14 Ağustos 2016, Pazar 11:20:58

THY'nin Houston seferinde kaos!

Türk Hava Yolları'nın TK33 sefer sayısıyla İstanbul-Houston seferini yapan yolcu uçağı hava şartlarından dolayı Austin'e indi, yolcular 3 saati uçakta 3 saati terminalde olmak üzere tam 6 saat bekledi.
  • Bir pilot yabanci bir ulkede ucagi sahipsiz birakip. Ayrilirsa geregi siz degerlendirin Bu kadar. Basit heeee
  • Yorum dusmani yorum sana batti degilmi. Sende o zihniyettemisin. Asker kokenli pilotlar olsaydi o ucagi Yabanci ulkede sahipsiz birakmazdi, vay be. Demeki ben bakkal ciragim. Senin yasin kadar benim egitimim var, dehasi varda Yazmak geregi gormiyorum , Baskasini beyenmemek Dusuk sevyeni Kultursuzlugunu. Gostermissindir.
  • Tamam bende havaciyim. Pilotun gorevi bitmistir Ucagi neden terk ediyor ekip neden ucagin icinde beklemiyor turk ekibi gelene kadar. Sunuda bilinki. Gemi batiyor. Geminin kaptani gemiyi terk etmiyor son dakikaya kadar ,bekliyor,ucak yabanci bir ulkede kalmis , devletin serefidir orda yalniz birakilmaz , Ya. Allah korusun. Art niyetli biri cokpite girseydi herhangi bir sistemi kurcalasaydi. Ne olurdu, acaba, dunyanin her tarafinda dussmanlarimiz vardir , fazla yazmaya gerek yok Gorev biter amma. Gozumuzun nuru ucak. Terkedilmez , bukadar Bunu herkesin bilmesini isterim. O ucaklar bedeva alinmamistir,
  • Tek bacakta 8 saatten fazla uçuş yapan pilot indikten sonra başka bacağa çıkması yasaktır. Görev süremiz doldu dediği budur. Bu pilotlar kural gereği dinlenmek zorundadır. Buna benzer bir haber yakın zamanda Pegasus için de çıkmıştı. Yine hava şartlarından dolayı Avrupa'da bir ülkede iniş yaptıktan sonra pilotlar kural gereği tekrar uçuşa çıkamamıştı. Geceyi otelde geçirip sonraki gün sabah çıkmışlardı. Her iki senaryoda da pilotlar uçuşa çıksaydı, lisans iptaline kadar ceza alırlardı.
  • Sen nasil. Ucagi yabanci. Kisilere birakip ekip olarak ucagi ortada birakip. Gidiyorsun , ne demek zamanimiz dolmustur, sen kimin malini kime Telim ediyorsun. Biz bu sirkete. 33 senemizi verdik. Gece demeden gunduz demeden. Calistik. Hemde az maasla calistik Sizin gibi 10. Bin 15. Bin almadik Is. Ten cikip gece eve gidiyorduk. Yatmak uzerey ken Telefon gelirdi. Hazirlanin araba geliyor Ucata kontrol var. derhal gelin. Kolayse hayirde Ertesi gun. B. Kapisinda Cikardin. Biz boyle zamanlar gecirdik. Yaziklarolsun benim. Goz bebegim ucagi yabancinin elinde birak ,
  • Devlet malını yaban ellerde başı boş bırakıp otele giden tayfa.
  • Iko
  • Burası tam amazon havası bi bakarsınız hava havuza girmelik 20 dakikada fırtına kopar sel götürür. Allah havacıların yardımcısı olsun. 23 senedir yaşıyorum birkere seli fırtınayı doğru zamanında uyarmadılar. Local media!
  • Emirates uçağı pistten çıktı böyle başlık atmadınız
  • Önce uçuş güvenliği hava şartları havacilik sektörünün en tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken durumudur. Bunu bilmeyen uçağa binmesin arkadaş. Gitsin nası gidiyorsa artık günler mi sürer ay mı sürer bilemem. Olağan bir durumdur 7 saat beklemiş sagsalim gittiyse otursun sussun ötesi yok. Pilot risk almayarak en doğrusunu yapmıştır.

Türk Hava Yolları'nın TK33 sefer sayısıyla İstanbul-Houston seferini yapan yolcu uçağı hava şartlarından dolayı Austin'e indi, yolcular 3 saati uçakta 4 saati terminalde olmak üzere tam 7 saat bekledi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'nin Houston'a gidecek yolcu uçağı inişe kısa bir süre kala kaptan pilotun anonsuyla hava şartlarından dolayı Austin'e indi. Daha sonra yolcularla birlikte yaklaşık 3 saat uçakta bekleyen uçuş ekibi görev sürelerinin dolduğunu açıklayarak uçaktan ayrıldı. Ekibin uçaktan ayrılmasıyla terminale alınan yolcular pasaport sırasına geçti.

Terminale alınan 349 yolcu tek bir pasaport polisinin olduğu pasaport bankosuna alınarak orada beklemeye başladı. Burada da yaklaşık 4 saat bekleyen yolcular adeta perişan olurken, yetkililerden ilgilenen olmadığını ifade ettiler.

