16 Haziran 2011, Perşembe 09:10:58

THY'NİN HEDEFİ 129 BİN!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, hac mevsiminde 129 bin kişiyi taşıyacakları öngörüsünde bulundu...
  • Kiev deki yetkilinin adı hamzadır, soyadını hatırlayamıyorum, banada oldukca kiba davranmış ve yardım etmişti
  • bastıran siyasilerin küçük meydanlarına yapılan küçük Üçakları kaldıracak bir operasyon değil ne oradaki personel bu işe yetişir nede buradakı yapılacak tek şey var 4 buyuk meydanı sececeksin Geniş Gövde Ucaklar ile bu operasyonu yapacaksın olacal bitecek bize kimse 24 saatte 24 slot vermez versede zaten orası bu operasyonu kaldırmaz alırsın 12 slot 15 gündene operasyonu bitirirsin olur biter gerisi kör döğüşü olur kusura bakmayın.
  • Kiev havaalanındaki Görevli THY Yetkilisi, Ne yazıkki ismini bilmediğim değerli beyfendi.Sarışın mavi gözlü bey, Oldukça kibar ve profesyonelce işini yapan SÜPER bir Yetkili. Havaalanındaki yaklaşımları ve çözümleri ,kibarlığı, cana yakın yardımseverliği ile ÖRNEK bir PROFESYONEL..
  • Cidde muduru ile bu is olmaz diyen arkadas, sadece cidde mi, Medine de ayni maalesef al birini vur oburune, derhal bir iyilestirme yapilmali insanlarin konusabilecekleri ve sonrasinda cozum uretecek yoneticilere ihtiyac var oralarda, sonucta her yil binlerce insanimiz rezil rusva oluyor hac'da umrede, bence THY nin en onemli iki istasyonu cidde ve medine ama gel gor ki idareciler bu onemi tasiyamiyor ya da eksik kaliyorlar, destek gerek destek.
  • iş mi ?? hangi işine bakacağız?? genel müdür olduğundan bu yana thy işten çıkardıkları için 100 trilyon para ödemiş...o parayla neler yapılırdı?? kaldı ki çıkardıklarının yeri boş kalmadı hemen torpillileri gidenlerin yerlerine doldurdu, bu başarıysa eğer söylenecek söz yok...
  • Cidde perisan bir vaziyette, oradaki mudurunuz ile bu is olmaz, desteklenmesi lazim gazetelere haber olmaktansa bir an once tedbir alinmasi lazim, koltugunu dolduran is yapan birilerine ihtiyac var orada, lafla peynir gemisi yurumez.
  • adamin gülmesi degil isine bakilsa....2023`e yaklasiyoruz...
  • Atlas dahil hiçbir özel şirkete müsade etmezler.Altın yumurtlayan tavuğu özele kaptırırlar mı? İnanıyorum ki özel sektör HACCA uçsun fiyatlar yarı yarıya ucuzlar,tıpkı içhatlar gibi.THY nin başarısızlığı kendi beceriksizliği...
  • bu sene Atlas Havayolları da hacı taşıyacak...
  • karadenizlilerin özelliğidir soruya soruyla cevap vermek...karadenizliye sormuşlar ''siz neden hep soruya soruyla cevap veriyorsunuz '' cevaplamış ''öylemiymiş''????..kotil in botokslu gülümsemesi hiç doğal değil tamamiyle yapmacık...
"Özellikle Ramazan umrecilerinin çok sayıda geleceğini, aynı zamanda da hac operasyonu olduğunu" kaydeden Kotil, şunları söyledi: "Geçen yıl hac operasyonumuz çok başarılı geçmedi, biz de bundan çok memnun değiliz. Buradaki yetkililer de performanstan memnun değiller. Tabii ki bu da ortak çalışmaydı, ama bu yıl daha çok hacı taşıyacağız inşallah. 120 bini bulacağız. Türkiye'den 60 bin, yurt dışından bütün ağ üzerinden 60 bin taşıyoruz. Bu 120 bin kişi daha çok rahat etsin diye, bütün yetkililerle görüşüp ilave tedbirleri alıyoruz. İnşallah önümüzdeki hac operayonu mevsiminde bırakın bekleneni yapmayı, onun bir kat daha fazlasını yapmış oluruz ve gerçekten bunun için emek ve para da harcayacağız." 
