13 Ağustos 2015, Perşembe 10:15:41

THY'nin İsrailli yolcusunda artış

Temmuz ayında İsrail'den Türkiye'ye giden turist sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre üçte bir oranında artarak 172 bine ulaştı.
  • evet cok hilekar bir toplum olduklarından çoğu savaşları kazanmışlardır. tarih kitaplarına bakın...
  • Korkmaz tabi koş koca amerikadan destek alıyorlar.
  • Korkak mi ??? Israil'liler kimseden korkmazlar, ozellikle de araplardan ve muslumanlardan. Her savasta tum muslumanlari darmadagin etmislerdir. Acin tarih kitaplarini okuyun biraz...
  • Batı tarafından tabiki.
  • Ustun hizmetlerinden dolayi sadece yahidilere verilen cesaret odulu Sahibi tek susliman olan erdo nun sarayini ziyarete gelmislerdir.
  • insan mi? Yahudi mi? insanin ne isi var la israilde???
  • Temmuz ayında İsrail'den Türkiye'ye giden turist sayısı deneceğine, yolcu sayısı dense daha doğru olur, sonuç olarak transit yolcu içiş önemli bir çoğunluğu
  • Israil çok sevilen yer
  • Gunde kac tane sefer var tabi. En cok israile ucuyor thy ic hat seferi gibi uc uc dur. Bir de o israilliler insan gibi davranmayi ogrenseler on numara olacak. Ama onlar da insan olunca zor durumda kaliyor tabiki.
  • korkaklar... aktarmalı gitmişler hahaha ödlekler

Temmuz ayında İsrail'den Türkiye'ye giden turist sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre üçte bir oranında artarak 172 bine ulaştı. Bununla birlikte, turistlerin önemli bir bölümünün Türkiye aktarmalı uçuşlarla Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika'ya gittikleri belirtildi.

Temmuz'da Yunanistan'a giden İsraillilerin sayısı da yaklaşık üçte bir oranında artarak 170 bine yaklaştı. ABD, Almanya ve İtalya'ya giden İsrailli yolcuların sayısı ise 120-130 binlerde kadlı.

İsrail Sivil Havacılık Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre havaalanı bazında en çok İsrailli yolcu (81 bin) Paris'teki Charles De Gaulle havaalanına gitti. Onu 67 bin yolcu ile İstanbul Atatürk Havaalanı ve 61 bin yolcu ile Antalya Havaalanı takip etti.

İsrail kaynaklı uçuşlarda Temmuz ayında İsrailli havayolu şirketleri El Al 540 bin, Arkia ise 85 bin yolcu taşıdı. THY ise 2014 yılının Temmuz ayına göre yüzde 47'lik artışla 74 bin 500 yolcu taşıdı.

THY'nin İsrailli yolcusunda artış

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
evet cok hilekar bir toplum olduklarından çoğu savaşları kazanmışlardır. tarih kitaplarına bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Korkmaz tabi koş koca amerikadan destek alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Israil ~ 9 yıl önce
Korkak mi ??? Israil'liler kimseden korkmazlar, ozellikle de araplardan ve muslumanlardan. Her savasta tum muslumanlari darmadagin etmislerdir. Acin tarih kitaplarini okuyun biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Batı tarafından tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cesaret odulu ~ 9 yıl önce
Ustun hizmetlerinden dolayi sadece yahidilere verilen cesaret odulu Sahibi tek susliman olan erdo nun sarayini ziyarete gelmislerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamadim ~ 9 yıl önce
insan mi? Yahudi mi? insanin ne isi var la israilde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunc ~ 9 yıl önce
Temmuz ayında İsrail'den Türkiye'ye giden turist sayısı deneceğine, yolcu sayısı dense daha doğru olur, sonuç olarak transit yolcu içiş önemli bir çoğunluğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Israil çok sevilen yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Gunde kac tane sefer var tabi. En cok israile ucuyor thy ic hat seferi gibi uc uc dur. Bir de o israilliler insan gibi davranmayi ogrenseler on numara olacak. Ama onlar da insan olunca zor durumda kaliyor tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nolur gelin ya ~ 9 yıl önce
korkaklar... aktarmalı gitmişler hahaha ödlekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000