30 Ekim 2009, Cuma 07:41:55

THY'nin Isparta uçuşları sevinçle karşılandı

Isparta'da, Türk Hava Yolları (THY)'nın uçak seferlerini yeniden başlatması Ispartalılar tarafından sevinçle karşılandı.
  • thy urfayada adam akıllı seferler koysa yada ha bire sefer saatleriyle oynamasada urfalılar olarak bizde sevinsek
  • Hayırlı uğurlu olsun.Bölgenin gurbetçileri yaz kış yoğun şekilde yurt dışına bağlantılı ya da direk seferler ile uçmaktalar.Bu nedenle uçuş saatlerini Viyana,Brüksel,Zürih,Düseldorf,Münih vb.Avrupa noktalarına bağlantı verecek şekilde ayarlasınlar.O zaman doluluklar ve transit yolcular ile ilgili hareketliliğin nasıl olduğunu görebileceksiniz.
  • Bölge havalimanı Ispartaile Burdur arasında bir noktada yer almaktadır.Bölgeden hergün İstanbul a çok sayıda otobüs hareket etmektedir.Bölgede fabrika vs iş sahaları kısıtlı olduğu için yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda gurbetçi yaşamaktadır.Konumu itibariyle Isparta Burdur havalimanı ile İstanbul arasındaki karşılıklı uçak seferleri tanıtımı yapılırsa ve uçuşların devam edeceği halka hissettirilirse çok verimli ve karlı bir hat olarak karşımıza çıkacaktır.Lütfen Burdurlunun ve Ispartalının uçak seferlerini duymasına olanak sağlayacak genel reklamlar ve yerel reklamlar konusunda adım atılsın.Isparta ve Burdur belediyeleri,resmi makamları ve özellikle ticaret ve sanayi odaları reklam ve tanıtımlar ile uçuşları halka duyursunlar.
  • THY ANTALYA ISTASYON MUDURU SN DURNA SIZIN CABALARINIZ ILE BU SEFERLERIN TAMAMI DOLU GIDIP GELIR.TUM IKILI ILISKILERINIZ VE IS DENEYIMINIZ ILE YOLUNUZ ACIK OLSUN ISPARTAYA HAYIRLI OLSUN

Isparta Valisi Ali Haydar Öner ve AK Parti Isparta milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve THY Genel Müdürlüğü seviyesinde yürüttüğü girişimlerden olumlu netice alındı. THY, Isparta- İstanbul arasında ilk uçuşunu 28 Ekim 2009'da gerçekleştirdi. Isparta Valisi Ali Haydar Öner, konu ile ilgili olarak yapılan toplantıda, THY yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde Isparta-İstanbul arasında haftada 3 gün karşılıklı uçak seferlerinin başlamasını sağladıklarını söyledi. Öner, sefer sayısını yeterli bulmadıklarını, Ispartalıların daha fazla seferleri bile kaldıracak durumda olduğunu düşündüklerini belirtti.

Öner, "İnşallah Isparta halkının gayreti ile uçaklar istenilen şekilde dolacak ve sefer sayıları da artırılacaktır. Ben buradan seferlerin başlamasında emeği geçen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Belediyesi ve THY Antalya Satış Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum." diye konuştu. Ali Haydar Öner, ilk seferde İstanbul'dan gelen yolcu sayısının 80'in üzerinde, gidecek yolcu sayısının 55'in üzerinde gerçekleştiğini, biletlerin de 79 liradan satıldığını anlattı.

THY Antalya Bilet Satış Müdürü Ömer Durna da 1997 yılında uçak seferlerine açılan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda bu seferlere 1 Ocak 2001 tarihinde çeşitli sebeplerden dolayı ara verildiğini belirtti. Şimdilik haftada karşılıklı olarak 3 sefer yapacaklarını bildiren Durna, bu seferlerden Isparta'nın yanı sıra Burdur ve Afyon illerinin de en iyi şekilde yararlanıp uçakla İstanbul'a gidip geleceklerini düşündüklerini kaydetti. Durna, "Eğer, uçaklar istediğimiz şekilde dolarsa 3 olan sefer sayısını haftada 5'e, hatta daha da iyi durumda olursa haftanın her günü Isparta'ya uçak seferi koyabiliriz." dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç da uçak seferlerinin başlamasında büyük emekleri olan başta milletvekilleri olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydetti. Kaçıkoç, seferlerin gün ve saatlerinin daha iyi konumda olmasını, sabah gidip akşam gelecek şekilde düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Kaçıkoç, şunları söyledi: "Akşam dönüşler saat 23.40'larda değil 19.00 - 20.00 saatleri civarında olmalı diye düşünüyoruz. Biz ITSO olarak bu uçak seferlerinin en iyi şekilde işlemesi için elimizden geleni yapacağımıza burada söz veriyoruz."

Öte yandan, Belediye, uçakla seyahat eden yolcuların havalimanına geliş gidişleri için ücretsiz otobüs seferleri koydu. Otobüslerin Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Bermondo Trawel THY Bilet Satış Acentesi önünden hareket edecek.

İstanbul-Isparta arasında ilk seferini yapan uçağın yolcularından İbrahim Yırtar, seferlerin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yırtar, uçak seferlerinin çok avantajlı olduğunu belirterek, "Çok rahat bir yolcuk yaptık. İşlerimizi kısa sürede tamamlayarak geri dönme imkanı bulduk. Isparta, bence ayağına gelen bu fırsatı geri tepmemeli. Uçakları doldurmak için ne gerekiyorsa yapılmalı, gerekirse kampanyalar düzenlenmeli." diye konuştu.

THY'nin Isparta uçuşları sevinçle karşılandı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
thy urfayada adam akıllı seferler koysa yada ha bire sefer saatleriyle oynamasada urfalılar olarak bizde sevinsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.Bölgenin gurbetçileri yaz kış yoğun şekilde yurt dışına bağlantılı ya da direk seferler ile uçmaktalar.Bu nedenle uçuş saatlerini Viyana,Brüksel,Zürih,Düseldorf,Münih vb.Avrupa noktalarına bağlantı verecek şekilde ayarlasınlar.O zaman doluluklar ve transit yolcular ile ilgili hareketliliğin nasıl olduğunu görebileceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bölge havalimanı Ispartaile Burdur arasında bir noktada yer almaktadır.Bölgeden hergün İstanbul a çok sayıda otobüs hareket etmektedir.Bölgede fabrika vs iş sahaları kısıtlı olduğu için yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda gurbetçi yaşamaktadır.Konumu itibariyle Isparta Burdur havalimanı ile İstanbul arasındaki karşılıklı uçak seferleri tanıtımı yapılırsa ve uçuşların devam edeceği halka hissettirilirse çok verimli ve karlı bir hat olarak karşımıza çıkacaktır.Lütfen Burdurlunun ve Ispartalının uçak seferlerini duymasına olanak sağlayacak genel reklamlar ve yerel reklamlar konusunda adım atılsın.Isparta ve Burdur belediyeleri,resmi makamları ve özellikle ticaret ve sanayi odaları reklam ve tanıtımlar ile uçuşları halka duyursunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ANTALYA ISTASYON MUDURU SN DURNA SIZIN CABALARINIZ ILE BU SEFERLERIN TAMAMI DOLU GIDIP GELIR.TUM IKILI ILISKILERINIZ VE IS DENEYIMINIZ ILE YOLUNUZ ACIK OLSUN ISPARTAYA HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000