26 Nisan 2017, Çarşamba 10:05:33

THY'nin IAP'tan kiraladığı 6'ncı A330'u da filoya katıldı

Türk Hava Yolları (THY) Intrepid Aviation Partners'den kiraladığı 6'ncı uçağını da filosuna kattı.
  • İsviçre'nin başkenti ne zaman Zurih oldu ? çok cahil kalmışız
  • Bi birak bu işi devlet su işleri ilgilensin
  • İsviçre'nin başkenti Zürih, evet bravo çok doğru -_-
  • uçuşta uçucu teksiyenin görevleri nedir ve ne yapar uçakta sürekli oturur mu kokpitte mi durur kabin de mi? kabin ekibine yardım eder mi?
  • Elindeki A 330'ları uçurumazken ikinci el A 330 toplanmaya devam ediliyor. Kimse önceden verilen sipariş falan demesin. Fabrika çıkışlı B 777'nin siparişi de önceden verilmişti, ama İran'a gönderildi. Bu uçaklar için de elbet alıcı bulunabilirdi.
  • Hayırlı olsun filoyu yine şişirdiler kış geldimi hem kirasını öderiz hemde Antalya da istirahate çekerler nasılsa biz vergilerini ödüyoruz Thy nin bu filoyu bu kadar 338 olarak tutması çok fazla belki yolcu şu an için var ama Kasım Nisan ayı kış tarifelerinde işler daralıyor. Ve işten çıkarmalar başlıyor en ideal filo 250 ile 300 arası yeni havalimanını açmaya yakın filonu güçlendir o zamanın planlamasını bu günden yapın bir sözüm yok benimki kuruma ağır fatura bedelleri ödetmemek . Gs kulübü gibi yönetmeyin yoksa sonunuz fiyasko olmasın bizden uyarması
  • Air France da 15 adet 330 var 70 adet 777 Thy de 50 den fazla 330 var Gerçekten anlamak zor Avrupalı kendi malını almazken sen neden gidip Avrupa malı alırsın , neden 787 almıyorsun , nedir bu airbus merakı
  • Bilet fiyatları çok yüksek ki ikramda zaten kısıtlamayla son verilerde yolcu düşüşünü gördük.Bir de kiralanan uçaklar..THY için zor dönemler..umarım iyileşir yoksa özelleştirme yolunda ilerliyor.
  • 3. Havalimanı açılmadan alıyorsunuz yerde yatan yok diyorsunuz bilet fiyatlarını uçmuş gidiyor neyse devam devam zaten özelleşme listesine koydunuz şirketi olmadı satarsınız
  • İsviçrenin başkenti ne zamandan beri Zürih ?

Türk Hava Yolları (THY) Intrepid Aviation Partners'den kiraladığı 6'ncı uçağını da filosuna dahil etti.

İsviçre'nin başkenti Zürih'teki havalimanından kalkış yapan TC-LOG kuyruk tesciline sahip Airbus A330-300 tipi uçak, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na teker koyan uçakla birlikte THY filosundaki A330-300 tipi uçak sayısı 36'ya yükselmiş oldu. 

THY, iki hafta önce de TC-LOD kuyruk tescilli uçağı filosuna katmıştı.

Türk Hava Yolları'nın, Intrepid Aviation Partners (IAP) firmasından kiraladığı uçakların sonuncusu da THY renklerine boyandı. Uçak, dün Zürih Havalimanı'nda test uçuşlarına başladı. Önümüzdeki günlerde bu uçak da THY filosundaki yerini alacak.

AirportHaber

THY'nin IAP'tan kiraladığı 6'ncı A330'u da filoya katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

aviation ~ 7 yıl önce
İsviçre'nin başkenti ne zaman Zurih oldu ? çok cahil kalmışız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thybg ~ 7 yıl önce
Bi birak bu işi devlet su işleri ilgilensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eco ~ 7 yıl önce
İsviçre'nin başkenti Zürih, evet bravo çok doğru -_-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu teknisyen ~ 7 yıl önce
uçuşta uçucu teksiyenin görevleri nedir ve ne yapar uçakta sürekli oturur mu kokpitte mi durur kabin de mi? kabin ekibine yardım eder mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737fo ~ 7 yıl önce
Uçucu teknisyen arkadaşımız kabinde durur. Shgm gereği pas giden kaptan dahi kokpitte seyehat etmez. Ekiple birlikte uçuşu gerçekleştirir, aynı otelde kalır ve geri döner. Varış noktasında bakım ekibi yoksa no-go olmayan arızalarla ilgilenir ya da tekniğe gereken durumla ilgili bilgi verir.
Pilot ~ 7 yıl önce
THY"DE böyle bir görev yok. Bu isim de bir pozisyon varsa bile bu başka bir anlamda kullanılıyordur.
Ökkeş ~ 7 yıl önce
Yolcu gibi gider, kabine yardım etmez. Kokpite de giremez.
THY ~ 7 yıl önce
Elindeki A 330'ları uçurumazken ikinci el A 330 toplanmaya devam ediliyor. Kimse önceden verilen sipariş falan demesin. Fabrika çıkışlı B 777'nin siparişi de önceden verilmişti, ama İran'a gönderildi. Bu uçaklar için de elbet alıcı bulunabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun filoyu yine şişirdiler kış geldimi hem kirasını öderiz hemde Antalya da istirahate çekerler nasılsa biz vergilerini ödüyoruz Thy nin bu filoyu bu kadar 338 olarak tutması çok fazla belki yolcu şu an için var ama Kasım Nisan ayı kış tarifelerinde işler daralıyor. Ve işten çıkarmalar başlıyor en ideal filo 250 ile 300 arası yeni havalimanını açmaya yakın filonu güçlendir o zamanın planlamasını bu günden yapın bir sözüm yok benimki kuruma ağır fatura bedelleri ödetmemek . Gs kulübü gibi yönetmeyin yoksa sonunuz fiyasko olmasın bizden uyarması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ~ 7 yıl önce
Air France da 15 adet 330 var 70 adet 777 Thy de 50 den fazla 330 var Gerçekten anlamak zor Avrupalı kendi malını almazken sen neden gidip Avrupa malı alırsın , neden 787 almıyorsun , nedir bu airbus merakı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 7 yıl önce
Bilet fiyatları çok yüksek ki ikramda zaten kısıtlamayla son verilerde yolcu düşüşünü gördük.Bir de kiralanan uçaklar..THY için zor dönemler..umarım iyileşir yoksa özelleştirme yolunda ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahuu ~ 7 yıl önce
3. Havalimanı açılmadan alıyorsunuz yerde yatan yok diyorsunuz bilet fiyatlarını uçmuş gidiyor neyse devam devam zaten özelleşme listesine koydunuz şirketi olmadı satarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okan ~ 7 yıl önce
İsviçrenin başkenti ne zamandan beri Zürih ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Tebrik ederim. Bir çok kişinin Bern şehrinden haberi yok.
Renzi ~ 7 yıl önce
İsviçrenin başkenti stockholm,Avustralyanınki Viyana.
Xyz ~ 7 yıl önce
Sonrada gelir bu cahillikle şirketi eleştirirler.
.... ~ 7 yıl önce
Arkadaş İsveç ile İsviçre yi karıştırmış
eco ~ 7 yıl önce
Renzi İsveç demek istedin galiba
eco ~ 7 yıl önce
İsviçre'nin başkenti Zürih, evet bravo -_-

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000