26 Mart 2012, Pazartesi 15:03:29

THY'NİN İKRAMLARINI KAPTILAR...

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçaklarında sunduğu yemekler, Hong Kong'ta bir restoran zincirinin menüsü oldu...
  • Yandaş yazılar yazmadan önce düzgün Türkçe yazmayı öğrenelim. Daha sonra istediğinizi dile getirirsiniz...
  • Ayrıntılar detaylarda gizlidir. Bunu anlamayacak kadar kapasite sahibi olamaman üzüzcü...
  • Daha önceki ikram şirketini ne yazık ki yorum yapan arkadaşlar bilmiyor herhalde. O zaman hakikaten dünya klasmanında ikram konusunda liderdi. Ama restaurant şirketine ikram yaptırılınca ne yazık ki ancak lokantalarda menu olmaya başladı. Allah rızası için en azından özel havayollarının sandviçlerini bir tadın. Bırakın yemeği sadece sandviç. Aradaki farkı göreceksiniz. Çok üzücü ama ne yazık ki bunlar gerçek.
  • sık uçan bir yolcuyum ve aynı zamanda thy nın elıte plus uyesıyım yolculuklarımı genelde uzakdoguya yapıyorum ınanın ucaklarda yabancılar cok cok daha fasla bundan 5-6 sene once hayal bıle edemesdım bu noktaya gelecegını ve gunden gune talep dahada cok artıyor yabancılar tarafından ama bısler hala begenmeyıp karalıyoruz ve ınanın bu karalayan kisiler sadece laf olsun dıye bılmeden yasıyorlar thy nın bılancosu acık ve nettır ve thynın web sayfasındakı kurumsal bolumunden ınceleyebılırsınıs..ayrıca thynın ıstanbuldakı yenı Lounge İstanbul salonu muhtesem........avrupanın en iyisi secildik ve gıttıkcede büyüyoz bılmıyom daha ne yapsın bu adamlar!!!!!!
  • arkadaşım sen bu kadar gerçeklerden uzak olduğuna göre uzayda mars gezegeninde falan yaşıyorsun galiba.inan çok komiksin.at gözlüklerini çıkar at artık uyan ve etrafa bak bir zahmet lütfen bir zahmet.THY'nin 1 küsür milyar tl zararı geldi 2011 de.borçları gittikçe artıyor.koltuk doluluk oranları giderek düşüyor.hesapsız,kitapsız,dengesiz bir büyüme var.şirketin başındaki torpilli kişiler çok acemi,bu işlerden hiç anlamıyorlar.yakıt fiyatları dünyada hızla yükseliyor.air bosna işi de fiyaskoyla,hüsranla sonlandı TK havlu attı.biraz muhasebe ve hesap bilgin olsa bu zararların kolay kolay kapanmayacağını bilmen,anlaman gerekirdi.kardan vazgeçtik dua et de zararlarlar daha da artıp milli havayolumuz iflas etme noktasına gelmesin.vah thy vah
  • ulen gavur takdir ediyor siz takdier etmeyin irlandılar gidinneyle uçarsanız uçun.. yabancılar zevk alıyor thy ile uçmaktan sizde kına yakın beklersiniz thy ne zaman tökezleyecek ne zaman bir şey olacak sizi mundarlar irlanda fıçılar sizi binmeyin gidinat arabasına binin veya neye binin file binin daha rahat olur seyahat..
  • burada thy ile ilgili globally foss falan saçma sapan yorumlar yapan arkadaşlar,acaba thy kara geçtikten sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.ama kesin bişey var sırf yorum yapmak için kimliklerini gizlerler bir gün önce a dedikleri bir yoruma ertesi gün aaa ne iyi bişeymiş derler.göreceksiniz thy kar patlaması yaşayacak (thy ile ilgili bir alakam yok )
  • Kucuk insanlar insanlarla ugrasir Buyuk insanlar ise olaylari yorumlar......
  • Yazıda ismi geçen şahıs inanılmaz başarısıyla müdür olmuştur tabi!!
  • DO ve CO nun sandwiclerinden nefret ediyorum
THY Hong Kong Müdürü Salih Keçe'nin verdiği bilgiye göre, Do&Co tarafından yaratılan menüler, Do&Co aşçıları tarafından Hong Kong'taki restoranlarda yapılıyor.
 
Keçe, bölgede Türkiye'ye ilginin arttığını belirterek, 2011 yılında Hong Kong kaynaklı satışlarda yüzde 90 artış görüldüğünü kaydetti. Hong Kong'tan İstanbul'a haftada 6 uçuş gerçekleştirildiğini belirten Keçe, kapasite ve uçuş sayısında artış hedeflendiğini anlattı.
 