7 saati aşkın bekleyişin devam ettiği ve şu ana kadar 100 yolcunun pasaport kontolünden geçtiği öğrenildi.

Öte yandan THY kaynaklarından edinilen bilgiye göre yolcular kara yoluyla Houston'a gönderilecek.

©AirportHaber









THY'nin Houston seferinde kaos!

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Pilot ~ 8 yıl önce
Bir pilot yabanci bir ulkede ucagi sahipsiz birakip. Ayrilirsa geregi siz degerlendirin Bu kadar. Basit heeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 8 yıl önce
Yorum dusmani yorum sana batti degilmi. Sende o zihniyettemisin. Asker kokenli pilotlar olsaydi o ucagi Yabanci ulkede sahipsiz birakmazdi, vay be. Demeki ben bakkal ciragim. Senin yasin kadar benim egitimim var, dehasi varda Yazmak geregi gormiyorum , Baskasini beyenmemek Dusuk sevyeni Kultursuzlugunu. Gostermissindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio ~ 8 yıl önce
Tamam bende havaciyim. Pilotun gorevi bitmistir Ucagi neden terk ediyor ekip neden ucagin icinde beklemiyor turk ekibi gelene kadar. Sunuda bilinki. Gemi batiyor. Geminin kaptani gemiyi terk etmiyor son dakikaya kadar ,bekliyor,ucak yabanci bir ulkede kalmis , devletin serefidir orda yalniz birakilmaz , Ya. Allah korusun. Art niyetli biri cokpite girseydi herhangi bir sistemi kurcalasaydi. Ne olurdu, acaba, dunyanin her tarafinda dussmanlarimiz vardir , fazla yazmaya gerek yok Gorev biter amma. Gozumuzun nuru ucak. Terkedilmez , bukadar Bunu herkesin bilmesini isterim. O ucaklar bedeva alinmamistir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Yazdiklarina bakilirsa birak havaci olmayi bakkal cirakligi seviyesinde bile degilsin.Yorum kirliligi!!
Kural ~ 8 yıl önce
Tek bacakta 8 saatten fazla uçuş yapan pilot indikten sonra başka bacağa çıkması yasaktır. Görev süremiz doldu dediği budur. Bu pilotlar kural gereği dinlenmek zorundadır. Buna benzer bir haber yakın zamanda Pegasus için de çıkmıştı. Yine hava şartlarından dolayı Avrupa'da bir ülkede iniş yaptıktan sonra pilotlar kural gereği tekrar uçuşa çıkamamıştı. Geceyi otelde geçirip sonraki gün sabah çıkmışlardı. Her iki senaryoda da pilotlar uçuşa çıksaydı, lisans iptaline kadar ceza alırlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio negro ~ 8 yıl önce
Sen nasil. Ucagi yabanci. Kisilere birakip ekip olarak ucagi ortada birakip. Gidiyorsun , ne demek zamanimiz dolmustur, sen kimin malini kime Telim ediyorsun. Biz bu sirkete. 33 senemizi verdik. Gece demeden gunduz demeden. Calistik. Hemde az maasla calistik Sizin gibi 10. Bin 15. Bin almadik Is. Ten cikip gece eve gidiyorduk. Yatmak uzerey ken Telefon gelirdi. Hazirlanin araba geliyor Ucata kontrol var. derhal gelin. Kolayse hayirde Ertesi gun. B. Kapisinda Cikardin. Biz boyle zamanlar gecirdik. Yaziklarolsun benim. Goz bebegim ucagi yabancinin elinde birak ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıptır ~ 8 yıl önce
Devlet malını yaban ellerde başı boş bırakıp otele giden tayfa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu bölgeler meksika korfezidir hoiston kenti..ve hava 10 dakikada birden çildirir ve hortum olur kasirga olur ortalik dellenir..bunu amerikan meteroloji dairesi önceden tahmin edemez..pilotlar da yolcu ve uçuş guvenligi açisindan ne yapilmasi gerekiyorsa ~ 8 yıl önce
Iko

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şener ~ 8 yıl önce
Burası tam amazon havası bi bakarsınız hava havuza girmelik 20 dakikada fırtına kopar sel götürür. Allah havacıların yardımcısı olsun. 23 senedir yaşıyorum birkere seli fırtınayı doğru zamanında uyarmadılar. Local media!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bakarsin ~ 8 yıl önce
Koltugundan olmussun.
Hi ~ 8 yıl önce
Emirates uçağı pistten çıktı böyle başlık atmadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusunu yapmış ~ 8 yıl önce
Önce uçuş güvenliği hava şartları havacilik sektörünün en tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken durumudur. Bunu bilmeyen uçağa binmesin arkadaş. Gitsin nası gidiyorsa artık günler mi sürer ay mı sürer bilemem. Olağan bir durumdur 7 saat beklemiş sagsalim gittiyse otursun sussun ötesi yok. Pilot risk almayarak en doğrusunu yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000