18 Şubat 2015, Çarşamba 23:22:37

THY'NİN İÇ HAT SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk Hava Yolları (THY), yoğun kar yağışı nedeniyle yüzlerce seferini iptal etti. THY'den edinilen bilgilere göre iç hatlardaki seferlerin yarın öğlene kadar iptal edildiği öğrenildi.
  • Arkadaslar bu iptallerin thy ile alakasi yok dhmi ile alakali apron kars havaalani gibi heryer karr park pozisyonlarina ucak zor giriyo adamlar kar icin hicbir hazirlik yapmamislar buyuksehir belediyesi kar araclari yardima geldi okadar eksikler adamlar dhmi suclu thy degil yazik bunlarin aldigi maas
  • iptal seferlerin nedeni milli bayrak temsilcimizin mesuliyeti degil dhmi 'nin islerligiyle alakalidir. Bu durumdan magduriyet yasayan ne yazik ki TK'dir.
  • Allahtan İstanbul bi Moskova,Stockhol,Helsinki değil.Hiç uçak uçmazdı heralde.
  • Meydani kar mi kapatti yoksa karin yerde kalmasi mi?
  • Su anda mesainin 16. Saatindeyiz. Evimizden ailemizden uzaktayiz ve ne zaman cikacagimizida bilmiyoruz.....
  • Yeter artık istanbul istanbul ESB havaalanı değil mi canıma tak etti airporthaber artık ayıp olmaya başladı ankaradakininde bir havaalanı olduğunu hatırlatayım
  • Yarin aksam softadan istanbul ataturke ucusum var. iki saat once yarinki IKA ucusunun iptal olduguna dair mesaj geldi? Emin olmak icin ariyorum musteri hizmetletini, az once 30 dk bekledikten sonra telefon acildi ve ayni anda kapandi. Baya profesyonelsiniz alfa kübek (o)))
  • Bugün divertlerin yoğunlaştığı Ankara, İzmir ve Antalya da artık base olmalı.

İstanbul'u dün ve bugün etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle hava trafiği felç oldu.

Türk Hava Yolları akşam üzeri yaptığı açıklamada uzun menzilli ve yatısı olan seferler dışındaki bütün seferlerini iptal etmişti.

Türk Hava Yolları'ndan edinilen bilgilere göre; iç hatlardaki bütün seferler yarın öğlene kadar iptal edildi. Dış hatlarda da iptallerin olduğu öğrenilirken, yolcuların internet ve müşteri hizmetlerini arayacak uçuşlarını kontrol etmeden havalimanına gelmemeleri istendi.

THY'NİN İÇ HAT SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar bu iptallerin thy ile alakasi yok dhmi ile alakali apron kars havaalani gibi heryer karr park pozisyonlarina ucak zor giriyo adamlar kar icin hicbir hazirlik yapmamislar buyuksehir belediyesi kar araclari yardima geldi okadar eksikler adamlar dhmi suclu thy degil yazik bunlarin aldigi maas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
iptal seferlerin nedeni milli bayrak temsilcimizin mesuliyeti degil dhmi 'nin islerligiyle alakalidir. Bu durumdan magduriyet yasayan ne yazik ki TK'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
Allahtan İstanbul bi Moskova,Stockhol,Helsinki değil.Hiç uçak uçmazdı heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Meydani kar mi kapatti yoksa karin yerde kalmasi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xy ~ 9 yıl önce
Su anda mesainin 16. Saatindeyiz. Evimizden ailemizden uzaktayiz ve ne zaman cikacagimizida bilmiyoruz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeter artık istanbul istanbul ESB havaalanı değil mi canıma tak etti airporthaber artık ayıp olmaya başladı ankaradakininde bir havaalanı olduğunu hatırlatayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yarin aksam softadan istanbul ataturke ucusum var. iki saat once yarinki IKA ucusunun iptal olduguna dair mesaj geldi? Emin olmak icin ariyorum musteri hizmetletini, az once 30 dk bekledikten sonra telefon acildi ve ayni anda kapandi. Baya profesyonelsiniz alfa kübek (o)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bugün divertlerin yoğunlaştığı Ankara, İzmir ve Antalya da artık base olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000