10 Aralık 2008, Çarşamba 21:59:25

THY'nin iki uçağı apronda kaza yaptı

Atatürk Havalimanı apronunda aynı gün içerisinde 2 kaza meydana geldi. Kazalarda 1 kişi yaralanırken Türk Hava Yolları'na ait 2 uçakta küçük çapta hasar meydana geldi.
  • o yazdiklarim rumuz adiyla yazan birisine cevapdı. biraz geriye gidersen, adam kariniza niye erkekleri tahrik edici sekilde giyindiriyorsunuz diyordu. tahrik adamın beyninde haberi yok. ya ben carsafliyla tahrik oluyorsam demek, en guzel cevaptı. sevgiler.
  • acaba başka ülkelerde havalimanında bir kaza olunca insanların karıları,kızları ve ne giydiklerinimi tartışıyorlar.. bizim heryerimiz komedi ya...
  • HBu srkn rumuzlu arkadaşın dediklerine niye bu kadar takıldınız anlamadım.Gerçekler ortada.1-THY teknisyeni 8 saat çalışır bir dak.geçse mesai alır.özelde çalışan 12 saat çalışır üzerine de iş bitene kadar devam eder mesai alamaz.2-THY teknisyeni hangarda her türlü imkanlar içinde bakım yapar özel şirkette dışarıda.3-THY tek.uçuş parası alır özelde yok.4-THY tek.servisi vardır evinin önünden alınır evinin önüne bırakılır özelde yok.5-THY te.sosyal hakları vardır özelin yok.6-THY nin elindeki uçaklar yenidir özelin 30 yaşlarında.Daha sayayımmı herhalde bunların ortaya çıkması sizi bu kadar rahatsız ediyor.
  • habere bak yazılan yorumların geldiği noktaya bak. yok çarşaf yok özel şirket. ben thy teknik çalışanı olarak yönetimden ve onların yönetme anlayışından son derece rahatsızım ama onların karısı kızı beni zerre kadar alakadar etmiyor bu bir. 15 sene önceki thy ile şu ankini birbirine karıştırmayalım. 3 uçakla günde 5 sefer yapan özel bir şirketle 110 uçakla günde 550 sefer yapan thy yide birbirine karıştırmayalım srkn efendi. bu sektörde operasyon olarak çalışan herkesin işi zor. bu kazalarda 1 alık dalgınlığı bile bu işin kaldırmayacağını gösterir sadece. sacma sapan yorum yapmaya gerek yok
  • wolf isimli arkadaş cinsel güdülerini neden burada açıklarsın.. uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, çok mantıklı ve düzgün yorumlarınız var, fakat bu sefer yakışmamış.. bu yaptığınız bir siyah hırsızlık yaptı diye amerikada bütün siyahlara hırsız gözüyle bakmaya benzer.. lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım, bu söylediğiniz sözü eğer kimliğinizi açıkladıktan sonra tekrar söyleyebilirseniz ben burada sizden özür dilerim.. çok ayıp.. çok yanlış.. yukarıdaki haberle yorumunuz arasındaki bağ nedir acaba? insanların yaşama tercihlerine saygı gösterinki saygı göresiniz..
  • ARKADAŞ GALİBA TAHRİK KAFANDAKİ TAHRİBATTAN GELİYOR..ÇARŞAFI GİYUEN BİGÜN ANNEN BACINDA OLABİLİY ..DÜNYA BU BELLİMİ OLUR ?
  • YORUMLARA BAK.HERKES BEL ALTI VURMAYA BAŞLADI.AYIP OLUYOR BEYLER.KİMSENİN ÖZEL HAYATI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.BURADA BİRBİRİMİZ KIRMANIN ANLAMI VARMI.HEMDE BİRBİRİMİZİN Kİ OLDUĞUNU BİLE BİLMEDEN.BELKİ DE BİRBİRİNE BU ŞEKİLDE HİTAP EDENLER ÇOK YAKIN ARKADAŞLAR.BİRAZ DÜŞÜNÜN VE UTANIN.
  • ben carsafli bi kadından daha fazla tahrik oluyorum dersem....
  • butun arkadaslara gecmis olsun. cekilen ucagin freni bosalmismis :))) sanki kamyon bu mubarek. airport haberin bu haberi verirken daha iyi arastirmasi gerekirdi.
  • Arkadaşlar sıkıntı yaratmayalım.Olur böyle vakalar.Makina bu arıza yapar.Thy teknik- özel şirket teknik karşılaştırmalarına gerek yok herkes işini yapıyor parasını alıyor.Her yerin kendisine göre sıkıntısı olabilir önemli olan güzel bir şekilde işimizi yapmak ve uçakları uçurmak.Dua edin yakıt fiyatları düştü yoksa havacılık büyük sıkıntıya girecekti ve işsiz havacı sayıcı artacaktı.Bu bilinçle hareket ederek küçük meselerle uğraşmayalım.Hemen her olaydan sonra çarşaf ,kadrolaşma muhabbetleride yapmayalım konuyu saptırmayalım.Huzurlu günler dilerim.Özel şirket teknik çalışanı

THY'nin TK 1701 sefer sayılı İstanbul- Stuttgart uçağının apronda bulunan 11 nolu park yerine çekilmesi sırasında meydana gelen kazada Samet Bilim isimli THY çalışanı yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Airbus 320 tipi TC-JPM kuyruk tescilli 'Harput' adlı uçağın Apronda uçakları çekip - itmeye yarayan 'push back' aracına bağlanması sırasında bağlantı piminin kırılması sonucu Samet Bilim isimli THY çalışanı yaralandı. Kazada hafif yaralanan Bilim, hastaneye kaldırılırken kaza yapan uçak seferden çekilerek bakıma alındı.

