15 Mart 2012, Perşembe 10:47:47

THY’NİN İSPANYA’DA YENİ ROTASI NERESİ?

Türk Hava Yolları; Barcelona, Madrid, Malaga ve Valencia’dan sonra İspanya’da yeni bir hatta daha uçuşlara başlıyor.
  • "ne mantıkla" arkadaşım bölgede hiç yoksa 8 ayrı cemaatin 55 okulu var o yüzden açtılar. İlk önce bir Bilbao neresi nedir diye bir bak, sonra eğer havacılıktaysan BIO'dan TR, Orta Doğu ve Asya'ya trafiğine bak hiç bakmazsan gir wikipedia'ya LH'ın günde 6 uçakta BIO'dan DE'nin üç şehirine sefer yaptığına bak. AF etc. cabası girer bakarsın.
  • kesin dolacak bir hat.
  • Spanair in battıgı, Iberia'nın grevler sebebiyle sıkıntı yasadıgı bir ortamda, THY dogru ata oynuyor gibi. Turkiyeden Ispanya ya turist yogunlugu var yaz döneminde. Bunun haricinde tahminim artan ucus noktaları ile bir çok Ispanyol yolcunun Asya- Uzakdogu ve Afrika hatlarında THY i tercih edecektir. Zira en son Iberia ile Cubaya gittim Madrid aktarmalı. A340larında hala tüplü televizyon var.
  • Ispanya zaten issizlikle bogusuyor baska hat mi kalmadi da zorda olan,para olmayan bir yere hat aciyorsunuz?Yoksa Bilboa'da da mi Cemaat Okulu acildi? Sizi gidi takkeciler sizi...

Türk Hava Yolları’nın İspanya’daki yeni rotası Bilbao olacak. Haftada 4 kez yapılacak seferler Mayıs ayında başlayacak.

Uçuşlar Airbus 319 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Böylelikle THY’nin İspanya’da sefer yaptığı nokta sayısı 5’e yükselecek. THY geçtiğimiz yıl Bilboa seferlerinin İstanbul-Bilboa-La Coruna şeklinde yapılacağını duyurmuştu.

La Coruna hattı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi ancak ilerleyen süreçte bu hattın İstanbul-Bilboa-La Coruna şeklinde revize edilebileceği kaydedildi.

Airporthaber.com
THY’NİN İSPANYA’DA YENİ ROTASI NERESİ?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
"ne mantıkla" arkadaşım bölgede hiç yoksa 8 ayrı cemaatin 55 okulu var o yüzden açtılar. İlk önce bir Bilbao neresi nedir diye bir bak, sonra eğer havacılıktaysan BIO'dan TR, Orta Doğu ve Asya'ya trafiğine bak hiç bakmazsan gir wikipedia'ya LH'ın günde 6 uçakta BIO'dan DE'nin üç şehirine sefer yaptığına bak. AF etc. cabası girer bakarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kesin dolacak bir hat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Spanair in battıgı, Iberia'nın grevler sebebiyle sıkıntı yasadıgı bir ortamda, THY dogru ata oynuyor gibi. Turkiyeden Ispanya ya turist yogunlugu var yaz döneminde. Bunun haricinde tahminim artan ucus noktaları ile bir çok Ispanyol yolcunun Asya- Uzakdogu ve Afrika hatlarında THY i tercih edecektir. Zira en son Iberia ile Cubaya gittim Madrid aktarmalı. A340larında hala tüplü televizyon var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ispanya zaten issizlikle bogusuyor baska hat mi kalmadi da zorda olan,para olmayan bir yere hat aciyorsunuz?Yoksa Bilboa'da da mi Cemaat Okulu acildi? Sizi gidi takkeciler sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000