11 Kasım 2008, Salı 15:04:37

THY'nin hangar inşaatında kaza: Bir kişi öldü

Türk Havayolları'nın Ankara'da yaptırdığı Teknik Bakım Hangarı inşaatında kaza meydana geldi. Kaza da bir kişi hayatını kaybetti.
  • Acı kazada hayatını kaybeden çalışana rahmet diliyorum, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı. Burada DEGERLERİMİZ 'in yazdığına sonuna kadar katılıyorum, ölen işçimizin ismini Hangar'a vermek hiç bir yarayı hafifletmez belki, onu geri de getirmez ama bu tarz kazaların ileride de yaşanmamasına belki bir nebze katkısı olabilir ve ölen işçimize olan saygımızı göstermek açısından çok yerinde bir fikir.
  • BENİM DÜŞÜNCEM ÖLEN RAHMETLİNİN ADININ HANGARA İSMİ VERİLMESİDİR EN AZINDAN ÖLÜYE OLAN SAYGIMIZI GÖSTERMİŞ OLURUZ
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
  • Allah Rahmet Eylesin Toprağı bol olsun Safety Comes First Tekniğin Altın kuralıdır! Kendisinin veya Başka birinin Hatası nelere Mal oluyor biker daha görmüş Olduk.Daha dikkatli olunmalı Geride kalanlara Allah Sabır Versin
  • Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.2 gündür kara haber geliyor dikkatli olalım lütfen.

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yapımı süren Türk Hava Yolları hangarında çalışan bir işçi öldü. Saat 15:30'daki kaza, kamyon boşaltımı sırasında meydana geldi. Kazada hayatını kaybeden işçinin kimliği öğrenilemedi.

THY'nin hangar inşaatında kaza: Bir kişi öldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Death Grind ~ 15 yıl önce
Acı kazada hayatını kaybeden çalışana rahmet diliyorum, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı. Burada DEGERLERİMİZ 'in yazdığına sonuna kadar katılıyorum, ölen işçimizin ismini Hangar'a vermek hiç bir yarayı hafifletmez belki, onu geri de getirmez ama bu tarz kazaların ileride de yaşanmamasına belki bir nebze katkısı olabilir ve ölen işçimize olan saygımızı göstermek açısından çok yerinde bir fikir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEGERLERİMİZ ~ 15 yıl önce
BENİM DÜŞÜNCEM ÖLEN RAHMETLİNİN ADININ HANGARA İSMİ VERİLMESİDİR EN AZINDAN ÖLÜYE OLAN SAYGIMIZI GÖSTERMİŞ OLURUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keyf'siz ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TunahanKüçük ~ 15 yıl önce
Allah Rahmet Eylesin Toprağı bol olsun Safety Comes First Tekniğin Altın kuralıdır! Kendisinin veya Başka birinin Hatası nelere Mal oluyor biker daha görmüş Olduk.Daha dikkatli olunmalı Geride kalanlara Allah Sabır Versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.2 gündür kara haber geliyor dikkatli olalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000