ~ 10 yıl önce
ctrl_alt_del al kardeşim,işte ben cevabı denemek açısından başka yere yazdım,tebrikler cevabın sana ait oldugunu hemen buldun.Fakat yorumdaki ne anlattıgını sadece kendin bildigin,yada bilmediğin için,bilmece gibi yapmışşsın ne demek istediğimi anladınınızmı??Sen kendi yazdıgını anlamadın ki biz nasıl anlayalım,yani sıcak sahlep'e pırasa suyu karıştırmak tadında bir yorum yapmış oldunuz.Hep birlikte de bu yorumlar sayesinde eğlendik,teşekkürler,sağlık ve mutlulukla kalın.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havalimani keflavik sehrindedir ve baskent reyjkavike karayoluyla 1 saat mesafededir.yanlis yazilmis..malumat :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctrl_alt_del ~ 10 yıl önce
Şikagodaki herkes derhal istanbula çekilsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız ~ 10 yıl önce
Alın size bi alakasız yorum daha,,sütlaç'a pırasa suyu eklesen bu kadar alakalı olur.....
ctrl_alt_del ~ 10 yıl önce
anlamanı zaten beklemiyorduk da bari belli etmeseydin :))
yolcu sayisi ~ 10 yıl önce
244 yolcu az degil siksgo dan.helal sana thy!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIAH ~ 10 yıl önce
Houston seferleri nasıl,doluyor mu?
camaroth ~ 10 yıl önce
insanoğlu denen şey bazen şey oluyor işde.. hasta olan kişinin dini ırkı rengi fark eder mi sormak lazım abdestli midir değil midir ne alakası vardır o bir insan ne olmuş kanser tedavisi görmüş dönüyor istanbula uçakta rahatsızlanmış ve sonucunda kaptan en yakın uygun havalimanına acil iniş gerçekleştirmiş inşallah bu hasta hastanede şifa bulur acıları diner, sağlığına kavuşur.. ne insan var ya rabbi bu ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
a 333 ayip ayip..adam kanser hastasi..rahatsizlanmis bunun abdestle ne ilgisi var..sen abdestlisinde boyle konusuyorsun...bu sadece haber...kelimelerden karakterlerden olusuyor..yaziyi tam oku hayal et ondan sonra yorum yap...sen hasta olsan sen rahatsizlansan .......................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A333'e ~ 10 yıl önce
Bir gun ucaktayken sen bir rahatsizlan, o gun gelsin, ben de ayni ucakta olayim. Ucagi indirmek yerine seni kargo kapisindan asagi sallatmayi borc bilirim. O zaman gorursun abdestsiz kim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 10 yıl önce
Yorumları okudum , arkadaşlara haberi baştan aşağıya tekrar okumalarını tavsiye ederim. Hasta var ve en doğrusu yapılmış. Geçmil olsun allah şifa versin. Ekip ve yolculara da iyi yolculuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A333 ~ 10 yıl önce
Abdestsiz mi uçuyolar nedir arkadaş.Bu ara hep bu haberler THY'den duyuluyor.Nasıl bi tesadüf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el insaf ! ~ 10 yıl önce
geçenlerde hava muhalefeti nedeni ile kalkış yapmayan pgs uçağı için ,ne var kurallara uydu, deniyordu. Şimdi de sebebi sağlık olan bir gerekçe ile iniş yapan THY abdestsiz mi oldu ? El insaf yani.
SPQ ~ 10 yıl önce
Ne alaka?
A333'e ~ 10 yıl önce
İşte Sırf Thy'ye laf atabilmek için yazılmış konu ile ilgisiz,alakasız bir yorum.Bu haberler hep TYH'den duyulmadı,bu şekilde yanlış bir bilgi verilmiş,son 30 gün çerçevesine bakarsak Kuveyt havayolları,Emirates,Delta hasta yolcu için acil iniş yaptı,Thy'de hasta yolcu için acil iniş yapmış ve yine yorumlar yapılmıştı garip şekillerde.,Yani her hava yolunun uyguladığı bu prosedür için hastaya şifalar dilemek dışında hayal mahsülü yorumlar yapmak boş işle vakit harcamaktır.
Kapkara zihniyet ~ 10 yıl önce
artık tadınız kaçtı kızgınlığınız varsa birşeylere bunu direk söyleyin benim dinimde önemli unsurlar olan abdest , namaz, sakal vs kullanıp durmayın. sizin ağzınızda sakız olsun istemiyoruz biz bu değerlerimizin. Tepkinizi gidin kızdığınız şahsa, kuruma yapın bunun içinde dinimle alakalı sembollerden vazgeçin.
Ey cok bilen ~ 10 yıl önce
yada kendini oyle sanan abdestli insan. Acaba kendini dindar-musluman olarak gorenler islam dininin yaninda bir baska din hakkinda da bilgi sahibi olmayi dusunmusler midir?? En koyu inanis koru korune inanmak ve sadece kendini en iyi sanmaktir. Allah akil vermis ve oku demis ama kimin umurunda.
Bu nasıl zihniyet? ~ 10 yıl önce
Yazdıklarını oku bakalım sen bir anlam verebilecek misin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000