15 Ekim 2008, Çarşamba 08:40:09

THY'nin Isparta uçuşları başka bahara kaldı!

THY yolcu potansiyelini göz önüne alarak sefere başlama tarihini iptal etti...
  • Merhabalar, Atlasjet uçagı düşmeden önceki tarife gayet güzeldi, 4-5 kez atlasjete bindim ve doluluk oranı %85-90 idi bazende uçak full idi 90 kişilik uçakların yerini 140 kişilik uçak geliyordu pazartesi günleri. kesinlikle POTANSİYEL AZ DEĞİLDİ. Rumuz isimli arkadaşım sen hiç isparta uçagına binmemişsin herhalde
  • Maalesef potansiyelin az olduğunu ve THY'nin de göz göre göre bu seferlere başlamayacağını ilk haber çıktığında yazmıştım. Mantıken de zaten zarar eden bir yere sefer konmamalı.
  • Yorumunuz...

30 Kasım 2007'de meydana gelen uçak kazası sonrası tarifeli seferlerin iptal edildiği Süleyman Demirel Havaalanı'na THY'nin bu ay içinde başlatması beklenen uçuşlar tarih verilmeden ertelendi.

Isparta'ya uçmayı planlayan Türk Hava Yolları, yolcu potansiyelini göz önüne alarak sefere başlama tarihini askıya aldı. AKP Milletvekili Haydar Kemal Kurt, THY Genel Müdürü'nün kendisine uçuş için en uygun tarihin 2009 Mart'ı olacağını söylediğini belirtti. Türk Hava Yolları, prensipte yapılan anlaşma gereği uçuş programını çizmeden önce Süleyman Demirel Havaalanı'na fizibilite çalışmalan için göndereceği ekibi de yola çıkarmadı.

THY'nin Isparta uçuşları başka bahara kaldı!

Yorumlar

AKSAT ~ 15 yıl önce
Merhabalar, Atlasjet uçagı düşmeden önceki tarife gayet güzeldi, 4-5 kez atlasjete bindim ve doluluk oranı %85-90 idi bazende uçak full idi 90 kişilik uçakların yerini 140 kişilik uçak geliyordu pazartesi günleri. kesinlikle POTANSİYEL AZ DEĞİLDİ. Rumuz isimli arkadaşım sen hiç isparta uçagına binmemişsin herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Maalesef potansiyelin az olduğunu ve THY'nin de göz göre göre bu seferlere başlamayacağını ilk haber çıktığında yazmıştım. Mantıken de zaten zarar eden bir yere sefer konmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ispartalı ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000