 
Kotil, Riyad'da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkilileriyle toplantılarında ilave uçuş planlarının da görüşüldüğünü belirterek, "Cidde'de günde 3 sefer yapıyoruz. Geçmişte haftada 3 sefer yapıyorduk. Riyad'da 2 iş seferine çıkıyoruz, Medine'de günde 2 seferimiz var. Bunlar tarifeli olanlar. Tabii bunun yanında aşağı yukarı 10 sefer de ilave umre ve hac uçuşları gerçekleşiyor. Biz bunları artırmak istiyoruz. Sivil Havacılık yetkilileri de 'artırabilirsiniz' dediler. Gerçi bu, iki devletin sivil havacılıkları arasındaki görüşmedir. Biz hava yolu olarak bir an önce önümüzün açılmasıyla daha çok uçmak istiyoruz" dedi.
THY'NİN HEDEFİ 129 BİN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kiev deki yetkilinin adı hamzadır, soyadını hatırlayamıyorum, banada oldukca kiba davranmış ve yardım etmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bastıran siyasilerin küçük meydanlarına yapılan küçük Üçakları kaldıracak bir operasyon değil ne oradaki personel bu işe yetişir nede buradakı yapılacak tek şey var 4 buyuk meydanı sececeksin Geniş Gövde Ucaklar ile bu operasyonu yapacaksın olacal bitecek bize kimse 24 saatte 24 slot vermez versede zaten orası bu operasyonu kaldırmaz alırsın 12 slot 15 gündene operasyonu bitirirsin olur biter gerisi kör döğüşü olur kusura bakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kiev havaalanındaki Görevli THY Yetkilisi, Ne yazıkki ismini bilmediğim değerli beyfendi.Sarışın mavi gözlü bey, Oldukça kibar ve profesyonelce işini yapan SÜPER bir Yetkili. Havaalanındaki yaklaşımları ve çözümleri ,kibarlığı, cana yakın yardımseverliği ile ÖRNEK bir PROFESYONEL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cidde muduru ile bu is olmaz diyen arkadas, sadece cidde mi, Medine de ayni maalesef al birini vur oburune, derhal bir iyilestirme yapilmali insanlarin konusabilecekleri ve sonrasinda cozum uretecek yoneticilere ihtiyac var oralarda, sonucta her yil binlerce insanimiz rezil rusva oluyor hac'da umrede, bence THY nin en onemli iki istasyonu cidde ve medine ama gel gor ki idareciler bu onemi tasiyamiyor ya da eksik kaliyorlar, destek gerek destek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iş mi ?? hangi işine bakacağız?? genel müdür olduğundan bu yana thy işten çıkardıkları için 100 trilyon para ödemiş...o parayla neler yapılırdı?? kaldı ki çıkardıklarının yeri boş kalmadı hemen torpillileri gidenlerin yerlerine doldurdu, bu başarıysa eğer söylenecek söz yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cidde perisan bir vaziyette, oradaki mudurunuz ile bu is olmaz, desteklenmesi lazim gazetelere haber olmaktansa bir an once tedbir alinmasi lazim, koltugunu dolduran is yapan birilerine ihtiyac var orada, lafla peynir gemisi yurumez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamin gülmesi degil isine bakilsa....2023`e yaklasiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlas dahil hiçbir özel şirkete müsade etmezler.Altın yumurtlayan tavuğu özele kaptırırlar mı? İnanıyorum ki özel sektör HACCA uçsun fiyatlar yarı yarıya ucuzlar,tıpkı içhatlar gibi.THY nin başarısızlığı kendi beceriksizliği...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu sene Atlas Havayolları da hacı taşıyacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
karadenizlilerin özelliğidir soruya soruyla cevap vermek...karadenizliye sormuşlar ''siz neden hep soruya soruyla cevap veriyorsunuz '' cevaplamış ''öylemiymiş''????..kotil in botokslu gülümsemesi hiç doğal değil tamamiyle yapmacık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000