THY'nin İstanbul-İzmir uçuşuna hazırlanan TC-JFL kuyruk tescilli 'Ordu' adlı Boeing 737-800 tipi uçağının 106 nolu körüğe çekilmesi sırasında ikinci kaza meydana geldi. Freni boşalan uçak önünde bulunan push back arasına çarptı. Kazada, uçağın ön dikmesinde küçük çapta hasar oluştu. Uçağın yolcuları başka bir uçakla İzmir'e gönderildi.

THY'nin iki uçağı apronda kaza yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

wolf ~ 15 yıl önce
o yazdiklarim rumuz adiyla yazan birisine cevapdı. biraz geriye gidersen, adam kariniza niye erkekleri tahrik edici sekilde giyindiriyorsunuz diyordu. tahrik adamın beyninde haberi yok. ya ben carsafliyla tahrik oluyorsam demek, en guzel cevaptı. sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
acaba başka ülkelerde havalimanında bir kaza olunca insanların karıları,kızları ve ne giydiklerinimi tartışıyorlar.. bizim heryerimiz komedi ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİVİL ~ 15 yıl önce
HBu srkn rumuzlu arkadaşın dediklerine niye bu kadar takıldınız anlamadım.Gerçekler ortada.1-THY teknisyeni 8 saat çalışır bir dak.geçse mesai alır.özelde çalışan 12 saat çalışır üzerine de iş bitene kadar devam eder mesai alamaz.2-THY teknisyeni hangarda her türlü imkanlar içinde bakım yapar özel şirkette dışarıda.3-THY tek.uçuş parası alır özelde yok.4-THY tek.servisi vardır evinin önünden alınır evinin önüne bırakılır özelde yok.5-THY te.sosyal hakları vardır özelin yok.6-THY nin elindeki uçaklar yenidir özelin 30 yaşlarında.Daha sayayımmı herhalde bunların ortaya çıkması sizi bu kadar rahatsız ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wisdom ~ 15 yıl önce
habere bak yazılan yorumların geldiği noktaya bak. yok çarşaf yok özel şirket. ben thy teknik çalışanı olarak yönetimden ve onların yönetme anlayışından son derece rahatsızım ama onların karısı kızı beni zerre kadar alakadar etmiyor bu bir. 15 sene önceki thy ile şu ankini birbirine karıştırmayalım. 3 uçakla günde 5 sefer yapan özel bir şirketle 110 uçakla günde 550 sefer yapan thy yide birbirine karıştırmayalım srkn efendi. bu sektörde operasyon olarak çalışan herkesin işi zor. bu kazalarda 1 alık dalgınlığı bile bu işin kaldırmayacağını gösterir sadece. sacma sapan yorum yapmaya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
wolf isimli arkadaş cinsel güdülerini neden burada açıklarsın.. uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, çok mantıklı ve düzgün yorumlarınız var, fakat bu sefer yakışmamış.. bu yaptığınız bir siyah hırsızlık yaptı diye amerikada bütün siyahlara hırsız gözüyle bakmaya benzer.. lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım, bu söylediğiniz sözü eğer kimliğinizi açıkladıktan sonra tekrar söyleyebilirseniz ben burada sizden özür dilerim.. çok ayıp.. çok yanlış.. yukarıdaki haberle yorumunuz arasındaki bağ nedir acaba? insanların yaşama tercihlerine saygı gösterinki saygı göresiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen biri... ~ 15 yıl önce
ARKADAŞ GALİBA TAHRİK KAFANDAKİ TAHRİBATTAN GELİYOR..ÇARŞAFI GİYUEN BİGÜN ANNEN BACINDA OLABİLİY ..DÜNYA BU BELLİMİ OLUR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
YORUMLARA BAK.HERKES BEL ALTI VURMAYA BAŞLADI.AYIP OLUYOR BEYLER.KİMSENİN ÖZEL HAYATI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.BURADA BİRBİRİMİZ KIRMANIN ANLAMI VARMI.HEMDE BİRBİRİMİZİN Kİ OLDUĞUNU BİLE BİLMEDEN.BELKİ DE BİRBİRİNE BU ŞEKİLDE HİTAP EDENLER ÇOK YAKIN ARKADAŞLAR.BİRAZ DÜŞÜNÜN VE UTANIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
ben carsafli bi kadından daha fazla tahrik oluyorum dersem....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
butun arkadaslara gecmis olsun. cekilen ucagin freni bosalmismis :))) sanki kamyon bu mubarek. airport haberin bu haberi verirken daha iyi arastirmasi gerekirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blueburry ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar sıkıntı yaratmayalım.Olur böyle vakalar.Makina bu arıza yapar.Thy teknik- özel şirket teknik karşılaştırmalarına gerek yok herkes işini yapıyor parasını alıyor.Her yerin kendisine göre sıkıntısı olabilir önemli olan güzel bir şekilde işimizi yapmak ve uçakları uçurmak.Dua edin yakıt fiyatları düştü yoksa havacılık büyük sıkıntıya girecekti ve işsiz havacı sayıcı artacaktı.Bu bilinçle hareket ederek küçük meselerle uğraşmayalım.Hemen her olaydan sonra çarşaf ,kadrolaşma muhabbetleride yapmayalım konuyu saptırmayalım.Huzurlu günler dilerim.Özel şirket teknik çalışanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000