29 Ağustos 2009, Cumartesi 07:22:55

THY'nin hedefi lider olmak!

THY Kargo Pazarlama, kargo taşımacılığında ilk başta Avrupa'da lider olmak istiyor.
  • Arkadaşlar ACT,THY,MNG farketmez.Yeterki memleket kazansın.Türk girişimcimiz olsun.Yabancılar yıllardır üzerimizden geçiniyor.Bizim kaynaklarımızı sömürüyor.Ben herhangi bir Kargo şirketimizin uçağını bakım durumları hariç yerde gördüğümde üzülüyorum.Bu pazar büyümeliki istihdam artsın daha çok insan ekmek yesin.Haksız rekabet geçmiştede vardı şimdi de var.Dolayısıyla bunu tartışmak anlamsız.Saygılar..
  • Arap ditip geçme,Arap havayolarının arasında o kadar güçlü şirket varki inan Araplar arasında olmak daha zor. Şu arap takıntısınıda bırakın bence,yoksa olduğunuz yerde zıplamaya devam edeceksiniz.
  • 80li yıllarda sn Bolayırlı aynen şöyle demişti;bu sene thy 'i kurtaran kervan1-2 B707 cargo uçaklarıdır.
  • Mng yi bu hale getiren THy nin yanlış politikasıymış.Bu lafa kargalar bile güler kardeşim.Bir tane maastrich seferini yaptırarakmı Mng nin büyümesi sağlanmış.Bilmeden konuşma. Birde şu anki duruma gelelim.,, Hala 310 uçaklarıyla uçuyorsunuz.Ne oldu yani siz uçuyorsunuz diye MNG mi battı.mng batmadı üstüne üstlük 2 tane daha kargo şirketi kuruldu. Şimdiki yönetim kargo yu A300-600 uçakları üretimden kalkmadan evvel bu uçaklarla takviye etseydi çok güzel olurdu.310 ne kadar yük taşıyabilirsinki.Bir tek menzili var hacmi küçük. Ayrıca lider olacak firmanın brand neww A330-200 F siparişide vermesi gerekmezmiydi. Camiaya saygılar from tokat.
  • Araplar arasında birinci olur
  • MNG'yi MNG yapan THY'dir.2004 yılından onceki yonetim butun kargo ucaklarini satarak ,kargo pazarini yeni kurulan MNG'ye teslim etmişti.Dusunun kargo tasimacigili yapiyorsunuz ama ucagınız yok ???MNG de bu donemi cok iyi kullanarak cok hızlı buyumustu.Burada danısıklı dovus oldugunu dusunuyorum.Gazeteciler arastırsınlar.Neyseki yeni yonetimdeki akil adamlar kargonun ticari oneminin farkındalar. 3-5 ucak yetmez daha fazlası da iş yapar....

1 Eylül'de Metro Çarşamba Kargo Antreposu'nun açılacak olması nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Meclis Salonu'nda, THY, kargo pazarlama departmanı tarafından iş adamlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

THY Kargo hakkında bilgi veren THY Kargo Pazarlama uzmanı Dilara Şeşen, 37 iç hat, 116 dış hat olmak üzere 156 noktaya direk uçak seferlerinin yapıldığını söyledi. 4'ü kargo uçağı olmak üzere131 uçağın THY bünyesinde bulunduğu ifade eden Dilara Şeşen, 21 uluslararası noktaya düzenli kargo hizmeti sunulduğunu, yolcu uçaklarından da kargo hizmeti alındığını ifade etti.

"THY ilk başka vizyonu Avrupa'nın lider havayolu olmaktır" diyen Şeşen, "65 Avrupa noktasına uçuyoruz. Konum gereği 19 Ortadoğu noktasına seferlerimiz oluyor. Alman, Fransa Hollanda, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine kargo hizmetlerini sunuyoruz.

Ayrıca uluslararası anlaşmalarla kargo taşımacılığı da yapıyoruz. Kamyonlarla kargo ulaşımı sağlanmakta" dedi.

THY Kargo Pazarlama Uzmanı Muhammet Şahin, THY'nin krize rağmen bir çok firma zarar ederken kar ettiğini, büyümesini sürdürdüğünü, alanında lider olma yolunda ilerlediğini kaydetti. TSO Başkan Vekili Haluk Akyüz, Samsun'un ve uluslararası havalimanının ihtiyacı olan havayolu kargo taşımacılığının başlatılacağını, Samsun ve bölge ekonomisi adına olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti.

THY'nin hedefi lider olmak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar ACT,THY,MNG farketmez.Yeterki memleket kazansın.Türk girişimcimiz olsun.Yabancılar yıllardır üzerimizden geçiniyor.Bizim kaynaklarımızı sömürüyor.Ben herhangi bir Kargo şirketimizin uçağını bakım durumları hariç yerde gördüğümde üzülüyorum.Bu pazar büyümeliki istihdam artsın daha çok insan ekmek yesin.Haksız rekabet geçmiştede vardı şimdi de var.Dolayısıyla bunu tartışmak anlamsız.Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arap ditip geçme,Arap havayolarının arasında o kadar güçlü şirket varki inan Araplar arasında olmak daha zor. Şu arap takıntısınıda bırakın bence,yoksa olduğunuz yerde zıplamaya devam edeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
80li yıllarda sn Bolayırlı aynen şöyle demişti;bu sene thy 'i kurtaran kervan1-2 B707 cargo uçaklarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mng yi bu hale getiren THy nin yanlış politikasıymış.Bu lafa kargalar bile güler kardeşim.Bir tane maastrich seferini yaptırarakmı Mng nin büyümesi sağlanmış.Bilmeden konuşma. Birde şu anki duruma gelelim.,, Hala 310 uçaklarıyla uçuyorsunuz.Ne oldu yani siz uçuyorsunuz diye MNG mi battı.mng batmadı üstüne üstlük 2 tane daha kargo şirketi kuruldu. Şimdiki yönetim kargo yu A300-600 uçakları üretimden kalkmadan evvel bu uçaklarla takviye etseydi çok güzel olurdu.310 ne kadar yük taşıyabilirsinki.Bir tek menzili var hacmi küçük. Ayrıca lider olacak firmanın brand neww A330-200 F siparişide vermesi gerekmezmiydi. Camiaya saygılar from tokat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Araplar arasında birinci olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG'yi MNG yapan THY'dir.2004 yılından onceki yonetim butun kargo ucaklarini satarak ,kargo pazarini yeni kurulan MNG'ye teslim etmişti.Dusunun kargo tasimacigili yapiyorsunuz ama ucagınız yok ???MNG de bu donemi cok iyi kullanarak cok hızlı buyumustu.Burada danısıklı dovus oldugunu dusunuyorum.Gazeteciler arastırsınlar.Neyseki yeni yonetimdeki akil adamlar kargonun ticari oneminin farkındalar. 3-5 ucak yetmez daha fazlası da iş yapar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000