Keçe, Hong Kong ve civar bölge ve ülkelerin, Avrupa'ya geçişlerde de İstanbul'u kullandığını belirterek, bu anlamda transit yolcu sayısının da yüzde 158 arttığını bildirdi.
 
Uzak Doğu Kargo Bölge Müdürlüğü'nün de Hong Kong'ta kurulduğunu hatırlatan Keçe, haftada üç kargo seferinin Hong Kong-İstanbul hattında yapıldığını söyledi.
 
Keçe bölgede küresel ticari organizasyonlarla da anlaşmalar yaptıklarını ve bu doğrultuda bu pazardaki satışları artırmayı, Türkiye'nin ve THY'nin bölgedeki bilinirliğini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Bu arada Asya'nın ticaret merkezlerinden Hong Kong'ta toplu taşıma araçları ve taksilerde dev Türkiye ve THY reklamları yer alıyor. Kentin birçok noktasındaki toplu taşıma araçları, ticari taksilerin yanı sıra birçok küresel bankanın ATM cihazları da Türkiye ve THY ile açılıyor. (Habertürk)
THY'NİN İKRAMLARINI KAPTILAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yandaş yazılar yazmadan önce düzgün Türkçe yazmayı öğrenelim. Daha sonra istediğinizi dile getirirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ayrıntılar detaylarda gizlidir. Bunu anlamayacak kadar kapasite sahibi olamaman üzüzcü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Daha önceki ikram şirketini ne yazık ki yorum yapan arkadaşlar bilmiyor herhalde. O zaman hakikaten dünya klasmanında ikram konusunda liderdi. Ama restaurant şirketine ikram yaptırılınca ne yazık ki ancak lokantalarda menu olmaya başladı. Allah rızası için en azından özel havayollarının sandviçlerini bir tadın. Bırakın yemeği sadece sandviç. Aradaki farkı göreceksiniz. Çok üzücü ama ne yazık ki bunlar gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sık uçan bir yolcuyum ve aynı zamanda thy nın elıte plus uyesıyım yolculuklarımı genelde uzakdoguya yapıyorum ınanın ucaklarda yabancılar cok cok daha fasla bundan 5-6 sene once hayal bıle edemesdım bu noktaya gelecegını ve gunden gune talep dahada cok artıyor yabancılar tarafından ama bısler hala begenmeyıp karalıyoruz ve ınanın bu karalayan kisiler sadece laf olsun dıye bılmeden yasıyorlar thy nın bılancosu acık ve nettır ve thynın web sayfasındakı kurumsal bolumunden ınceleyebılırsınıs..ayrıca thynın ıstanbuldakı yenı Lounge İstanbul salonu muhtesem........avrupanın en iyisi secildik ve gıttıkcede büyüyoz bılmıyom daha ne yapsın bu adamlar!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım sen bu kadar gerçeklerden uzak olduğuna göre uzayda mars gezegeninde falan yaşıyorsun galiba.inan çok komiksin.at gözlüklerini çıkar at artık uyan ve etrafa bak bir zahmet lütfen bir zahmet.THY'nin 1 küsür milyar tl zararı geldi 2011 de.borçları gittikçe artıyor.koltuk doluluk oranları giderek düşüyor.hesapsız,kitapsız,dengesiz bir büyüme var.şirketin başındaki torpilli kişiler çok acemi,bu işlerden hiç anlamıyorlar.yakıt fiyatları dünyada hızla yükseliyor.air bosna işi de fiyaskoyla,hüsranla sonlandı TK havlu attı.biraz muhasebe ve hesap bilgin olsa bu zararların kolay kolay kapanmayacağını bilmen,anlaman gerekirdi.kardan vazgeçtik dua et de zararlarlar daha da artıp milli havayolumuz iflas etme noktasına gelmesin.vah thy vah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ulen gavur takdir ediyor siz takdier etmeyin irlandılar gidinneyle uçarsanız uçun.. yabancılar zevk alıyor thy ile uçmaktan sizde kına yakın beklersiniz thy ne zaman tökezleyecek ne zaman bir şey olacak sizi mundarlar irlanda fıçılar sizi binmeyin gidinat arabasına binin veya neye binin file binin daha rahat olur seyahat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada thy ile ilgili globally foss falan saçma sapan yorumlar yapan arkadaşlar,acaba thy kara geçtikten sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.ama kesin bişey var sırf yorum yapmak için kimliklerini gizlerler bir gün önce a dedikleri bir yoruma ertesi gün aaa ne iyi bişeymiş derler.göreceksiniz thy kar patlaması yaşayacak (thy ile ilgili bir alakam yok )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kucuk insanlar insanlarla ugrasir Buyuk insanlar ise olaylari yorumlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yazıda ismi geçen şahıs inanılmaz başarısıyla müdür olmuştur tabi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DO ve CO nun sandwiclerinden nefret ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000